Първият бременен мъж, който ражда...

Какво обичате да правите в свободното си време? Къде обичате да излизате?

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Заключено
Аватар
black_lady
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Re: Първият бременен мъж, който ражда...

Мнение от black_lady »

allshallperish написа:Значи - не, не знаят. Мерси за отговора .
Всъщност знаят :D
Изображение

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър
Специалност: полонистика
Курс: четвърти

Мнение от allshallperish »

black_lady написа:
allshallperish написа:Значи - не, не знаят. Мерси за отговора .
Всъщност знаят :D
А защо се наложи толкова да увърташ в предния пост :mrgreen: ?
Разбирам, споко.

И кои са тия дето все те намесват, като мен например? Като ти почна да се даваш
за пример за бисексуалност и да си споделяш с кой, как и какво си правила? Хъм?
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Аватар
Mira
Стенограф
Специалност: ИстЕрия
Курс: завършил

Мнение от Mira »

deichevster написа:
Mira написа: Тук ставаше въпрос май за тези, които приемат различните, и тези, които се опитват да ги съдят.
Всъщност не,съвсем за друго ставаше въпрос,ама в момента пак се насочиха нещата натам,че всеки си има право да си прави секс с който иска-казах го и преди,ПРАВЕТЕ СИ СЕКС С КОЙТО ИСКАТЕ.Никой няма да ви убеди да спрете,ма не обяснявайте че който не е пробвал и двата пола е смотаняк и тесногръд.И от последното мнение един извод - щом вие сте толерантни,а аз не,значи аз съм различен.Като сте толерантни,що ме съдите бе даеба?
Не говорех за "различни" само като хомосексуалисти. И не съм чела цялата тема, постът ми се базира на мненията от последната страница. Между другото, аз не съм пробвала и двата пола. Просто нямам проблеми другите да го правят. В крайна сметка какво ме бърка мен, лична обида ли ми нанасят, че да се паля така?
Изображение
Изображение
Изображение
Аватар
black_lady
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от black_lady »

allshallperish написа:А защо се наложи толкова да увърташ в предния пост :mrgreen: ?
Разбирам, споко.

И кои са тия дето все те намесват, като мен например? Като ти почна да се даваш
за пример за бисексуалност и да си споделяш с кой, как и какво си правила? Хъм?
Ами нито мен познаваш, нито семейството ми. Дадох се за пример за бусексуално момиче и ВИЕ започнахте да ме разпитвате - ама какво значело да те привлича жена, ама ако гаджето ми ако било не знам си какво си, ама знаели ли родителите ми... Увъртах именно защото няколко страници по-напред ти сама мрънкаше, че аз сама съм си била парадирала с личния живот като ви дадох исканите отговори :D

За мен няма "нормални" и "обратни". За мен има само разбрани и неразбрани хора. Не знам защо толкова страници не стигнаха, за да го разбереш.
Изображение

Аватар
JudyRamone
Легендарен флуудър
Специалност: Компютърна химия
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от JudyRamone »

Ice_Spirit написа:Джуди, ти ли си тази, която ще определя кое е НОРМАЛНО.
И си запази мнението кой е тъп и кой не за себе си - не виждам някой да те е обидил, така че и ти не го прави.
Да, аз съм тази, която ще определя кое е нормално.
Това , че ти не виждаш някой да ме е обидил не означава, че не се е случило.
Аз ти пожелавам, да те дискриминират, както ти дискриминираш различните от теб, за да видиш, какво е от другата страна. За да ти се променят възгледите, които са далеч от съвременната реалност. Порасни - моля те...
Ахахах, Марина може и да не са, но аз лично много добре знам кво е да те гледат странно и да нямат особено добро мнение за теб и хората, с които си и ще ти кажа, че не ми пука особено. Теб като че ли най-те е страх от това масите да не те приемат? Ми ще ти кажа, че е яко и че това те амбицира още повече да бъдеш какъвто си .
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
Легендарен флуудър

Офф, Мира, върни се напред и прочети за кои говорим. Никой не обижда и не обиждаме,
единствените, които се засягат са тия които не СА КОНЕ С КАПАЦИ, както се изразиха.
Коментираме, че не искаме децата ни да станат такива, следователно цялата тая показност
на различните да се ПРИТЪПИ. Да си го правят, ама да не парадират, че са "освободени"
хора, щото за мен тва е комплексарщина, ама за вас не е. Всеки си има право на мнение.

