КСК 2009 - История
-
lacuna_coil
- Писаружяк
Re: КСК 2009 - История
И аз имам любими теми, ама не се паднаха на предварителния. Дано другия месец ме огрее. 
- Scorpion
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Една от вероятните формулировки при новия формат на изпита е "Добруджанският въпрос 1878-1944г." Много приятна темичка. 
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
- beautiful_disaster
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
мисля си, че от това Възраждане църковните борби така може да ги дадат
или за БРЦК
''Препятствията са онези страховити неща , които виждаш , щом отклониш поглед от целта си.''
Хенри Форд
Хенри Форд
ах, как те обичам ...Scorpion написа:Една от вероятните формулировки при новия формат на изпита е "Добруджанският въпрос 1878-1944г." Много приятна темичка.
Take my ego for a ride,
- 'Cause there's nobody by my side.
айдееееее!тва ако го дадат дали няма да гледам по същия на4ин,по който гледах и темата ДВИЖЕНИЕ ЗА НОВОБЪЛГАРСКА ПРОСВЕТА (най омразната от целия конспект)Scorpion написа:Една от вероятните формулировки при новия формат на изпита е "Добруджанският въпрос 1878-1944г." Много приятна темичка.
-
lacuna_coil
- Писаружяк
Няма да са църковните борби. Не разчитам много на тях...beautiful_disaster написа:мисля си, че от това Възраждане църковните борби така може да ги дадатили за БРЦК
- Scorpion
- Легендарен флуудър
"Западните покрайнини в новата българска история" - ето ви още един вариант за размисъл 
а на кое раз4ита6 ти?аз така и не мога да преценя кои са вероятни и кои не са...?lacuna_coil написа:Няма да са църковните борби. Не разчитам много на тях...beautiful_disaster написа:мисля си, че от това Възраждане църковните борби така може да ги дадатили за БРЦК
- Scorpion
- Легендарен флуудър
Еми брато скивай темите дет са се падали през годините плюс контролните и ше разбиреш кое е вероятно да се падне
-
lacuna_coil
- Писаружяк
ilia_n написа:а на кое раз4ита6 ти?аз така и не мога да преценя кои са вероятни и кои не са...?lacuna_coil написа:Няма да са църковните борби. Не разчитам много на тях...beautiful_disaster написа:мисля си, че от това Възраждане църковните борби така може да ги дадатили за БРЦК
Аз знам на кои теми разчитам, ама ще си ги запазя за след изпита и тогава ще кажа дали темите са ми харесали или не.
От Възраждане си мисля за 3 теми, от Нова история - също. А от Средновековие - него не го мисля, защото не смятам, че ще се падне тема от този период.
Тоя път ще гледам да не се изцепя на влизане и да кажа, че ще се падне нещо, което не знам, както стана с просветата.
аз си знаех 4е някой си я е пойскал тайно тая тъпотия!lacuna_coil написа:ilia_n написа:а на кое раз4ита6 ти?аз така и не мога да преценя кои са вероятни и кои не са...?lacuna_coil написа:Няма да са църковните борби. Не разчитам много на тях...beautiful_disaster написа:мисля си, че от това Възраждане църковните борби така може да ги дадатили за БРЦК
Аз знам на кои теми разчитам, ама ще си ги запазя за след изпита и тогава ще кажа дали темите са ми харесали или не.
От Възраждане си мисля за 3 теми, от Нова история - също. А от Средновековие - него не го мисля, защото не смятам, че ще се падне тема от този период.
Тоя път ще гледам да не се изцепя на влизане и да кажа, че ще се падне нещо, което не знам, както стана с просветата.
-
lacuna_coil
- Писаружяк
Аз пък си знаех, че всички масово тук искахме да не се пада "Движение за новобългарска просвета" и от ИФ нарочно ни бутнаха тая тема. 
- Scorpion
- Легендарен флуудър
Тъй ще е - заради 20 пишлеменца ще пуснат тая тема да им е гадно.
- Anichkaa
- Танцуващия с клавиатури
Тогава дайте да не искаме темата за Крум 
-
lacuna_coil
- Писаружяк
Да, не я искам тая тема. Подкрепям !!!