Ей много ме дразните всички - къде в природата е казано, че хомосексуализма е неествествен? Това, че само хетеросексуалните могат да имат потомство, не ви доказва тезата, че хомовците са зле.
В крайна сметка само при животните идеята на съществуването е да имат потомство. Не всички хора искат да имат наследници - при хората не всичко опира до създаване на поколение. Не сме някакъв си изчезващ вид, че да не пуснем 2 души в нашето село да са от 1 пол и да се пляскат, а да ги заставим да си направят дете с хетеросексуални. Толкова ли е голям зор, всеки да остави дете?
Хомосексуалността, първо се базира на любовта между 2 души, а чак после на идеяа за потомство - а тя може да се изрази и с осиновяване. А сега - и с раждане. Какъв е проблема на ПРИРОДАТА в цялото това? Кои сте вие да говорите от нейно име кое е правилно и кое не е? Еволюцията познава десетки завои, извън логиката на правото развитие.
За мен най-ограничените хора, са тези които дискриминират на ВСЯКАКВИ основания другите - само те са заплаха за развитието на хората...
Кристо, човек, видях, че си писал, ама нали казах, че няма го чета, сори.
Не си спомням, да съм те молил. То е за Джуди и без тва...
Ако тря сме честни Кристо почна да поставя епитети кой е зле
и кой добре, щото видиш ли той е освободен духовно...
Явно все пак си го чела, а Маринка? Уж нямаше да четеш, а сега как ме цитираш... лицемерно така влизаш в темата, я си редактирай поста... хората ще помислят, че лъжеш...