Размисли и страсти с ^PrincessA^

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

Re: Размисли и страсти с ^PrincessA^

Мнение от ^PrincessA^ »

allshallperish написа: Аде един поздрав:
Мерси :flower:
И за теб нещо /не знам дали ги харесваш, стрелям напосоки :D Аз лично мн обичам тази песен!/:

Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

ники написа:Принцесо, как успяваш дори и във форума да оставяш впечатление на толкова позитивен и весел човек?
Знаеш ли как ме усмихна коментарът ти, много мило ми стана! :oops: :flower:
Иначе не мисля, че човек се променя коренно във форум или където и да било онлайн. Разбира се, нетът 'яде' немалка част от емоционалността, но при по-продължително общуване или само пребиваване на едно и също 'място' с някого можеш да усетиш водещите черти на личността му :D
Ето примерно за теб съм останала с впечатлението, че си много добронамерен човек и извънредно леко се общува с теб, не натрапваш гледни точки :D Кажи сега, че не е вярно! :P :mrgreen:
Изображение

Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър
Специалност: полонистика
Курс: четвърти

Мнение от allshallperish »

Мерси (sun)
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: пети

Мнение от ники »

^PrincessA^ написа:
ники написа:Принцесо, как успяваш дори и във форума да оставяш впечатление на толкова позитивен и весел човек?
Знаеш ли как ме усмихна коментарът ти, много мило ми стана! :oops: :flower:
Иначе не мисля, че човек се променя коренно във форум или където и да било онлайн. Разбира се, нетът 'яде' немалка част от емоционалността, но при по-продължително общуване или само пребиваване на едно и също 'място' с някого можеш да усетиш водещите черти на личността му :D
Ето примерно за теб съм останала с впечатлението, че си много добронамерен човек и извънредно леко се общува с теб, не натрапваш гледни точки :D Кажи сега, че не е вярно! :P :mrgreen:
Ти си тази, която е за разпитване ;)
И в този ред на мисли:

1. Не мислиш ли, че има много хора, които в интернет показват себе си по различен начин? Имам предвид, че се опитват да се представят като такива, каквито всъщност искат да бъдат.
2. Какво ще кажеш за своята работа? Харесваш ли я? Амбиции за по-нататък?
3. Беше писала любимите си детски по-нагоре. Не харесваш ли примерно Койота и Том и Джери?
4. А плодчетата или поне песничката?
5. Като малка обичаше да си играеш със?
6. А като порасна?
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

ники написа: 1. Не мислиш ли, че има много хора, които в интернет показват себе си по различен начин? Имам предвид, че се опитват да се представят като такива, каквито всъщност искат да бъдат.
Предполагам, че има. Но не смятам, че един изкуствен образ може да се задържи дълго, особено ако човекът общува по-интензивно с останалите /а той, в стремежа си да се покаже като нещо друго, би общувал и по-засилено, за да бъде забелязан/... Ако пък има толкова добри 'актьори' в тази област... жал ми е за тях :(
ники написа:2. Какво ще кажеш за своята работа? Харесваш ли я? Амбиции за по-нататък?
Хахах, никой не ме е питал за това досега, а аз толкова си обичам работата! :flower: Мдам, 'обичам' е точният глагол :) Административен мениджър /1 от 3/ съм в един от филиалите на Britanica. Септември ще станат 3 години откакто съм там. Колегите ми са най-страхотните хора на света и наистина се чувствам вкъщи сред тях! Работата е хипер натоварена /мда..../, но интересна, разнообразна и ти дава възможност непрекъснато да се доказваш и да изпитваш чувството от постигнати резултати - а за мен това е мн важно. И обожавам деца! :flower:
Не смятам обаче, че това е нещото, което ще правя още години... Принципно имам амбиции в сферата на магистратурата ми (ЧР) и по-конкретно подбор на персонал. Но ще видим какво ще излезе :albino:
ники написа:3. Беше писала любимите си детски по-нагоре. Не харесваш ли примерно Койота и Том и Джери?
Оооо, има още ужасно много, които харесвам и за които просто не се сетих! Обожавам анимация!!! :alien: Койотът ми е мн любим герой и ми е много мъчно, когато онова гадно пиле го тормози! :evil: А Том и Джери съм ги гледала доволно много, но някак си никога не успяха да ми влязат под кожата... :roll:
ники написа:4. А плодчетата или поне песничката?
Не ги ли споменах? :shock: Едно от любимите ми са! Много се кефя на Трънчо :lol: А като бях малка, понеже рисувах хубаво, всички хлапета ме караха да им рисувам героите от плодчетата /беше ми писнало чак!/ :lol:
ники написа:5. Като малка обичаше да си играеш със?
С приятелите си :mrgreen: Не сме се прибирали от улиците, непрекъснато бяхме заедно. Имам много богато детство :D
Иначе ако за играчки питаш - всякакви. Нашите са ме затрупвали със солидни количества. Но като че ли най-много се кефех на 'мъжките' играчки - имах огромна колекция пистолети и колички :albino:
ники написа:6. А като порасна?
Хм, май пак 'с приятелите си' е отговорът :lol: Все още правим невероятни простотии понякога :mrgreen:

