Мерсиallshallperish написа: Аде един поздрав:
И за теб нещо /не знам дали ги харесваш, стрелям напосоки
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
Мерсиallshallperish написа: Аде един поздрав:

Знаеш ли как ме усмихна коментарът ти, много мило ми стана!ники написа:Принцесо, как успяваш дори и във форума да оставяш впечатление на толкова позитивен и весел човек?

Ти си тази, която е за разпитване^PrincessA^ написа:Знаеш ли как ме усмихна коментарът ти, много мило ми стана!ники написа:Принцесо, как успяваш дори и във форума да оставяш впечатление на толкова позитивен и весел човек?![]()
![]()
Иначе не мисля, че човек се променя коренно във форум или където и да било онлайн. Разбира се, нетът 'яде' немалка част от емоционалността, но при по-продължително общуване или само пребиваване на едно и също 'място' с някого можеш да усетиш водещите черти на личността му![]()
Ето примерно за теб съм останала с впечатлението, че си много добронамерен човек и извънредно леко се общува с теб, не натрапваш гледни точкиКажи сега, че не е вярно!
![]()
Предполагам, че има. Но не смятам, че един изкуствен образ може да се задържи дълго, особено ако човекът общува по-интензивно с останалите /а той, в стремежа си да се покаже като нещо друго, би общувал и по-засилено, за да бъде забелязан/... Ако пък има толкова добри 'актьори' в тази област... жал ми е за тяхники написа: 1. Не мислиш ли, че има много хора, които в интернет показват себе си по различен начин? Имам предвид, че се опитват да се представят като такива, каквито всъщност искат да бъдат.
Хахах, никой не ме е питал за това досега, а аз толкова си обичам работата!ники написа:2. Какво ще кажеш за своята работа? Харесваш ли я? Амбиции за по-нататък?
Оооо, има още ужасно много, които харесвам и за които просто не се сетих! Обожавам анимация!!!ники написа:3. Беше писала любимите си детски по-нагоре. Не харесваш ли примерно Койота и Том и Джери?
Не ги ли споменах?ники написа:4. А плодчетата или поне песничката?
С приятелите синики написа:5. Като малка обичаше да си играеш със?
Хм, май пак 'с приятелите си' е отговорътники написа:6. А като порасна?

Принцесата е изключително поласкана от вниманието до степен деликатно изчервяване на бузките и свеждане на погледBoromir написа:Появявам се, за да изкажа коленопреклонно почитта си към Принцесата![]()
И да я питам едно-две-три неща![]()
Определено ще се запася в вафличкиBoromir написа: 1. Представи си, че светът е на свършване и, общо-взето, изходът е неизбежна погибел след известно време. Ако условно разделим хората на две групи - фаталисти (Окей, тъй било писано, хвърляй греблата!") и надяващи се ("Бе той метеоритът нека си идва, аз все пак ще се запася с вафлички в дупката под мазето - докато не дойде, не е дошъл, ига ти!") - ти от коя група ще си и поради что?
НикогаBoromir написа: 2. Кога ще се повишиш в Кралица? (хихи, шегичка)
Колко готин въпроооос!Boromir написа: 3. Ако прескокнем героите от "Варварският Бог", с кой герой от книга-игра би се оприличила. *Така де, аз знам, че то във всяка такава книга "ТИ" си героят, ама има сериозна разлика между "ТИ" в "Конникът на Апокалипсиса" и "ТИ" в "Патрул за Ада", примерно. Та в каква книга игра си най-много "ТИ"?*
И двете са еднакво лоши. Злоупотребата с власт също е злоупотреба с доверие - на онзи, предоставил властта, оставил се под нея и имащ някакви очаквания към нея.Boromir написа: 4. Кое според теб е по-лошо - злоупотреба с власт/правомощия или злоупотреба с нечие доверие. И защо?
Подобни и на Вас!Boromir написа:Смирени благодарности за щедро отделеното време.