Рошко
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- bubbly_water
- Легендарен флуудър
- Специалност: културология
- Курс: първи
Re: Рошко...
ооооо, догиииии (подсмрък)... ама сигурно е сънувало нещо хубаво....
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
ох, душичка.... 
- fluffy cloud
- Легендарен флуудър
Горкото кученце, беше толкова симпатично 
I wanna fall from the stars straight into your arms
Re: Рошко
Не, честно, вие не сте в ред. Толкова цвилене за някакво си куче.
Свети Петър със сигурност ви е изписал на всички имената със златно мастило в тефтера си и пред райските врати ще ви чакат ангелчето Рошко и милион кашона Педигрий пал, за да ядете заедно дорде трае вечността.
На мен обаче нещо друго ми прави впечатление. Вчера, освен Рошко, се е споминала и една - явно според общото студентско мнение - далеч по-непопулярна и маловажна фигура. Иде реч за Вера Мутафчиева. И точно преди 5 минути видях, че има тема за нейната кончина (с ДВА коментара), писах там и непосредствено след това с потрес видях трите страници евлогии и циврене за това куче, умиране в съня му, сънуване на хубави работи и прочие безумия. Осъзнайте се. Моля.
На мен обаче нещо друго ми прави впечатление. Вчера, освен Рошко, се е споминала и една - явно според общото студентско мнение - далеч по-непопулярна и маловажна фигура. Иде реч за Вера Мутафчиева. И точно преди 5 минути видях, че има тема за нейната кончина (с ДВА коментара), писах там и непосредствено след това с потрес видях трите страници евлогии и циврене за това куче, умиране в съня му, сънуване на хубави работи и прочие безумия. Осъзнайте се. Моля.

- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Добре, че не се е споминало някое пиле в сладко-кисел сос,
че ти да нададеш вой...
че ти да нададеш вой...
Don't look back, 'cause you know what you might see
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
- proUSA
- Легендарен флуудър
- Специалност: Журналистика
- Курс: втори
напълно съм съгласен с теб.Boromir написа:Не, честно, вие не сте в ред. Толкова цвилене за някакво си куче.![]()
Свети Петър със сигурност ви е изписал на всички имената със златно мастило в тефтера си и пред райските врати ще ви чакат ангелчето Рошко и милион кашона Педигрий пал, за да ядете заедно дорде трае вечността.
- Catherine
- Летящите Пръсти
- Специалност: Нордистика
- Курс: втори
Въх, че сме тъпи. Отивам да си завра главата в пясъка и да надам стон на отвращение спрямо себе си, че страдам за същество, към което съм емоционално привързана. В други раздели не съм влизала скоро, че да видя другата тема, за което се извинявам.
На вашето внимание, филм с мое участие: http://www.vbox7.com/play:6a525628
http://predi13.pernik-bg.com/

http://predi13.pernik-bg.com/

- Swаy
- Пишеща машина
- Специалност: АФ
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Ще ми липсва да ми се мотка по двора 
Без коментар за някои неподготвени изказващи се...
Без коментар за някои неподготвени изказващи се...
Tell me how it feels to be
The one who turns the knife inside of me
The one who turns the knife inside of me
- Плазмодий
- Легендарен флуудър
- Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"
Палци горе за мнението на Боромир, просто му е дошло времето на кучето, защо трябва да се разиграват драми...
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
+1Плазмодий написа:Палци горе за мнението на Боромир, просто му е дошло времето на кучето, защо трябва да се разиграват драми...
ако толко искате куче в ректората.. ше ви донеса едно...
Може и него да си го кръстите Рошко
Знам, знам, че няма да заеме мястото на Рошко 1 в сърцето ви... но поне му дайте шанс
la douleur exquise
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Пухххххчооооооо 
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

Всъщност почти като при истинските хора.

- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
ама искам бобтейл...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
- Norwegian Wood
- Легендарен флуудър
Таратанци. Това куче е в ректората от над 10 години, хората му се кефят и, като е умряло, могат да напишат едно "Чао, Рошко".Плазмодий написа:Палци горе за мнението на Боромир, просто му е дошло времето на кучето, защо трябва да се разиграват драми...
Драми? Интересно определение.
Помня как проф. М. Семков ни разправяше :"Има в Юридическия факултет някои професори, дето в пленарна зала излизат и скачат, и крещят "Да живее БКП!". Аз тогава отивам при моята Чечка (той така й вика) и й казвам "Чечке, ти си по-умна от професорите тука..."
За Вера Мутафчиева - Боромире, ти, културни блюстителю, как досега не си тръгнал да морализаторстваш тук, че в "Хоби и забавления" се пише 500 пъти повечем отколкото в "Литература и книги", ами сега се сети?
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).