Първият бременен мъж, който ражда...

Какво обичате да правите в свободното си време? Къде обичате да излизате?

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Заключено
Аватар
Ice_Spirit
Легендарен флуудър

Re: Първият бременен мъж, който ражда...

Мнение от Ice_Spirit »

Защо този мъж е родил? - задавате ли си този въпрос от чисто човешка гледна точка. Аз си го зададох и стигнах до извода, че е решил така, за да запази рода си - какво лошо има в това?! Би трябвало всеки да има такова чувство към собствените си родоначалници...А щом медицината е достигнала до това ниво да помага на такива хора - защо не?!
Жената е стерилна - защо не тръгнахте да нападате и нея, учудвам се,че не сте стигнали дотам...В много случаи не е виновна, макар и в други да е. Но фактът е факт - че не може да износи дете. И най-вероятно тези хора са пробвали всичко, за да излекуват първо нея, но невинаги може.
В заключение смятам,че това, което този мъж е направил, е единственото правилно нещо за семейството му и неговото запазване.

А фак, за това си изказване:
fak написа:моралната страна на проблема не ме вълнува!
Не се вълнува от нея и правото!
ти можеш спокойно да се върнеш в първи и втори курс :lol:
Toto-I will remember
Аватар
JudyRamone
Легендарен флуудър
Специалност: Компютърна химия
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от JudyRamone »

Ще кажа само едно - ако МЕН ме беше родил МЪЖ, щях да искам да се самоубия, щеше да ме е срам, щях да съм пълна с комплекси, нямаше да се понасям, нямаше да понасям и родителите си, а сами се сещате до какви гадости и поражения биха довели тези мои контрареакции
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
Легендарен флуудър
Специалност: полонистика
Курс: четвърти

Мнение от allshallperish »

Вие сте мн интересни. А някой замисля ли се, че тоя човек не е единствен?? Че сигурно са хиляди такива случаи, които ЩЕ РЕШАТ че тва е възможно и ще си правят така децата за кеф, така както сега на гейовете и лесбийките не им пука, че се показват пред обществото, с цел да скандализират /щото повечето съм сигурна, че са на тоя принцип - сещам се само за един гей, познат, който НЕ СЕ НАБИВА НА ХОРАТА В ОЧИТЕ/.
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Аватар
Бавария
Легендарен флуудър
Специалност: Право - редовно
Обратна връзка:

Мнение от Бавария »

Ice_Spirit написа:
А фак, за това си изказване:
fak написа:моралната страна на проблема не ме вълнува!
Не се вълнува от нея и правото!
ти можеш спокойно да се върнеш в първи и втори курс :lol:
Аха-ха-ха-ха, е да щом това го каза, то правото и е толкова силно, колкото и на мен познания по мензис и тампони.
Don't look back, 'cause you know what you might see
Изображение
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени."
Of Mice and Men
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: пети

Мнение от ники »

Ice_Spirit написа:Защо този мъж е родил? - задавате ли си този въпрос от чисто човешка гледна точка. Аз си го зададох и стигнах до извода, че е решил така, за да запази рода си - какво лошо има в това?! Би трябвало всеки да има такова чувство към собствените си родоначалници...А щом медицината е достигнала до това ниво да помага на такива хора - защо не?!
Жената е стерилна - защо не тръгнахте да нападате и нея, учудвам се,че не сте стигнали дотам...В много случаи не е виновна, макар и в други да е. Но фактът е факт - че не може да износи дете. И най-вероятно тези хора са пробвали всичко, за да излекуват първо нея, но невинаги може.
В заключение смятам,че това, което този мъж е направил, е единственото правилно нещо за семейството му и неговото запазване.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Да запази рода... :lol: :lol: :lol: :lol: Има и други начини да иамт дете - осиновяване, износване от друга майка... А кой всъщност му е направил детето на тоя изрод? Предполагам, че другата майка всъщност също е скрит мъж.
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Може само да го е износил той...
/не съм чела статията, чета само в темата какво сте писали :mrgreen: /
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Аватар
deichevster
Да живей словото
Специалност: Инженеръ

Мнение от deichevster »

Ми нещо такова,да,спермата е от донор. Но отново казвам,не смятам че е възможно дете да израсне с нормална психика в такова семейство.Какво мислите,че на 13-14 няма да му се подиграват?Едно време като бяхме малки се обиждахме с "майка ти пикае права".Е,на тези деца баща им пикае клекнал.
Хомосексуализмът в крайна сметка модерен ли е,или модераторски...
Аватар
Ice_Spirit
Легендарен флуудър

Мнение от Ice_Spirit »

Да не би да знаеш каква ще му е психиката... да не говорим,че детето ще израсне в Америка. Защо намесвате собствените си виждания, пригодни само за България.
Toto-I will remember
Аватар
deichevster
Да живей словото
Специалност: Инженеръ

Мнение от deichevster »

