Първият бременен мъж, който ражда...

Какво обичате да правите в свободното си време? Къде обичате да излизате?

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Заключено
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: пети

Re: Първият бременен мъж, който ражда...

Мнение от ники »

MidwinterSun написа:И когато Ники говори за двете страни на нещата - конкретно за втората, хората, които избират сексуалните отношения със своя пол просто защото така искат - има ги, да. Лошото е, че няма как да ги различим от тези, които са си чисти хомосексуалисти. Или сме толерантни към всички, или започваме масово избиване... :mrgreen:
Според мен пък трябва да се постигне баланс. Аз съм абсолютно сигурен, че моето мнение за хомосексуалистите е твърде крайно и вероятно заради крайността - неправилно. Допускам(макар и силно да се съмнявам), че може и да има гейове, които по пририда са си такива. Те обаче са малък процент от реалното количество гейове.

Затова от гледна точка на това да не дискриминираме тези "реални" гейове, които допуснах, че съществуват, е добре да сме толерантни към тях.

Когато обаче сме твърде толерантни към тях се пявяват останали гейвое, които просто смятат че е "куул" да си такъв.

Та, аз си давам сметка, че вероятно не съм съвсем прав, но позицията на хора като мен се явява като противовес на твърде голямата обществена толерантност. Ти спомена варианта детето ми да е гей. Е, аз не искам то да се превърне във втория тип гейове и затова демонстрирам своята нетолерантност към грйовете.

Според мен това с гейовете е временна мода и в обществото постепенно нещата ще си се балансират и регулират от само себе си. Лошото е, че за момента тенденцията е към нарастване броя на гейовете, а това не ми ахресва ;)

А@ блек лейди. Ами и аз си мечтая за тройка, обаче това е нещо, което бих пробвал. Няма да се оженя за две жени и с тях да направим едно такова семейство. Предполагам долавяш разликата. Сексуалните желания трябва да си останат сексуални, а не да прерастват в някакъв социален проблем.
Аватар
Reaver
Да живей словото
Специалност: История (СУ)
Курс: втори

Мнение от Reaver »

Хомосексуалността е от много по - дълго време отколкото повечето хора си мислят.
А иначе да Ники , съгласен съм че има някои индивиди , които не са наясно с това какво предпочитат и че се правят на обратни , за да са интересни.И да има такива ,които са гейове или лесбийки защото е модерно.Това е заложено , защото болшинството от хората са с тъй наречената "овча" психика.И е съвсем нормално като Иванчо каже на Гошко , че е модерно да си гей и всички са такива вече , и Гошко да започне да се счита за такъв , че да не се цепи от колектива , но обаче има и такива които не следват някаква мода.
Просто поради факта ,че е много трудно да се различи кой е обратен защото е модерно , и кой е обратен защото всъщност е такъв , трябва да има толерантност към всички иначе ...дай да настане масово клане.Света винаги ще бъде пълен с позьори това е факт.
S.D.M.F.
Изображение
Бавария написа:Абе т'ва Тери Пратчет е егаси тъпата книга
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър
Специалност: полонистика
Курс: четвърти

Мнение от allshallperish »

Предразсъдъците в нашето патриархално общество могат да са ни само полезни...
Последно промяна от allshallperish на 10 Юни 2009, 23:15, променено общо 1 път.
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Аватар
ники
Легендарен флуудър

Мнение от ники »

deichevster написа:Аз,ако недай си Боже,един ден не мога да имам деца, няма да тичам по клиники,ин-витрота,донори и т.н. Достатъчно жени изоставят децата си,които имат право на нормален живот в нормално семейство.Познавам достатъчно хора,осиновени или осиновили си деца, и знам че техния живот се е променил само към добро. Вече друг е въпроса че аз на хомосексуални двойки не бих дал дете за осиновяване,но карай.
Браво, съгласен съм с цялото ти мнение, но специално това съвпада на 100%, ама наистина на 100%, с моеите виждания. В един момент в темата се каних да кажа същото, но ми се стори, че ще е извън основното ми мнение. Евала!
Аватар
JudyRamone
Легендарен флуудър
Специалност: Компютърна химия
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от JudyRamone »

