За или против изневярата сте??

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Публикувай отговор
Аватар
nightwish
Писаружяк

Мнение от nightwish »

Crematory написа:Зад мен има опашка от мъже,които искат да си легнат с мен. Тъй че няма никакъв смисъл да се терзая , ако го сваря с друга. Просто аз си лягам с първия в списъка. После...Зависи моичкият колко ще се оправдава и съжалява, може и да му простя и да сме отново заедно, но никога няма да му бъда вярна. А девойката...все ми е тая за девойката, нито ще я скубя, нито нищо...
Май и аз така ще реагирам.Но все пак по-нататък ще му го върна и по друг начин.Има една мисъл,която много ми харесва:
"Отмъщението е най-вкусно,когато е сервирано студено." :twisted:
Постоянството и решителността са двете качества,които осигуряват успеха във всяка работа.
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Когато мен ме изправиха пред свършения факт на изневярата, щях да умра...Той поиска да се разделим, защото искаше да бъде с нея. Ако беше случайна изневяра, щях да му простя и да забравя. А в случая , в който ми изневери момче, което не обичах, просто ми беше забавно. :lol: В смисъл, и аз му бях изневерила...Явно си бяхме един дол дренки :lol:
Паган
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Паган »

Не знам...аз ли съм прекалено консервативен
или просто всеки спи със всеки :oops:
Не искам да прозвучи все едно обиждам или
укорявам някого, но като че ли не е много нормално това...
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!

Аз - По-груб и по-брутален от преди!
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Амииии, има нещо такова, но аз не виждам лошо. Важното е да е готино и да някой да не бъде наранен.
Иначе и в консерватизма няма нищо лошо, всеки има право на избор, стига да не го налага на другите.
Паган
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Паган »

Да де, то е ясно, че не трябва да се налага на някого каквото
и да е, особено ако не е присъщо за него.Но все пак мисля,
че всичко трябва да се постави в някакви граници.Няма значение
дали става въпрос за това с колко партньори е преспал някой
или за каквото и да било друго.
Това имах впредвид с предния си пост.Просто като че ли в различни
аспекти от нашия живот се срещат няколко различни свята.
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!

Аз - По-груб и по-брутален от преди!
Аватар
десита
В началото бе словото

Мнение от десита »

пък и да не се ревнуваме, ще се редуваме!като ти писни от някой, просто го разкарваш и идва следващия
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

ако не ме е обичал, и затова е изневерил, ще умра от мъка, но ще оцелея. ако обаче ми разправя че ме обича и въпреки това е бил с друга - той няма да оцелее...
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.

Щастливо безработна!!!
Аватар
kokteil_molotow
Легендарен флуудър

Мнение от kokteil_molotow »

трябва да умре и в двата случая :twisted:
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
Аватар
CoHka
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от CoHka »

Аз съм твърдо против изневярата! Щастливо влюбена съм и въпреки това съм стъпила здраво на земята - живея в реалността, а не на седмото небе и със сърцето и разума си мога да заявя, че това е най-прекрасното нещо, което може да се случи в тоя живот...Ако има любов, думата изневяра не съществува..От както съм с този човек никога не съм изпитвала нужда да изневерявам, по простата причина, че се чувствам напълно задоволена. Изневярата е обида, предателство, показ на неуважение, на недоверие...Статистиката за 20-годишния брак може би важи..Мисля, че това се дължи на факта, че след 20 години любовта се превръща в обич, не бъркайте двете понятия..
Отказвам да приема, че има друга алтернатива, освен успеха!
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

CoHka написа:Ако има любов, думата изневяра не съществува...
абсолютно е така :) и въпреки че в моемнта леко си противореча сама на себе си :oops: има и случай, в които дори и нуждите да ти превъзхождат разума можеш да удържиш
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

не отричам, че е възможно да се появи физическо привличане към друг човек, но все пак нали затова сме хора - да си мислим с главата, а не като животните да тичаме подир нагона. по-скоро винаги съм се чудила какво се прави ако се появят чувства към друг човек. в смисъл едно е да твърдиш, че "никога, ама никога не бих изневерила, аз не съм такъв човек" и бла-бла, ама ако се появи страхотен човек с много качества в живота ти, какво правиш?!? трябва ли да му дадеш шанс, защото може той да се окаже любовта на живота ти, или си стоиш при старото, сигурно, малко скучно, но все пак добре познато гадже?!? въпроса може би не е съвсем по темата, ама какво да направя, аз с моята непостоянна зодия, винаги се колебая и съмнявам... в крайна сметка как можеш да прецениш дали рискът си заслужава?!?
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.

Щастливо безработна!!!
Аватар
kokteil_molotow
Легендарен флуудър

ами какво правиш-има една песен и тя се казва-listen to your heart...много изтъркано звучи но е така. а изкушения винаги има, точно защото като си човешко същество сред други такива, виждаш , докосваш се до много хора , които могат да те изкушат-въпросът е дали издържаш , дали ти идва отвътре да си кажеш- аз имам най-перфектния човек, или не.по-голямо предизвикателство е не това 4е си изкушен, а че издържаш на изкушението. но все пак каквото има да става ще си стане- listen to your heart и това е....
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

kokteil_molotow написа:дали ти идва отвътре да си кажеш- аз имам най-перфектния човек, или не.
Ето това е най-точният отговор на въпроса според мен! Аз винаги така съм го чувствала....
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

а как знаеш?!? когато първоначалното опиянение е отминало, когато разсъждаваш трезво, осъзнавайки, че перфектни хора няма, тогава?!?... слушаш сърцето си, тръгваш да гониш дивото и откриваш, че и то не е идеално, че всеки човек може да е идеален за теб по един или друг начин, но кой е най-най... добре де, да го поставя така - как разбираш, че обичаш някого, а не си с него просто от навик. и как разбираш, че си влюбен, а не се увличаш просто по новото. човешките взаимоотношения и мотиви могат да са толкова сложни и объркани...

Щастливо безработна!!!
Аватар
kokteil_molotow
Легендарен флуудър

щом си с тоя човек все още- значи те държат чувства към него. какво значи да си с някой по навик, той да не ти е къщата случайно...
а това усещане че си с някой не защото си влюбен , може да е временно и после пак извенъж да се почувства6 безумно влюбена в него както каза чове6ките отношения преминават през различни етапи...никой не може да ти каже как да разбереш трябва да ти трепери отвътре.все още.
Публикувай отговор

Обратно към “Любов, романтика...”