Логически основи на информационните системи
Модератори: Methuselah, thegirl
-
Surrealist
- В началото бе словото
Логически основи на информационните системи
Някой знае ли откъде мога да намеря лекции по тази дисциплина? Предметът е избираем и в него се разглеждат въпроси като информационни системи, формални онтологии, теорема на Линдебаум, секвенции на Скот, дискретни модели на пространсво и т.н.
- Methuselah
- Легендарен флуудър
Re: Логически основи на информационните системи
http://www.fmi.uni-sofia.bg/Members/rus ... i.pdf/view
За някои от нещата може да погледнеш тези лекции по Некласически логики за изкуствен интелект, четени също от проф. Вакарелов. Мисля, че само теоремата на Линдербаум я има, ако е същата за която си мисля.
За някои от нещата може да погледнеш тези лекции по Некласически логики за изкуствен интелект, четени също от проф. Вакарелов. Мисля, че само теоремата на Линдербаум я има, ако е същата за която си мисля.
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
-
Surrealist
- В началото бе словото
Аз намерих едни лекции по Математическа логика. В тях намерих само теорема на Линденбаум. В тия лекции, дето си дал, има доста по-различни неща от тези, които ми трябват. Ще потърся из библиотеката утре нещо, както и в книжарницата нещо за тези логически основи.
- Methuselah
- Легендарен флуудър
Верно, че по логика я учихме... сори.Surrealist написа:Аз намерих едни лекции по Математическа логика. В тях намерих само теорема на Линденбаум. В тия лекции, дето си дал, има доста по-различни неща от тези, които ми трябват. Ще потърся из библиотеката утре нещо, както и в книжарницата нещо за тези логически основи.
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
-
Surrealist
- В началото бе словото
Има ли някой, който е ходил на тези лекции, да сподели евентуално от къде може да се намерят материали? Аз ходи днес и в студенстката библиотека и в преподавателската и нищо. В книжарницата пак нищо.