Първият бременен мъж, който ражда...
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
Re: Първият бременен мъж, който ражда...
Да не би детето няма да има проблеми, ако е родено от жена?
Да не би да не минава през пубертета, когато всичко ни се струва като за последно?
И хората винаги са жестоки. Така че не може да се угоди на всеки .
Да не би да не минава през пубертета, когато всичко ни се струва като за последно?
И хората винаги са жестоки. Така че не може да се угоди на всеки .
Toto-I will remember
- Mira
- Стенограф
- Специалност: ИстЕрия
- Курс: завършил
Да са живи и здрави дечицата. И евалла на бащата("майката"), аз му се възхищавам, явно има здрава психика и смелост. Вие си плюйте колкото искате, ще му накривите шапката...
Последно промяна от Mira на 11 Юни 2009, 14:24, променено общо 1 път.

- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Няма да ги отхвърли обществото, а малка част от него ще са тесногръди и няма да съдят за човека по качествата му, а по произхода му и някакви такива глупости. То и сега тва става, тъй че няма да е голям проблем. Не мисля, че хората са виновни че са избрали такъв начин да създадат дете. Единствените виновни за проблемите са тези които, не могат да разберат, че нямат право да съдят хората за такива неща. Тази тема го доказва - все още има хора на които им дреме, за това дали бащата на другарчето пикае прав или седнал. Идиотщини. На Джудито и се гадело при мисълта само. Какво прави нейното семейство по-нормално? Разликата в половете? Пфуу, тва е отживелица, въпрос на характер е човек да се примири. Хора с такъв тип мислене дай боже да изчезнат скоро. Защото те ни забавят прогреса на цялото останало общество, което не дискриминира хората, заради сбърканите си морални възгледи...Коментираме по нататъшния
им статут в обществото, което неминуемо ще ги отхвърли! Да не мислиш, че ще им отредят
особено социално положение? Като стане момиченцето на възраст, в която да си има гадже,
и ако дай боже, нещата станат сериозни и детето си намери приятел, как ще разказва за живота си...
Какво ще каже? Или не, то няма да разказва за него, защото няма да са му казали! Защото мен
не би ме било срам да съм родена по тоя начин, но хората са ЖЕСТОКИ! И както сега се дивите
и се маете на тоя свръхгероизъм, ще почакаме да видим някоя и др година кво ще стане... И пак казвам:
живи и здрави децата... родителите са за бой...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
- Mira
- Стенограф
Kristo написа: Няма да ги отхвърли обществото, а малка част от него ще са тесногръди и няма да съдят за човека по качествата му, а по произхода му и някакви такива глупости. То и сега тва става, тъй че няма да е голям проблем. Не мисля, че хората са виновни че са избрали такъв начин да създадат дете. Единствените виновни за проблемите са тези които, не могат да разберат, че нямат право да съдят хората за такива неща. Тази тема го доказва - все още има хора на които им дреме, за това дали бащата на другарчето пикае прав или седнал. Идиотщини. На Джудито и се гадело при мисълта само. Какво прави нейното семейство по-нормално? Разликата в половете? Пфуу, тва е отживелица, въпрос на характер е човек да се примири. Хора с такъв тип мислене дай боже да изчезнат скоро. Защото те ни забавят прогреса на цялото останало общество, което не дискриминира хората, заради сбърканите си морални възгледи...
Много мразя глупави предразсъдъци.

