Смешни сте. Не за друго, а защото се правите на моралисти, а всички ние в темата, вкл. и аз сме далече от ангелчета. Кой ви е казал, че знаем кое е правилно и кое не? И че нашите стереотипни представи важат и извън темата?
Може би гледам твърде много Саут Парк и съм свикнал да поучавам другите, но за мен е по-голяма изродщина да си нетолерантен към различията на другите, отколкото да си различен от другите. Ако е до възпитание - явно родителите са изтървали най-важния урок "Не съди другите, защото не си най-добрия на света"
За зоофилите - никой не казва че е ненормално, просто ако причинява болка на животните е незаконно. Но ако жена си хване яко куче или кон да я плющи, какво е гадното?Пак ви казвам - правете си секс с когото искате,но недейте да ми обяснявате че е нормално.Не е.
За педофилите - никой не казва, че е ненормално, но се приема, че причинява вреди на децата, чисто психически. Затова е забранено. Но едва ли в нашето общество се приема за педофилия ако мъж на 20 прави секс с момиче на 17. На теория и тва е педофилия, но де факто не причинява психически вреди на момичето, защото то само си го иска...
Всичко в секса е нормално, въпрос на предразсъдъци, кое как приемаме...