Да, ама останахме в групата!pink floyd написа:Внимавайте по мачовете с тия бомби (особено Левски, понеже и вие хвърляте)!
Оня ден (Ботев - Вихрен) една титанична падна в сектора и рани някоко човека, повреди уредбата и проби дупка в пода на вишката!! Голям ефект имат взривовете, ама не искам после да почваме мача с минута мълчание, баси. На един пич цялото му лице беше в кръв.
Български футбол
Модератори: ники, Methuselah
Re: Български футбол
- pink floyd
- Пишеща машина
- Специалност: право
Да му мисли Афганистан на 13-ти!
Дано стане атмосфера като на мача, дето паднахме 4:0 - избухнахме, а джамиите ни гледаха като насрани.
---
Митак, прав си отвсякъде, обаче аз поне не съм примрял за журналистическо признание.. или пък благоразположението на разни баби + мнозинството нещастници, които населяват родината ни. Ти остави "хулигани", "лумпени и наркомани"; имаше едно заглавие в 7 дни: "Феновете на Ботев са ИЗРОДИ"..
---
Митак, прав си отвсякъде, обаче аз поне не съм примрял за журналистическо признание.. или пък благоразположението на разни баби + мнозинството нещастници, които населяват родината ни. Ти остави "хулигани", "лумпени и наркомани"; имаше едно заглавие в 7 дни: "Феновете на Ботев са ИЗРОДИ"..
Аз съм изрод!
Допада ми!

- pink floyd
- Пишеща машина
На днешния ден преди 59 години се е родил най-големият благодетел на българския футбол - бизнесменът от Брягово димитър христолов.
ЧРД, чичо Митко, за празника канарите очакваме много радост, свещи и да почерпите с жито!

ЧРД, чичо Митко, за празника канарите очакваме много радост, свещи и да почерпите с жито!