Reaver написа:
JudyRamone написа:Ми не , но според форум-имиджа ти оставам с впечатления, че са минимален брой нещата, които приемаш за неморални, ненормални и извратени.
Еми то ако съдиш само по форумния имидж , на някой човек ... значи нямаш никаква представа за който и да е било човек.Да си чувала за така наречените "мониторни бойци" ? Като не познаваш някой човек по - добре не говори за него ...
Eмм... не мисля че е логично некой да се прави по интернет на нещо, което не е :roll: Нали затова е форум... всеки си пише личното мнение и си слага аватари и подписи, които са в съгласие с него. вижда ми се излишна твоята намеса с която си помисли, че ми каза нещо, а всъщност не каза нищо.

По тематмат : напълно съгласна с Олшелпериш и Ники !!!!!!! Всички други мнения, които обясняват колко е нормално това и колко малък е този проблем са скрап :)
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Когато обаче сме твърде толерантни към тях се пявяват останали гейвое, които просто смятат че е "куул" да си такъв.
Ако всички се съгласят с това, мога по аналогия да прокарам, че това важи и за метълите - че те не са метъли, щото ги кефи музиката, а защото така е модно, и не са "риъл метъли", а някакви правежи. А ако успея да ти ползвам идеята, че някой си избира да прави секс с своя пол, щото е модно, значи мога да си докажа всички отхвърлени тези у този форум... Евала...

Но моето мнение е, че никой не става гей заради модата или щото е куул... Нелепо ми се струва - който иска нека го докаже...
Всички други мнения, които обясняват колко е нормално това и колко малък е този проблем са скрап :)
Някой казвал ли ти е, че си ограничена? Защото нямаш право да се изказваш, ако не виждаш по-далеч от носа си и не зачиташ правото на другите да не са на твоето мнение. Успех с живота, няма да издавам какви проблеми ще си имаш с тези възгледи...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Аватар
black_lady
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от black_lady »

allshallperish написа:Боже... Да, мечтата на всеки мъж е да прави тройка с две руси девойчета.Пък и къде казах, че тря да избираме гейовете? Не съм. Блек лейди, по начина, по който говориш за сексуалността си, все още не смятам, че можеш да ме убедиш в нейната нормалност. Права си, не мога да изгоря нищо, не мога да забраня нищо. Но не това е целта на упражнението. И мойта първа целувка е била с момиче, хах. И какво? Лесбийка ли съм? Афиширам ли го за редно? Ми, не. Защото знам, че не е. Ама понеже вие си го водите тоя начин на живот, само можете да обяснявате колко е правилно. А според мене тва са си чисти комплекси, едипови или на електра, там квито се водят...
1. Не афиширам. Вие ме питахте, аз отговорих.
2. Едиповият комплекс и Комплексът на Електра са съвсем различни неща, които нямат НИЩО общо с темата. Моля те и аз като Кристо, спри да говориш глупости!
3. За последен път ще ти го кажа. Твоите представи за морал не ме интересуват, затова не се мъчи да ми ги налагаш като общоприети. Аз нямам проблем с твоята хетеросексуалност, нито те съдя, че не си като мен. Научи се да уважаваш другите, дори да са различни! Супер се дразня на ограничени мнения...
Изображение

Never again will I taste in your passion
this vain call that dies. . .
Never across sacrifice will I lose my dark guide. . .
Dazed in my dark and ephemeral wail that rapes a cool light,
in a corpse-like, haunted nightmare I die. . .
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър

Reaver написа:Хомосексуалността е от много по - дълго време отколкото повечето хора си мислят.
Датирай?
Reaver написа:А иначе да Ники , съгласен съм че има някои индивиди , които не са наясно с това какво предпочитат и че се правят на обратни , за да са интересни.И да има такива ,които са гейове или лесбийки защото е модерно.Това е заложено , защото болшинството от хората са с тъй наречената "овча" психика.И е съвсем нормално като Иванчо каже на Гошко , че е модерно да си гей и всички са такива вече , и Гошко да започне да се счита за такъв , че да не се цепи от колектива , но обаче има и такива които не следват някаква мода.
А смяташ ли, че като Иванчо каже на Гошко, че оня ден е родил тва няма да му повлияе на психиката?
Reaver написа:Света винаги ще бъде пълен с позьори това е факт.
Позьори са ония, които позволяват да се случват такива работи като мъж/жена, който ражда. Малко се отклонихме с тия гейове и лесбийки.

