Първият бременен мъж, който ражда...

Какво обичате да правите в свободното си време? Къде обичате да излизате?

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Заключено
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Re: Първият бременен мъж, който ражда...

Мнение от Kristo »

Марина, дреме ми за темата - проблема ми е закостенялото грешно впечетление у хората, да - грешно според мен, но и според самия МОРАЛ - защото хората го ползват за какво ли не - и най-вече за да съдят другите за каквото им скимне... не е правилно според мен, хора като нас тук да дават акъл и да четат морал на други, които са по-опитни от нас, и са направили избор за себе си.

Смешни сте. Не за друго, а защото се правите на моралисти, а всички ние в темата, вкл. и аз сме далече от ангелчета. Кой ви е казал, че знаем кое е правилно и кое не? И че нашите стереотипни представи важат и извън темата?

Може би гледам твърде много Саут Парк и съм свикнал да поучавам другите, но за мен е по-голяма изродщина да си нетолерантен към различията на другите, отколкото да си различен от другите. Ако е до възпитание - явно родителите са изтървали най-важния урок "Не съди другите, защото не си най-добрия на света"
Пак ви казвам - правете си секс с когото искате,но недейте да ми обяснявате че е нормално.Не е.
За зоофилите - никой не казва че е ненормално, просто ако причинява болка на животните е незаконно. Но ако жена си хване яко куче или кон да я плющи, какво е гадното?
За педофилите - никой не казва, че е ненормално, но се приема, че причинява вреди на децата, чисто психически. Затова е забранено. Но едва ли в нашето общество се приема за педофилия ако мъж на 20 прави секс с момиче на 17. На теория и тва е педофилия, но де факто не причинява психически вреди на момичето, защото то само си го иска...
Всичко в секса е нормално, въпрос на предразсъдъци, кое как приемаме...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: пети

Мнение от ники »

Кристо, виж си ЛС
Аватар
black_lady
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от black_lady »

deichevster написа:И да ви питам,добре бе,педофилите и зоофилите,и те са хора,що не ги толерираме тях?
Защото децата и животните не са съгласни с този секс. Айде да не намесваме птичките и тревичките, говорим за зрели хора!
deichevster написа:Пак ви казвам - правете си секс с когото искате,но недейте да ми обяснявате че е нормално.Не е.
Всяка физическа проява на чувства между две разумни същества за мен е нормална. Не можеш да ме убедиш, че не е. За мен смисълът на секса е именно взаимното удоволствие и изразяването на чувства, не възпроизвеждането! И не ме убеждавай в друго.
Изображение

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
Аватар
Reaver
Да живей словото
Специалност: История (СУ)
Курс: втори

Мнение от Reaver »

ОлШел ... земи излез глътни малко чист въздух.Вече говориш абсолютни глупости с цел заяждане.
Нито защитавам Валя , нито нищо ... това си е лично нейн избор и предпочитание.Нито съм влязъл тук да защитавам някой , нито нищо.Изразявам своето мнение.На мен гейове , лесбийки , хермафродити не ми пречат.Живеем все пак в свободни времена и всеки има право на избор.Както аз съм избрал да съм хетеро и да слушам еди каква си музика.
За позьорите имах предвид всичките ,които просто следват модата.Щото ако не си спомняте през 80те и 90те беше модерно да си метъл , после дойде да си рапър , чалга ... сега явно е модерно да си обратен.И всякаквите които преиграват ,за да са интересни.
А това че съм казал на Джуди ,че и тя преиграва си е лично мое мнение ,от кога нямам право да си изказвам мнението ?
S.D.M.F.
Изображение
Бавария написа:Абе т'ва Тери Пратчет е егаси тъпата книга
Аватар
deny_s
Вазов
Специалност: Публична администрация
Курс: втори

Мнение от deny_s »