- allshallperish
- Легендарен флуудър
- Специалност: полонистика
- Курс: четвърти
Хахаха, са ни каза да се изнасяме ли? Оф, и аз спирам да чета мненията ти, явно нищоKristo написа:Пфуу, тва е отживелица, въпрос на характер е човек да се примири. Хора с такъв тип мислене дай боже да изчезнат скоро. Защото те ни забавят прогреса на цялото останало общество, което не дискриминира хората, заради сбърканите си морални възгледи...
не схващаш от тоя разговор. Останалото общество, което не дискриминира хората,
е по- вероятно да изчезне, от колкото да изчезнем ние. Лесно е - ние си падаме съответно
аз по мъже, мъжете по жени - и това е нормалното развитие - това се нарича прогрес,
еволюция или както искаш го наречи. Ако такива като съответния баща/майка станат
50 процента от обществото, хм, няма ли да сте малко объркани? Аз лично бих се
чувствала зле. Да, да. Един случай било. За сега. И аз силно се надявам да си остане
един случай.
И Кристо - тия моралисти, дето ни наричаш, са прогресирали много повече, от колкото
тия дето се плякат и се ****, където и с каквото им падне. Според мене поне е така.
Мисля си, че всички дето сте толко толерантни заслужавате да имате гей или лесбийка
в семейството -деца имам предвид, да ви видя хората без предразсъдъци.
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
- JudyRamone
- Легендарен флуудър
- Специалност: Компютърна химия
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Окей. Детето е от напълно обичайно семейство. Има си житейските проблеми , които са си част от всяко едно ежедневие. Съвсем нормална ситуация. Първо: КОЙ В ТАЗИ ТЕМА ТВЪРДИ, ЧЕ ДЕЦАТА ОТ "НОРМАЛНИ" СЕМЕЙСТВА НЯМАТ ПРОБЛЕМИ?!!??!
Разликата е там , че едно е проблемът ти да са пъпките на лицето, изневярата на гаджето, двойката в училище, И СЪВСЕМ ДРУГО Е ПРОБЛЕМЪТ, ПОРОДЕН ОТ ЧУВСТВОТО ЗА "НЕНОРМАЛНОСТ " ОТ ФАКТА, ЧЕ СИ РОДЕН ОТ МЪЖ!! ДА ТЕ Е РОДИЛ БАЩА ТИ !!! Къде сравнявате "силата" на тези проблеми ?! Ето това е нещото, което не мога да проумея !! Ако съм грешна моля да ми опростите греха.
Разликата е там , че едно е проблемът ти да са пъпките на лицето, изневярата на гаджето, двойката в училище, И СЪВСЕМ ДРУГО Е ПРОБЛЕМЪТ, ПОРОДЕН ОТ ЧУВСТВОТО ЗА "НЕНОРМАЛНОСТ " ОТ ФАКТА, ЧЕ СИ РОДЕН ОТ МЪЖ!! ДА ТЕ Е РОДИЛ БАЩА ТИ !!! Къде сравнявате "силата" на тези проблеми ?! Ето това е нещото, което не мога да проумея !! Ако съм грешна моля да ми опростите греха.
Ето това е наказанието , което заслужавате !allshallperish написа: Мисля си, че всички дето сте толко толерантни заслужавате да имате гей или лесбийка
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
http://judysays.wordpress.com
- Ice_Spirit
- Легендарен флуудър
Джуди, ти ли си тази, която ще определя кое е НОРМАЛНО.
И си запази мнението кой е тъп и кой не за себе си - не виждам някой да те е обидил, така че и ти не го прави.
И си запази мнението кой е тъп и кой не за себе си - не виждам някой да те е обидил, така че и ти не го прави.
Toto-I will remember
- black_lady
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Mira написа:Kristo написа:...![]()
Много мразя глупави предразсъдъци.
Пак говориш глупости. От къде реши, че има някаква връзка между сексуалната ориентация на човек и това колко често прави секс?allshallperish написа:Подкрепям. рогресирали много повече, от колкото
тия дето се плякат и се ****, където и с каквото им падне. Според мене поне е така.
Сто пъти повече щеше да ме е срам, ако родителите ми бяха подобни коне с капаци като някои хора, писали в тази тема, отколкото ако бяха бисексуални или ме бяха заченали в епроветка.
Последно промяна от black_lady на 11 Юни 2009, 14:39, променено общо 1 път.

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
ейчшшшшш..
Момичета, без проклятия...
Не е възпитано...
Иначе съм отчасти съгласна с Джуди и Марина
Момичета, без проклятия...
Не е възпитано...
Иначе съм отчасти съгласна с Джуди и Марина
la douleur exquise
- Mira
- Стенограф
И какъв е проблема детето ми да е хомо?
Аз се радвам на различните, на хората, които отстояват себе си, а не лицемерите, които се стремят да се нагодят към обществото, жертвайки индивидуалността си. Защото тези, които се изправят срещу обществото, са силните хора. И живота ни е даден да го живеем, както ни харесва. Радвайте му се и спрете да го тровите с глупости. Направо се изумявам, че в тая тема се е разразил такъв спор. Пък и не разбрах връзката с "тия дето се плякат"
Тук ставаше въпрос май за тези, които приемат различните, и тези, които се опитват да ги съдят.
ПП: Джуди
Направо ти се чудя на акъла понякога.
ПП2: Какво всъщност толкова ви пречи в това "ненормално" семейство? Нали не е вашето. Радвайте си се там на нормалността и точка.
ПП: Джуди
ПП2: Какво всъщност толкова ви пречи в това "ненормално" семейство? Нали не е вашето. Радвайте си се там на нормалността и точка.
Последно промяна от Mira на 11 Юни 2009, 14:40, променено общо 1 път.