Мерси за въпросите, мн са свежи :flower:
Последно промяна от ^PrincessA^ на 14 Юни 2009, 18:04, променено общо 1 път.
Изображение

Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

Появявам се, за да изкажа коленопреклонно почитта си към Принцесата :flower:

И да я питам едно-две-три неща :geek:

1. Представи си, че светът е на свършване и, общо-взето, изходът е неизбежна погибел след известно време. Ако условно разделим хората на две групи - фаталисти (Окей, тъй било писано, хвърляй греблата!") и надяващи се ("Бе той метеоритът нека си идва, аз все пак ще се запася с вафлички в дупката под мазето - докато не дойде, не е дошъл, ига ти!") - ти от коя група ще си и поради что?

2. Кога ще се повишиш в Кралица? (хихи, шегичка)

3. Ако прескокнем героите от "Варварският Бог" :wink: , с кой герой от книга-игра би се оприличила. *Така де, аз знам, че то във всяка такава книга "ТИ" си героят, ама има сериозна разлика между "ТИ" в "Конникът на Апокалипсиса" и "ТИ" в "Патрул за Ада", примерно. Та в каква книга игра си най-много "ТИ"?*

4. Кое според теб е по-лошо - злоупотреба с власт/правомощия или злоупотреба с нечие доверие. И защо?

Смирени благодарности за щедро отделеното време. :wink:
Изображение
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Boromir написа:Появявам се, за да изкажа коленопреклонно почитта си към Принцесата :flower:

И да я питам едно-две-три неща :geek:
Принцесата е изключително поласкана от вниманието до степен деликатно изчервяване на бузките и свеждане на поглед :P
Boromir написа: 1. Представи си, че светът е на свършване и, общо-взето, изходът е неизбежна погибел след известно време. Ако условно разделим хората на две групи - фаталисти (Окей, тъй било писано, хвърляй греблата!") и надяващи се ("Бе той метеоритът нека си идва, аз все пак ще се запася с вафлички в дупката под мазето - докато не дойде, не е дошъл, ига ти!") - ти от коя група ще си и поради что?
Определено ще се запася в вафлички :albino: Нямам навика да се тревожа за неща, които така или иначе не могат да се променят. И винаги се старая да запазвам положителна нагласа - може и да не помага кой знае колко за разрешаване на неразрешими ситуации, но поне влияе плодотворно на психиката :mrgreen:
Boromir написа: 2. Кога ще се повишиш в Кралица? (хихи, шегичка)
Никога :mrgreen: Този ник вече толкова отдавна е загубил смисъла си /ако изобщо някога е имал такъв :lol: / и толкова съм го приела за нещо естествено /че чак се обръщам на него/, че не виждам никакъв смисъл да се доразива! :mrgreen:
Boromir написа: 3. Ако прескокнем героите от "Варварският Бог" :wink: , с кой герой от книга-игра би се оприличила. *Така де, аз знам, че то във всяка такава книга "ТИ" си героят, ама има сериозна разлика между "ТИ" в "Конникът на Апокалипсиса" и "ТИ" в "Патрул за Ада", примерно. Та в каква книга игра си най-много "ТИ"?*
Колко готин въпроооос! :drunken: :flower: :albino:
Признавам, че му хвърлих подобаващо дълъг размисъл... И в крайна сметка установих, че най-близки чувствам 'поддържащите роли' в книгите-игри /главните герои са ми някак прекалено перфектни :mrgreen: /. Да кажем, че съм комбинация от Брине /от 'Реката...' и продълженията/, мацката-французойка от 'Арена' /убий ме, ама не мога да се сетя как се казваше! :? / и Ериса от 'Истинска магия' на Уилко. :lol:
А ако все пак трябва да е някой 'ТИ' - може би от 'Призрачният вятър' /макар че там май беше повествование в 3то лице :? :lol: /
Boromir написа: 4. Кое според теб е по-лошо - злоупотреба с власт/правомощия или злоупотреба с нечие доверие. И защо?
И двете са еднакво лоши. Злоупотребата с власт също е злоупотреба с доверие - на онзи, предоставил властта, оставил се под нея и имащ някакви очаквания към нея.
Boromir написа:Смирени благодарности за щедро отделеното време. :wink:
Подобни и на Вас! :wink:
Изображение

Аватар
Scorpion
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от Scorpion »

Защо не си админ вече?
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Защото прецених, че вече не искам да бъда.
Изображение

Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

И понеже след малко ще пускам победителя за новата седмица, искам да благодаря на всички за въпросите и за хубавия дух, който вляха в темата! Беше ми приятно! :flower:
Изображение

Аватар
Norwegian Wood
Легендарен флуудър

Мнение от Norwegian Wood »

Искаме те обратноооо :flower:
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).
Заключено

Обратно към “Размисли и страсти”