- allshallperish
- Легендарен флуудър
- Специалност: полонистика
- Курс: четвърти
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
- pink floyd
- Пишеща машина
Тва е.[...]През последните три месеца любимият ни клуб бе докаран от лицето Димитър Георгиев Христолов до безпрецедентен в своята история финансов колапс, който поставя на карта не само професионалния статут, но и самото съществуване на ФК Ботев Пловдив. [...] Ние повече не желаем името на клуба ни - една от емблемите на българския футбол - да се свързва с името на този изцяло компрометиран човек, както и с неговата безочливост и безнаказаност!
Затова този път ще бойкотираме така нареченото Дерби на Пловдив и призоваваме към съпричастност всички фенове, милеещи за отбора и нека никой не влиза на порутения стадион. Цял сезон бяхме настрана от случващото се в клуба ни, спряхме организираните пътувания, спряхме подкрепата в името на славната идея, спряхме да даваме импулса и динамиката от трибуните. Нека сега всички, които милеят за футбола в България, които са се радвали на малкото качествени мачове в нашето първенство, да разберат, че футболът умира с всеки изминал ден. [...]
Макар и в началото идеята за начина на протест да не намери единна позиция в нашите редици, след неспортсменската постъпка на нашите съграждани в мача им срещу Вихрен вече няма и човек, който да е на по-различно мнение. Тази тяхна постъпка на лека жена доказа, че Локомотив вече не е пловдивски отбор и това обезличава смисъла на предстоящия мач. Да мразиш Ботев повече отколкото да обичаш своя собствен отбор е равносилно на твърдението, че "бивши курви няма".
[...]
Поради тези причини взехме следните решения:
1.Няма да присъстваме на порутения стадион и няма да има организирано шествие.
2.Средствата за този мач които бяха отделени от нас ще отидат в помощ на нуждаещите се деца от региона.
3.Призоваваме нито един фен да не си купува билет за мача
4.Знамената ни ще останат обърнати в знак на протест.
5.Стюарди около и в стадиона ще следят за дадените указания и мирно ще може всеки фен да се консултира с тях за всички събития които ще се случат преди, по време и след мача.
НЕКА ЗАЕДНО СПАСИМ ЧЕСТТА НА БОТЕВ И ПЛОВДИВ
Фен клуб Ботев 1912, Лудата Банда, Тракия Фронт, Бунта Север, Sofia Club Botevista
Срещу юветата - не мога да ви подкрепя.
Аз специално заминавам за Пловдив за дербито.
Взимам и един тукашен чичо дори, който не е стъпвал на стадион "Ботев" от 10 години. 
- pink floyd
- Пишеща машина
Човек, клетката ще е празна, това е решено официално на срещата между тарторите и полицията! В събота на касите ще са Челси, Божо, Бакала, Шенчев, Нейчев, начело на голяма чета и няма да дадат никому да си купи билет, камо ли после да влезе на Лайнута. На другите трибуни няма проблем да отидеш, но секторът за гости ще е ПРАЗЕН - не знам при това положение какво ще правиш на джамиятаJoker написа:Срещу юветата - не мога да ви подкрепя.Аз специално заминавам за Пловдив за дербито.
Взимам и един тукашен чичо дори, който не е стъпвал на стадион "Ботев" от 10 години.
http://sport.plovdiv24.com/94456.html
http://sporta.bg/?load=Football::Articl ... shipId=636
http://www.donbalon.eu/news52190.html
http://www.sportal.bg/news.php?id=178017
Взели са най-доброто решение! Отидете наесен, сега ще видите само шайка разбеснели се цигани... Бдв хореото на ромите е било тематично срещу нас и като са чули на срещата, че ще си го гледат сами, са отворили еееееей-такива усти
Виж, аз отдавна не гледам от секторите на агитките. Ще бъда с един братчед, който е единственият локомотивец измежду 8 бройки! А и чичото е тежкар и никога не би отишъл в агитките, нищо че е най-яростният ботевист на неговата възраст. Разказвал ми е стотици пъти за победите над Барселона, Гьотеборг, Байерн... над чорбата на Армията и над Левски (т.нар. серия на панаирните мачове, които винаги завършвали с по 4 гола в синята врата). Дори е бил арестуван на финала в Кърджали 
Христолов е временно явление, макар и много вредно. Ботев е един!
Христолов е временно явление, макар и много вредно. Ботев е един!
- pink floyd
- Пишеща машина
Ок, не мога да те спра, но надали ще има какво да се види.
http://vbox7.com/play:ef3f363e , а в събота...
----
Аз сега го карам като превъзбуден малоумник по трибуните, представям си да присъствам на най-разгромната победа насред Герена 1:6
. Ще пукна, казвам ти... А не са далеч времената, когато Левски е идвал, за да загуби протоколно на Колежа или 9-ти септември. И всичко свърши, когато се махнаха брокерите в средата на 90-те и дойде изчадието.
---
Разправяйте каквото щете, ама тва да няма поне един буфер във форума да се дразним взаимно, не е работа...
Късметлии сте вие
http://vbox7.com/play:ef3f363e , а в събота...
----
Аз сега го карам като превъзбуден малоумник по трибуните, представям си да присъствам на най-разгромната победа насред Герена 1:6
---
Разправяйте каквото щете, ама тва да няма поне един буфер във форума да се дразним взаимно, не е работа...
Късметлии сте вие
Аз не се дразня на буферите. Те са ми четвъртият отбор след Марица и Спартак... 
Първото ми гадже беше юве, горкото. Една от 100-те причини да не продължа дълго с нея...
Някой беше писал тук, че ботевистите сме прекалено готини. Прав е, както виждаш
Първото ми гадже беше юве, горкото. Една от 100-те причини да не продължа дълго с нея...
Някой беше писал тук, че ботевистите сме прекалено готини. Прав е, както виждаш
- Дичоу
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
Ххахахахаха....нема по-ненормален клип...ахахаххахахаpink floyd написа: http://vbox7.com/play:ef3f363e
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
- pink floyd
- Пишеща машина
Мощно в дивия за БНТ!!
Ще дават не Локомотив-Ботев, а гостуването в Благоевград на Левски. егаси, и най-майна-предубеденият болен мозък не знам как може да го роди това!!
*** за Канал 1 и зрителите му!
Ще дават не Локомотив-Ботев, а гостуването в Благоевград на Левски. егаси, и най-майна-предубеденият болен мозък не знам как може да го роди това!!
*** за Канал 1 и зрителите му!
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Колега, за какво се палиш?
На пловдифския мач нали ще заселите БНТ-то. Страх ги е Ивчо Ангелов или Ники Ибришимов да не ги удари нещо по главата, барем поумнеят. Отиват където им е удобно - миролюбиво Пирин полягат на Лецки и готово.
А от следващия сезон нали БНТ няма да дават БГ мачове на клубно равнище, доколкото разбрах? 7 мача от всеки кръг по ТВ2 и Ринг.
За Б*НТ 1 само национала и куреца.
На пловдифския мач нали ще заселите БНТ-то. Страх ги е Ивчо Ангелов или Ники Ибришимов да не ги удари нещо по главата, барем поумнеят. Отиват където им е удобно - миролюбиво Пирин полягат на Лецки и готово.
А от следващия сезон нали БНТ няма да дават БГ мачове на клубно равнище, доколкото разбрах? 7 мача от всеки кръг по ТВ2 и Ринг.
За Б*НТ 1 само национала и куреца.