- allshallperish
- Легендарен флуудър
black_lady и тва го казваш от позицията на бисексуална, хаха. Извинявай,
ама имам един ласт куешчън - ваште знаят ли, че го правиш с жени и мъже?
Ама тва изречение с "тия дето се плякат" сте го прочели мнооого отгоре отгоре,
дори някои не са си направили труда да стигнат докрая. Мн зле.
Ама тва изречение с "тия дето се плякат" сте го прочели мнооого отгоре отгоре,
дори някои не са си направили труда да стигнат докрая. Мн зле.
Последно промяна от allshallperish на 11 Юни 2009, 14:41, променено общо 1 път.
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Марина, явно не разбираш изначално, това което се опитвам да ти кажа.
Ще се опитам да бъда прост:
Ще се опитам да бъда прост:
Не, закона забранява дискриминацията относно сексуалната ориентация. Вие ще изчезнете доброволно или насила.Останалото общество, което не дискриминира хората,
е по- вероятно да изчезне, от колкото да изчезнем ние.
Не, това е нормалното базисно състояние, а не развитие - хомосексуалността се е зародила паралелно с хетеросексуалността. Хората се разножават, ако са от втория тип. Но това не пречи с развитието на науката, и първия тип да може да се размножава вече. Това е самата тема - дали искате хомосексуалните да се размножават, защото за хомофобите, това е единствената надежда да няма гейове и лесбийки...Лесно е - ние си падаме съответно
аз по мъже, мъжете по жени - и това е нормалното развитие - това се нарича прогрес,
еволюция или както искаш го наречи.
Не, не са прогресирали - всички сме прогресирали, и всички се пляскаме с каквото ни падне. И ти, и аз, и останалите. Няма такова деление на изцяло-моралисти и изцяло-либерални. Ти си моралистка що се отнася до хомосексуалността, но си далече от морала, в други сфери. И с всички е така. Няма как да разделяш хората на такива с твоите възгледи и на други....И Кристо - тия моралисти, дето ни наричаш, са прогресирали много повече, от колкото
Казваш го, сякаш е нещо гадно!? Ти не си добре, извинявай. Мислиш си, че като пожелаваш дете-гей, все едно ми пожелаваш дете-инвалид. Ама не е така. Сексуалността не пречи на 1 човек да е нормален. И съм сигурен, че едно хетеросексуално момченце, ще ти създава повече проблеми, отколкото едно хомо-момченце на мен. Сексуалността не е болест, че да ни ПРОКЛИНАШ с нея. Смешно е. Аз ти пожелавам, да те дискриминират, както ти дискриминираш различните от теб, за да видиш, какво е от другата страна. За да ти се променят възгледите, които са далеч от съвременната реалност. Порасни - моля те...Мисля си, че всички дето сте толко толерантни заслужавате да имате гей или лесбийка
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
- deichevster
- Да живей словото
- Специалност: Инженеръ
Всъщност не,съвсем за друго ставаше въпрос,ама в момента пак се насочиха нещата натам,че всеки си има право да си прави секс с който иска-казах го и преди,ПРАВЕТЕ СИ СЕКС С КОЙТО ИСКАТЕ.Никой няма да ви убеди да спрете,ма не обяснявайте че който не е пробвал и двата пола е смотаняк и тесногръд.И от последното мнение един извод - щом вие сте толерантни,а аз не,значи аз съм различен.Като сте толерантни,що ме съдите бе даеба?Mira написа: Тук ставаше въпрос май за тези, които приемат различните, и тези, които се опитват да ги съдят.
Хомосексуализмът в крайна сметка модерен ли е,или модераторски...
- black_lady
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
allshallperish написа:black_lady и тва го казваш от позицията на бисексуална, хаха. Извинявай,
Ако имаш и други лични въпроси за моя милост, ще се радвам да ти обясня лице в лице на следващата форумна

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
- allshallperish
- Легендарен флуудър
Значи - не, не знаят. Мерси за отговора .black_lady написа:allshallperish написа:black_lady и тва го казваш от позицията на бисексуална, хаха. Извинявай,
ама имам един ласт куешчън - ваште знаят ли, че го правиш с жени и мъже?Пак се мъчиш да се прехвърлиш от общия случай към моя личен живот. Не е форума мястото за изразяване на личната ти антипатия.
Ако имаш и други лични въпроси за моя милост, ще се радвам да ти обясня лице в лице на следващата форумна