За или против изневярата сте??
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
спокойно,
те хората тук са добри4ки и няма да ни помсилят за мъжемразки и 4овекоядки .
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
значи, десита, :
1.ще му крещя докато прегракна.
2 ще го натрепя ако мога физически.
3 на нея нищо няма да и направя- не ме интересува.
в крайна сметка, каквото и да направиш, развитието на нещата е едно- всеки по пътя си... освен ако не се присъединиш към тях двамата, което не ми се вярва.....
1.ще му крещя докато прегракна.
2 ще го натрепя ако мога физически.
3 на нея нищо няма да и направя- не ме интересува.
в крайна сметка, каквото и да направиш, развитието на нещата е едно- всеки по пътя си... освен ако не се присъединиш към тях двамата, което не ми се вярва.....
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
- Berserker
- Легендарен флуудър
- Специалност: MO, Master
- Курс: завършил
мдам, как няма да се извинявам, само ще изгледам злобно и ще измисля нещо достатъчно гадно което да им се случи....
физическа разправа самов краен случай де, губи се сладостта на отмъщението.... трябва да е нещо което ще помнят и ще съжаляват много..... така де, момчето по-малко, то не е толкова виновно в случая... въпроса е че имало случай мухахааха
та--- твърдо против изневярата... и твърдо за отмъщаването
физическа разправа самов краен случай де, губи се сладостта на отмъщението.... трябва да е нещо което ще помнят и ще съжаляват много..... така де, момчето по-малко, то не е толкова виновно в случая... въпроса е че имало случай мухахааха
та--- твърдо против изневярата... и твърдо за отмъщаването
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
-
Crematory
- Легендарен флуудър
- Специалност: френска филология
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
Зад мен има опашка от мъже,които искат да си легнат с мен. Тъй че няма никакъв смисъл да се терзая , ако го сваря с друга. Просто аз си лягам с първия в списъка. После...Зависи моичкият колко ще се оправдава и съжалява, може и да му простя и да сме отново заедно, но никога няма да му буда вярна. А девойката...все ми е тая за девойката, нито ще я скубя, нито нищо...
- everyday_
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
мен ако питате, честно казано не съм засичала някоя от половинките си в крачка, в смисъл да ги сваря в момента на прегрешение, но пък са ми изневерявали...общо взето премълчах и нищо не казах...реших, че няма грам смисъл да си напрягам гърлото при свършен факт...а и нищо няма да постигна така...виждами се някак по-готино да оставиш половинката си да осъзнае вината си и сам да започне да се гърчи от съвест
а и много често съм на принципа, че всичко на тоя свят се връща.сама съм се убедила в това.
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!