И Кристо, ако идеята ти е да съботираш темата, като обиждаш, просто е меко казано- тъпа.
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Аватар
black_lady
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от black_lady »

Kristo написа:
Всички други мнения, които обясняват колко е нормално това и колко малък е този проблем са скрап :)
Някой казвал ли ти е, че си ограничена? Защото нямаш право да се изказваш, ако не виждаш по-далеч от носа си и не зачиташ правото на другите да не са на твоето мнение. Успех с живота, няма да издавам какви проблеми ще си имаш с тези възгледи...
+ 1.
Изображение

Аватар
Reaver
Да живей словото
Специалност: История (СУ)
Курс: втори

Мнение от Reaver »

JudyRamone написа: Eмм... не мисля че е логично некой да се прави по интернет на нещо, което не е :roll: Нали затова е форум... всеки си пише личното мнение и си слага аватари и подписи, които са в съгласие с него. вижда ми се излишна твоята намеса с която си помисли, че ми каза нещо, а всъщност не каза нищо.
Това ти която се възмути от приказките на Пора е приятел , при положение какви постове си писала ?Пък и всеки малко или много преиграва на моменти , така че хайде ...
S.D.M.F.
Изображение
Бавария написа:Абе т'ва Тери Пратчет е егаси тъпата книга
Аватар
deichevster
Да живей словото
Специалност: Инженеръ

Мнение от deichevster »

И с какво си по-различен от нея с това си мнение?И да ви питам,добре бе,педофилите и зоофилите,и те са хора,що не ги толерираме тях?Правете си секс с който там искате и ви е приятно,само не ми обяснявайте че е нормално,редно,повод за гордост и т.н.Защо няма по света парад на хетеросексуалните?След 20 години какво ще считаме за нормално - да се изтропаш в устата на другия ще е нормална проява на любов ли? Пак ви казвам - правете си секс с когото искате,но недейте да ми обяснявате че е нормално.Не е.
Хомосексуализмът в крайна сметка модерен ли е,или модераторски...
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър

И това, че мнението ми е ограничено го казва, човека, който не приема чуждото мнение :mrgreen: . Къде показа, че го имаш предвид? Пфф, и кое в тия "комплекси", които споменах, не им е общото? Лесно е, ако го няма бащата си падаш по жени, и обратното. Мога да дам много такива примери на мои познати. Така, че ти не се изказвай неподготвено :wink: :wink:

Рийвър, няма нужда да защитаваш гаджето си, ако знаеш, че не е права... нали знаеш... И мога да ти кажа, че с Джуди съм се виждала и говорила доста повече от колкто с приятелката ти, и имам наблюдения, че не позира и не преиграва, хъм сеш се

deichevster ви го каза, тва не е нормално поведение, вие с обраните наклонности например, искате ли и децата ви да живеят по тоя начин? ми ако тяхната психика не го позволява? въобще никой не се замисля за последиците от действията си.
Аватар
fak
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от fak »

deichevster написа:...
тоз човек много добре се изказва!
la douleur exquise
Аватар
ники
Легендарен флуудър

Мнение от ники »

fak написа:
deichevster написа:...
тоз човек много добре се изказва!
Ахам, ахам +1

Ако е запознат с темата Размисли и страсти и няма против да участва, печели вота ми за следващите три седмици ;)
Аватар
black_lady
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от black_lady »

JudyRamone написа:Eмм... не мисля че е логично некой да се прави по интернет на нещо, което не е :roll: Нали затова е форум... всеки си пише личното мнение и си слага аватари и подписи, които са в съгласие с него. вижда ми се излишна твоята намеса с която си помисли, че ми каза нещо, а всъщност не каза нищо.
Джуди, има си време и място кога и къде човек да се шегува и забавлява и да е сериозен. Всеки си ги преценя различно. :bounce: :idea: Иначе на мен пък ми се струва излишно изобщо да ме коментираш, при положение че аз никога не съм се интересувала от твоята особа.
Изображение

Заключено

Обратно към “Хоби и Забавления”