Аз също нямам нищо против хората с различна сексуалност от т.нар. нормална,но не мисля,че трябва да се парадира с това.Не е нормално да се тръби навсякъде какъв си и да се организират някви паради и т.н.Това парадиране според мен е с цел да те забележат и да привлечеш вниманието към себе си понеже нямаш други ценни умения.. По тази тема винаги ще има много различни мнения и не вярвам някой да убеди другия в своето мнение..така че се успокойте малко. :D
Трънлив и сляп е на живота ребусът,
на кръст разпъва нашите души.
Загубил всичко, не загубвай себе си -
единствено така ще го решиш!
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър
Специалност: полонистика
Курс: четвърти

Мнение от allshallperish »

black_lady написа:
JudyRamone написа:Eмм... не мисля че е логично некой да се прави по интернет на нещо, което не е :roll: Нали затова е форум... всеки си пише личното мнение и си слага аватари и подписи, които са в съгласие с него. вижда ми се излишна твоята намеса с която си помисли, че ми каза нещо, а всъщност не каза нищо.
Джуди, има си време и място кога и къде човек да се шегува и забавлява и да е сериозен. Всеки си ги преценя различно. :bounce: :idea: Иначе на мен пък ми се струва излишно изобщо да ме коментираш, при положение че аз никога не съм се интересувала от твоята особа.
Както се разбра от горните ти мнения, ти се набиваш на очи, ако е така, защо да не те коментират хората? Аз мисля, че тва е идеята...
Но стига офф, нека се изказват хората, дето имат кво да кажат. Аз бях достатъчно изчерпателна :mrgreen: . И ники, и deichevster, поне за нашата позиция. Давайте и вие доводи, защо аджеба е редно мъжа да ражда.

И Кристо - всеки съди това което според него е грешно, аз нямам проблем да го напиша тука, щото вие се смятате за интелЕгентини хора и ше разберете. Ако някой е схванал тия мнения друго яче, начи няма смисъл да пише у темата,т.е се е обидил/засегнал, щото си е видял /дано/ грешките. Ми според това в кво общество живеем, аз смятам, че поне тия изродщини тря да си спестим. И не, не сме смешни, сериозни сме. Секи си казва болката.
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Аватар
deichevster
Да живей словото
Специалност: Инженеръ

Мнение от deichevster »

Kristo написа: За педофилите - никой не казва, че е ненормално, но се приема, че причинява вреди на децата, чисто психически. Затова е забранено. Но едва ли в нашето общество се приема за педофилия ако мъж на 20 прави секс с момиче на 17. На теория и тва е педофилия, но де факто не причинява психически вреди на момичето, защото то само си го иска...
Всичко в секса е нормално, въпрос на предразсъдъци, кое как приемаме...
За първото ти изречение - :shock: :connie_nutzo:
За третото - в грешка си, в България секс с лица над 16 години(ако не се лъжа) при тяхно съгласие е закнно.Ама по твойта логика излиза,че ако дойде едно 10 годишно момиченце и ти каже "искам да ме клатиш" няма проблеми,щото то си е поискало...Повече нито ще споря с теб,нито ще ти чета постовете,ако искаш се обиждай,така или иначе няма да разбера.

@black_lady: твоето мнение е като на кристо-че всеки може да си прави каквото иска,стига другия да е съгласен.А ти не можеш да ме убедиш че е така,щом не искаш аз да те убеждавам-не ме убеждавай и ти.Междувпрочем, смятам че си запозната с историята, за която се пее в Mein teil?
Хомосексуализмът в крайна сметка модерен ли е,или модераторски...
Аватар
JudyRamone
Легендарен флуудър
Специалност: Компютърна химия
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от JudyRamone »

Kristo написа:
Някой казвал ли ти е, че си ограничена? Защото нямаш право да се изказваш, ако не виждаш по-далеч от носа си и не зачиташ правото на другите да не са на твоето мнение. Успех с живота, няма да издавам какви проблеми ще си имаш с тези възгледи...
Ми всъщност никой не ми го е казвал. Между "ограничен" и НЕТОЛЕРАНТЕН разликата е от небето до земята, сеш' се? :wink:
Значи първ овсеки имал право на мнение, сега аз нямам право на такова?
И не ми дръж сметка за моите проблеми, щото пак почваш да ме нервиш зверски. Бахти наглия тип!