Щото в америка децата са свръх добрички и не се избиват едно друго,нали.Щото в америка всички се обичат и никой не се подиграва на другия че е различен.
Хомосексуализмът в крайна сметка модерен ли е,или модераторски...
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър

Ice_Spirit написа:Да не би да знаеш каква ще му е психиката... да не говорим,че детето ще израсне в Америка. Защо намесвате собствените си виждания, пригодни само за България.
Щото нашите неприложими виждания се отнасят само за България, те в Америка хората да правят
квото знаят, нали сме на др край на света :mrgreen: . Тва е тъпо. Както е там, утре ше е тука. Не
го ли схващате.
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

JudyRamone написа:Ще кажа само едно - ако МЕН ме беше родил МЪЖ, щях да искам да се самоубия, щеше да ме е срам, щях да съм пълна с комплекси, нямаше да се понасям, нямаше да понасям и родителите си, а сами се сещате до какви гадости и поражения биха довели тези мои контрареакции
Е, откъде да знаем, че не би се чувствала по същия начин и сега, като имаш нормални родители? В смисъл то комплексите не идват от тва кой те е родил, а какъв си ти самият. В този ред на мисли - проблема си е твой, а не на баща ти дето те е родил. Ако не си достатъчно добра за да приемаш хората, каквито са, тогава проблема би бил негов че не те е възпитал

Но в никой случай проблема не е на обществото. Днес всички са против расизма, а преди около 100г. е бил нещо нормално. Предполагам ще доживеем времето и сексуалната дискриминация да отпадне и да се заклейми. Приятно живуркане в новото общество ви пожелавам!
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Аватар
JudyRamone
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от JudyRamone »

Кристо, пиленце, ти знаеш ли какво пишеш изобщо? Или просто си редиш думички?
Казвам, че ако бях на мястото на въпросното дете, бих искала да се унищожа.
Говорим за тази конкретна ситуация, не какво е реалното положение на нещата в момента. Няма откъде да знаеш дали не съм пълна с комплекси и в момента, това е така, но този контрааргумент по никакъв начин не доказва моето неправилно мнение и правилността на твоето. И проблемът че баща ми ме е родил няма да е мой, а ще ми бъде НАТРАПЕН, НАЛОЖЕН и въобще отказвам да мисля повече по тоя въпрос, защото ще си изповръщам червата.

Освен това не е вярно, че днес всички са против расизма. Това, че "великото" "разкрепостено" "общество" (или "мнозинство") е приело за нормално лизането между жени и ебането между мъже, или грозните физически трансформации и смяна на половете, не означава, че АБСОЛЮТНО ВСИЧКИ ХОРА ПО ЗЕМЯТА са на същото мнение. Или искаш да ми кажеш, че само щото по медиите се пропагандират подобни глупости, те се възприемат и одобряват от всеки човек? И после несъгласните ги наричате "ограничени"...
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
Легендарен флуудър

Мнение от Ice_Spirit »

Джуди, искаш да кажеш,че може да избираш родителите си ли ?!
че не одобряваш,че те са ти дали живот, който е ценността!
Toto-I will remember
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър

Ice_Spirit написа:Джуди, искаш да кажеш,че може да избираш родителите си ли ?!
Не да си избираш родителите, а да не си нещо, което не е сътворено от природата.
Как би се почувствало едно дете ако е клонирано :? ? Как би се чувствало
дете, което е израсло в брак на еднополови :? . Вас ви е мн лесно да казвате, щото
сте си в нормални семейства и мислите, че бихте преодолели такъв проблем, ако ви
сполети.
Иве, за здравето на децата не коментираме - живи, здрави... Коментираме по нататъшния
им статут в обществото, което неминуемо ще ги отхвърли! Да не мислиш, че ще им отредят
особено социално положение? Като стане момиченцето на възраст, в която да си има гадже,
и ако дай боже, нещата станат сериозни и детето си намери приятел, как ще разказва за живота си...
Какво ще каже? Или не, то няма да разказва за него, защото няма да са му казали! Защото мен
не би ме било срам да съм родена по тоя начин, но хората са ЖЕСТОКИ! И както сега се дивите
и се маете на тоя свръхгероизъм, ще почакаме да видим някоя и др година кво ще стане... И пак казвам:
живи и здрави децата... родителите са за бой...
Аватар
JudyRamone
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от JudyRamone »

Ice_Spirit написа:Джуди, искаш да кажеш,че може да избираш родителите си ли ?!
Не можеш да избираш родителите си, но можеш да избираш дали да си им благодарен, да им се възхищаваш, да ги мразиш, да ги съдиш, да не искаш да имаш нищо общо с тях... пак казвам, колкото и да ти натрапват своите грешки и своите решения, те са валидни до един момент след който ти нямаш абсолютно нищо общо с тях, именно защото така си ИЗБРАЛ.
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"

Обратно към “Хоби и Забавления”