Music idol

Модератори: Boromir, Търговецът на кристал

Заключено
Аватар
Solveig
Постоянно присъствие

Re: Music idol

Мнение от Solveig »

Аз пък Айдъла не го гледам тази година, нещо ме дразнят и Иван и Андрей, и журито /без Дони, разбира се, него много си го обичам още от 4-5-годишна, той е единственият компетентен човек там :cheers: /, но искам да поздравя всички, които го следят, с най-доброто според мен изпълнение в MA, кавър на Джанис Джоплин от Деница, друга моя много любима певица:

:cheers: :cheers:
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

ТРА–ГЕ–ДИ–Я

С една дума така може да се обобщи. Дори и да изключим изпълненията на Александър, Боян и Мръвкова, другите бяха абсолютно посредствени. Една певачка от оркестрите по ресторантите да бяха сложили, по-добре щеше да се справи.

Доста си сложиха тенекия на гъза, за да се подсигурят: "Това не е моята музика".

За разлика от тях, това Е моята музика и тази вечер съм по-компетентен от всички други вечери. Песните съм ги слушал на живо, да не говорим за ненаживо. :lol: :lol: :lol:
Въпреки това, изборът на песните не ми хареса. Месечината си беше добре избрана и изпълнена, Мария се поразкърши :) "Plava ciganko"... хареса ми, че Боян имитираше бай Миле и в голяма степен успя да го наподоби 8) И Дони отбеляза с една дума: Артист.
"Нещо нетипично" в изпълнение на Мръвкова... тук Дони беше супер откровен и точен, като каза, че имаше проблеми в изпълнението, но за тази музика е важно душевността ли, темперамента ли употреби, но смисълът е този. Нямаше го това себераздаване.
"Новата ти" беше опозорена от Джанаварова, тук е момента да кажа, понеже тоя дебелак Фънки критикува текста... той е дело на Мариета Ангелова, печелила 5 пъти подред наградата на Нов Фолк за текстописец на годината.
"Kukavica" - абсолютно вяло изпълнение, същото важи за "Шампанско и сълзи".
"My Number One" НЕ Е ПОП–ФОЛК ПАРЧЕ, това че Ясен сложи една мазня в прехода, нищо не означава, ОЩЕ ПОВЕЧЕ Е НА АНГЛИЙСКИ! Езиците, които се допускат, вие ги знаете, това са:
български (македонски)
сърбо-хърватски (босненски)
гръцки
румънски
турски
ромски
Продължавам с "Ти си слънцето в мен" - превърнато в поп парче, то интерпретация, интерпретация, но да избягаш от темата и на кандидатстудентски изпит по литература го нема тва.

и тн.

Ако трябва да бъда откровен, ми хареса подгрявката на бек вокалите с "Доко доко" в началото, най-автентично прозвуча.
Поздрав за всички с тази класика
Последно промяна от Бeтон на 13 Апр 2009, 21:39, променено общо 2 пъти.
Изображение
Аватар
sientelo
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от sientelo »

За Боян и Александър , спор няма. Но на мен ми харесаха още и Димитър и Русина, въпреки ,че Бетона е прав че изпълнението можеше да е с повече чувство. Lane moje е страхотна песен, но тя не е толкова ритмична , а по-скоро е песен за душата и беше изпълнена перфектно и с чувство според мен.На Русина също песента и пасваше идеално на гласа и като техника си я напарви, само че наистина трябваше да си пусне още гласа и да вложи повече чувство. Пък за Преслава, какво ми я хвалите тази, изобщо не и стигаше гласа, пък и изобщо няма този глас като на Ивана, според мен изпълнението й не струваше.
Като птичка в небесата :)
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: пети

Мнение от ники »

Много бяха зле вчера. Не знам, журито защо ги хвалеше толкова. Имаше някои пълна трагедия. Най-добре се справи Александър, ама то тая песен както и да я пееш, все ще си звучи готино. Имам чувството, че аз като се напия и пея по-добре чалгите от някои от тях.

А да не говорим за танцьорите. Така ли се танцува на чалга бе? Ония подскачат нещо, некви хора играят, въртят се, правят някви глупости. Абе, ей, дигай ръцете към Бога, щракай с пръсти, клати лекичко задника, потропвай с крака на едно място, викай нещо и това е.

иначе очкаквах някой да се изхитри с Елена Папаризо и то стана естествено. Тази пък, които пееха по Ивана, вече не помня кои са, се справих ужасно слабо. Нищо общо, ама нищо. Боян се справи прилично. "Кукавица" я опропастиха тотално.
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика

Мнение от Бeтон »

А защо ги хвалеха ли? Ами заради СМС-ите, разбира се, за какво друго? Така се постига ефтин имидж (не случайно с ф) - видиш ли мега добри яки таланти са в тоя мюзик айдъл...
Па те една чалга не могат да изпеят :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Поне се разконспирира фолклора, че чалга всеки може да пее и свири. Видя се - не. И че е елементарна работа, още по-ясно се видя, че не е така.
Изображение
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: пети

Мнение от ники »

А, именно, именно. И аз се изкефих поне на това. Повечето хора, които не слушат чалга, си мислят, че това е най-елементарната музика на този свят с най-простото звучене и най-семплата музика. Еми, щот тия идоли не могат да изпеят нещо толкова просто като хората, значи не е баш тъй.
Аватар
valandin
Живее, за да пише
Специалност: Политология
Курс: втори

Мнение от valandin »

Боян е голям шеф, мноооого cool го раздава :lol: Снощи ми хареса той, добре беше.Другите... :roll:
New jorney
Аватар
Бавария
Легендарен флуудър
Специалност: Право - редовно
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Бавария »

Носи се слух, че утре ще го закрият предаването.
Да,
Don't look back, 'cause you know what you might see
Изображение
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени."
Of Mice and Men
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

А, дано, че брат ми реве от него. Майка ми само него гледа.... :roll:
Аватар
Бавария
Легендарен флуудър
Специалност: Право - редовно
Обратна връзка:

Мнение от Бавария »

че това още ли го дават?
Don't look back, 'cause you know what you might see
Изображение
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени."
Of Mice and Men
Аватар
Prudence
Легендарен флуудър

Мнение от Prudence »

Не знам. Откакто изгониха Ели от Силистра, не го следя.
Дано Мръвкова да е спечелила (да спечели, ако не е свършило).
If you don't like something change it; if you can't change it, change the way you think about it.
Аватар
Шепот
Стенограф
Специалност: Книгоиздаване
Обратна връзка:

Мнение от Шепот »

Не е свършило и тя е още вътре. Предния път изгониха Александра ( :( ), днес - Димитър. Останаха в играта македонците, Маги, Русина и Преслава като първите трима са фаворити, а Русина и особено Преслава все са на елиминации, но досега все оцеляват. :D
Аватар
Mushmul
Флъдзила
Специалност: Регионално развитие и политика

Мнение от Mushmul »

Ох аз много харесвам Боян, но не гласувам за подобни неща....Предполавам че Магдалена ще спечели, нея публиката май най я харесва от жените. Съмнявам се да гласува за някой, който не е българин :roll:
These are crazy days...

http://www.freerice.com
Изображение
Аватар
bubbly_water
Легендарен флуудър
Специалност: културология
Курс: първи

Мнение от bubbly_water »

ама тя е като мис Пигииииии не искам да печели... не че ги гледам, но все пак
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
Аватар
sientelo
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от sientelo »

Е това предаване по-тъпо не можеше да свърши :evil: По-добре да беше спечелил Боян, ама както и да е........
Като птичка в небесата :)
Заключено

Обратно към “Театър, кино и телевизия”