Бляк лейди успокой се бе жена. ПреценЯЙ си каквото искаш, дори вече не помня за кво става дума в тоя "разговор". :roll: Няма да те коментирам, спокойно само.

Ол, nobody likes us, we don't care :mrgreen:
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
Легендарен флуудър
Специалност: полонистика
Курс: четвърти

Мнение от allshallperish »

Oi!Oi!Oi :lol:
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

хаха, ми айде и военни паради да няма, да не парадираме, че имаме танкове и армия...
и парад на учениците на 24 май да няма, щото да не парадираме, че имаме и букварчета...
ако дойде едно 10 годишно момиченце и ти каже "искам да ме клатиш" няма проблеми,щото то си е поискало..
виж, педофилията с това 10г. момиченце е забранена, заради психическите последици върху детето. Но ако успее да се докаже, че няма такива, няма и престъпление...
Аватар
fak
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от fak »

Kristo написа: виж, педофилията с това 10г. момиченце е забранена, заради психическите последици върху детето. Но ако успее да се докаже, че няма такива, няма и престъпление...
само да попитам... Тва в кой точно учебник го прочете?
Наказателното ти е догодина, не се изхвърляй!
la douleur exquise
Аватар
black_lady
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от black_lady »

deichevster написа:@black_lady: твоето мнение е като на кристо-че всеки може да си прави каквото иска,стига другия да е съгласен.А ти не можеш да ме убедиш че е така,щом не искаш аз да те убеждавам-не ме убеждавай и ти.Междувпрочем, смятам че си запозната с историята, за която се пее в Mein teil?
Ама аз никого не искам да убеждавам :? Просто се чувствам лично засегната, когато някой говори колко сме ненормални и сбъркани бисексуалните, едва ли не сякаш е страшен срам и голямо престъпление. Аз лично се имам за безобидна. :D
И да, знам песента на Рамщайн, както знам детайлите за реалния случай, от който е вдъхновена. Може би го споменаваш във връзка с това, което казах за съгласието, но аз ще използвам момента да спомена, че никога не съм убивала никого нито със, нито без негово съгласие и през секса, и през другото време :lol: :idea:
Изображение

Аватар
deichevster
Да живей словото
Специалност: Инженеръ

Мнение от deichevster »

Ти не,но все ще се намери кой да каже,че щом някой се е отзовал на обявата,няма лошо тва,което му се е случило.Лека нощ на всички,и внимавайте с кой си лягате :) Защото,както казва един мой любимец, oh,God is gonna get you with the Kodak Disk!
Хомосексуализмът в крайна сметка модерен ли е,или модераторски...
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

fak написа:
Kristo написа: виж, педофилията с това 10г. момиченце е забранена, заради психическите последици върху детето. Но ако успее да се докаже, че няма такива, няма и престъпление...
само да попитам... Тва в кой точно учебник го прочете?
Наказателното ти е догодина, не се изхвърляй!
Айде да чуем според тебе, защо е забранено секса с деца под 16г. възраст, ако обичаш? :)
Аватар
black_lady
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от black_lady »

deichevster написа:Ти не,но все ще се намери кой да каже,че щом някой се е отзовал на обявата,няма лошо тва,което му се е случило.
Отиваме в друга тема ;) Аз защитавам тезата, че няма лошо от общуването на сексуално ниво между двама души, когато то им носи удоволствие и щастие и е безвредно. Но да убиеш някого (или изядеш, както в случая) си е съвсем различна работа. Аз поне намирам човешкия живот за свещен :idea:
Изображение

Заключено

Обратно към “Хоби и Забавления”