Кой беше последният филм който гледа ...?
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
Re: Кой беше последният филм който гледа ...?
The Reader - разревах се няколко пъти
.Страшен е!
Toto-I will remember
- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Добро е. А главният герой...SeLby написа:Banlieue 13, снощи по Канал 1.

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
- valandin
- Живее, за да пише
- Специалност: Политология
- Курс: втори
Terminator Salvation. Накрая като взривиха Скайнет чак аз се радвах, защото му се виждаше края. С две думи-не!
New jorney
Последно гледах "21 грама" за втори път. Много добър филм.
"Imagination is more important than knowledge. For knowledge is limited to all we now know and understand, while imagination embraces the entire world, and all there ever will be to know and understand."
— Albert Einstein
— Albert Einstein
- deichevster
- Да живей словото
- Специалност: Инженеръ
The Evil Dead 3: Army of Darkness
Единствения ми коментар е:Ахахахахахахахахаха
Единствения ми коментар е:Ахахахахахахахахаха
Хомосексуализмът в крайна сметка модерен ли е,или модераторски...
- silver_wings
- Постоянно присъствие
Най-накрая се наканих на "Беднякът милионер".Определено страхотен филм,много ми хареса.Заслужава си наградите и всичко,абе страшен е!
My soul is painted like the wings of butterflies
Fairytales of yesterday will grow but never die
I can fly,my friends
Fairytales of yesterday will grow but never die
I can fly,my friends
Ларго Уинч - не блести с нищо...
Идеален за губене на време - - Върна ми вярата в европейското кино!
Идеален за губене на време - - Върна ми вярата в европейското кино!
la douleur exquise
- Плазмодий
- Легендарен флуудър
- Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"
Shrooms - препоръчвам и особено на Блъд контесата 
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
специално за моя най-голям фен във форума, даже хванах и два "нормални филма" на кино, но нямаше как да не се очистя с нещо по-снобарско, че иначе рискувам да се изродя и разбира се трябва да се изтъкна
Burn After Reading (2008) - просто готин Коен филм с почти редовния сюжет, но тук абсурдно забавен шпионски фарс и ебавка. Брад Пит преиграва доста, но е идиот, а над всички като че ли е Клуни. Като се замисля има и едно прокрадващо се тревожно чувство в цялата забава.
M (1931) - смел филм, почти документален със сведена до минимум манипулативност, социален, политически. Дали въпросният персонаж е чудовище, обикновен престъпник или просто болен човек зрителят си преценява сам.
Terminator Salvation (2009) - даже взе, че ми и хареса. Уортингтън с добрата си мутра отнася цялата тежест, а ако Бейл не беше такова клише сигурно щеше и още по-добре да е. В повече екшън, но с добри ефекти. И тъпите моменти не ми бяха чак толкова тъпи, а и пуснаха Alice In Chains.
Night of the Living Dead (1968) - Малко грубоват и недодялан, но оправдано като за дебют, правен без пари. Странен черно-бял зомби трип с артистична наклонност и може би отражение на напрегнатата американска действителност от края на 60-те.
Star Trek (2009) - тоя ми хареса по-малко от Терминатора. Целта му е основно кино забавлението и тук се провали при мен. Става де, но почти не ми пукаше какво се случва, а по едно време не знаех даже какво се случва, но добре, че се появи старият Спок и обесни на мен, неразбиращия, кой, какво и защо.
Cleo de 5 a 7 (1962) - оказа се едно малко артистично преживяване. Нова вълна, но с умерено експериментиране и с не чак толкова хлапашки черти. Час и половина красиви черно-бели кадри и почти никаква история, но от онези филми, които просто те държат с чара и магията си, без да има чак толкова конкретни причини за това.
Burn After Reading (2008) - просто готин Коен филм с почти редовния сюжет, но тук абсурдно забавен шпионски фарс и ебавка. Брад Пит преиграва доста, но е идиот, а над всички като че ли е Клуни. Като се замисля има и едно прокрадващо се тревожно чувство в цялата забава.
M (1931) - смел филм, почти документален със сведена до минимум манипулативност, социален, политически. Дали въпросният персонаж е чудовище, обикновен престъпник или просто болен човек зрителят си преценява сам.
Terminator Salvation (2009) - даже взе, че ми и хареса. Уортингтън с добрата си мутра отнася цялата тежест, а ако Бейл не беше такова клише сигурно щеше и още по-добре да е. В повече екшън, но с добри ефекти. И тъпите моменти не ми бяха чак толкова тъпи, а и пуснаха Alice In Chains.
Night of the Living Dead (1968) - Малко грубоват и недодялан, но оправдано като за дебют, правен без пари. Странен черно-бял зомби трип с артистична наклонност и може би отражение на напрегнатата американска действителност от края на 60-те.
Star Trek (2009) - тоя ми хареса по-малко от Терминатора. Целта му е основно кино забавлението и тук се провали при мен. Става де, но почти не ми пукаше какво се случва, а по едно време не знаех даже какво се случва, но добре, че се появи старият Спок и обесни на мен, неразбиращия, кой, какво и защо.
Cleo de 5 a 7 (1962) - оказа се едно малко артистично преживяване. Нова вълна, но с умерено експериментиране и с не чак толкова хлапашки черти. Час и половина красиви черно-бели кадри и почти никаква история, но от онези филми, които просто те държат с чара и магията си, без да има чак толкова конкретни причини за това.
-
Markov
- Танцуващия с клавиатури
- Курс: завършил
Мнението бе премахнато от Търговецът на кристал.
Марков, настоятелно предлагам да разрешите/продължите спора си с Rodd1ck на лични съобщения.
Нямам желание.
Марков, настоятелно предлагам да разрешите/продължите спора си с Rodd1ck на лични съобщения.
Нямам желание.
Последно промяна от Markov на 18 Юни 2009, 15:51, променено общо 1 път.
- bubbly_water
- Легендарен флуудър
- Специалност: културология
- Курс: първи
здрач
за 2 часа филм не можаха ли да сложат малко повече действие
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
Язък, че съм пропуснал какво е написал съфорумникът по-горе. Изглежда нервите му са много нестабилни.