И кои са разбраните хора, с кои виждания?М?
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър

Kristo написа: Защо се правиш на псевдо-моралистка, като дискриминираш различните от теб (което е престъпление) - само ти можеш да се СКРИЕШ, защото си смешна и се държиш като някое плашило, което ни залива с фалш и лицемерие...
:connie_girl_cleanglasses: , може ли да обясниш "псевдо- моралист", щото нас ни изкараха "моралисти", а вие сте псевдо- моралистите... Ама карай, явно ние нищо не разбираме от живота, само вие сте отворените към него и с целите си същества го консумирате... Нали?
А последното ти изречение няма никакъв смисъл, честно.
Аватар
Mira
Стенограф

Мнение от Mira »

ОлШел, предпочетох да не чета цялата тема, защото само ще се ядосам. Може и да не съм доразбрала същината на спора в такъв случай. Но видях някои доста разгорещени постове и ми падна пердето.
Изображение
Изображение
Изображение
Аватар
Mira
Стенограф

Мнение от Mira »

allshallperish написа: :connie_girl_cleanglasses: , може ли да обясниш "псевдо- моралист", щото нас ни изкараха "моралисти", а вие сте псевдо- моралистите... Ама карай, явно ние нищо не разбираме от живота, само вие сте отворените към него и с целите си същества го консумирате... Нали?
А последното ти изречение няма никакъв смисъл, честно.
Псевдо - моралист - такъв, който из други теми обяснява колко обича аналния, разни 3-ки, 4-ки, свалки и изведнъж - йок! - странностите на другите не са нормални.
Или поне аз така го разбирам. :roll:

ПП: Хммм, извинявам се за двойния пост, не очаквах така да се усмирите изведнъж :lol:
Последно промяна от Mira на 11 Юни 2009, 15:06, променено общо 1 път.
Изображение
Изображение
Изображение
Аватар
black_lady
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от black_lady »

Mira написа:Псевдо - моралист - такъв, който из други теми обяснява колко обича аналния, разни 3-ки, 4-ки, свалки и изведнъж - йок! - странностите на другите не са нормални.
Или поне аз така го разбирам. :roll:
Бинго, бейби :wink: :idea:
Изображение

Аватар
ники
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: пети

Мнение от ники »

Кристо, какво са тия примери бе? :lol: Някога да си виждал мъжки слон да ебе мъжки слон или мечок и мечок... или... абе каквото ти хрумне :lol: Аз знам само за хермафродитни животни, които са двуполовии затова нямат много избор ;) Като говориш и за природа нали знаеш, че човекът(някой казвати делфините) са единствените животни, които правят секс за удоволствие. Все пак основната функция на секса е да имаш потомство, макар че всички тук си се пецкаме далеч не с тая идея ;) Това което исках да кажа е, че не можеш да създадеш потомство, ако някой те е*е в дупето или ти съответно някой в дупето.

А пък точно моралните ценности, за които говориш, по никакъв начин не могат да се отнесат към жена, която решава да си смени пола и да се натъпка с хормони, а после да се сети, че всъщност си е жена, защото видиш ли, приискало им се на двете с жена й да имат дете и тъй като са много принципни, не могат да си позволята да си осиновят такова, ама трябва да се ражда.

Блек лейди, защо се оплакваш, че хората те дават за пример? Ти в тоя форум сигурно 1000 пъти си казала, че го правиш и с жени и лично в моето съзнание образът ти е останал само с това. След като го афишираш, значи се съгласяваш ние да го знаем и дори го искаш.

И още нещо. Защо се правите на толкова толерантни? Аз в тоя форум съм виждал толкова нетолерантност от всички, че в тая тема чак изглежда смешно, как искате да се изкарате по-либерални от Господ.
Аватар
Reaver
Да живей словото
Специалност: История (СУ)
Курс: втори

Мнение от Reaver »

"...Ако прогресът е възможен , от това следва , че той се поражда от активността на човешките същества ,а идеята ,че хората оформят собствените си съдби...."
Вие въобще да сте чували за културен релативизъм ?Ако не вземете да проверите.Всеки има право на своя избор.Като гледам "моралистите" в темата имат някакви остарели виждания...
S.D.M.F.
Изображение
Бавария написа:Абе т'ва Тери Пратчет е егаси тъпата книга
Cecilia Lisbon
Легендарен флуудър

Мнение от Cecilia Lisbon »

Хора.... :shock:
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър

Reaver написа:"...Ако прогресът е възможен , от това следва , че той се поражда от активността на човешките същества ,а идеята ,че хората оформят собствените си съдби...."
Вие въобще да сте чували за културен релативизъм ?Ако не вземете да проверите.Всеки има право на своя избор.Като гледам "моралистите" в темата имат някакви остарели виждания...
Чували сме,да. Някои и антропология, и физическа антропология и още мн работи сме учили.

Кристо, човек, видях, че си писал, ама нали казах, че няма го чета, сори.
Аватар
fak
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от fak »

Жените разбирам що се дървЪт, но по дяволите - Кристо?! :shock:
Стига сте се обиждали, грозно е!
няма ли някой модератор да заключи темата?! Резултат от спора няма.. Поне положителен.. :(
la douleur exquise
Заключено

Обратно към “Хоби и Забавления”