доц.д-р Калин Гайдаров

Подфорум към Юридическия факултет

Модератор: MidwinterSun

guesttt
В началото бе словото

доц.д-р Калин Гайдаров

Мнение от guesttt »

Здравейте на всички.Искам тук да споделите мненията ви за доц.д-р Калин Гайдаров.И по точно искам да знам какви предмети води и как се изкарват изпитите при него. :D
Аватар
kokteil_molotow
Легендарен флуудър

Мнение от kokteil_molotow »

на международните ни води " психолгия на междуличностните контакти" в 1ви курс. особен е.типичен психолог. изпитва стабилно, не е 5 за 4 работата при него. пи6е оценки изцяло за симпатии.
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
Аватар
Berserker
Легендарен флуудър
Специалност: MO, Master
Курс: завършил

Мнение от Berserker »

калинчо, мммм по симпатии, определено, но нас не ни изпитваше много строго, не се заяжда, но като всеки психолог е странен на моменти....
Изображение

Изображение
guesttt
В началото бе словото

Мнение от guesttt »

А иначе какви други предмети води освен психология на междуличностните отношения и правна психология?И дали някой знае кой е кабинета му че трябва да ми напише оценка от изпит?
Аватар
Berserker
Легендарен флуудър
Специалност: MO, Master
Курс: завършил

Мнение от Berserker »

ами на МО води само това....... иначе не знам.....а за кабинета, пробвай на 4 ет., ама той рядко е в СУ, зает е, доколкото знам преподава във ВИПОНД, все пак е бивш шеф на института по психология към МВР или както там му се викаше....
Изображение

Изображение
penka_agova
В началото бе словото

Мнение от penka_agova »

kokteil_molotow написа:на международните ни води " психолгия на междуличностните контакти" в 1ви курс. особен е.типичен психолог. изпитва стабилно, не е 5 за 4 работата при него. пи6е оценки изцяло за симпатии.
Изпитва стабилно ли?Абе за сищия Калин Гайдаров ли говорим-отличен 6 и слаб 5?????стига- това беше наи-абсурдният изпит в 1курс,мах 2 часа учене и си готов,а ако си от Сливен може да минеш и само на симпатии щото там се правила много хубава ракия например :occasion5:Иначе Гайдаров е интересен преподавател ама предметът си е доста неангажиращ.......
guesttt
В началото бе словото

Мнение от guesttt »

А знаеш ли кой е кабинета му и дали преподава нещо на по горните курсове право или МО?
shaho
Пишете, о, братя

Мнение от shaho »

Абе пичове,къде да го намеря тоя Гайдаров,че да си разбера оценката по ПП?Изнесъл ли е някви списъци?При секретарките няма никъв протокол.егати информационното затъмнение.
guesttt
В началото бе словото

Мнение от guesttt »

И аз това се опитвам да разбера от доста време :D
penka_agova
В началото бе словото

Мнение от penka_agova »

guesttt написа:А знаеш ли кой е кабинета му и дали преподава нещо на по горните курсове право или МО?
Да ти кажа, не мисля че преподава някаква друга дисциплина на МО или Право...кабинетът му със сигурност не е в ЮФ,но за информация най-добре се обърни към Методически кабинет (4-ти етаж ЮФ), защото те имат уж връзка с преподавателите, в отдел студенти надали могат да ти кажат нещо....абе и аз какъв конкретен отговор дадох-да ти умре конят...
guesttt
В началото бе словото

Мнение от guesttt »

penka_agova
много Ти благодаря за отговора :D
shaho
Пишете, о, братя

Мнение от shaho »

Какво стана,има ли вече протокол по ПП при секретарките?
guesttt
В началото бе словото

Мнение от guesttt »

По-добре е да отидеш там за да провериш сам най-добре.
shaho
Пишете, о, братя

Мнение от shaho »

Що ти провери ли вече?Има ли протокол?
guesttt
В началото бе словото

Мнение от guesttt »

Не,не съм проверила,но дори да го няма протокола там може да си дадеш факултетния номер и те ще проверят колко имаш
Публикувай отговор

Обратно към “ЮФ”