Според мен пък трябва да се постигне баланс. Аз съм абсолютно сигурен, че моето мнение за хомосексуалистите е твърде крайно и вероятно заради крайността - неправилно. Допускам(макар и силно да се съмнявам), че може и да има гейове, които по пририда са си такива. Те обаче са малък процент от реалното количество гейове.MidwinterSun написа:И когато Ники говори за двете страни на нещата - конкретно за втората, хората, които избират сексуалните отношения със своя пол просто защото така искат - има ги, да. Лошото е, че няма как да ги различим от тези, които са си чисти хомосексуалисти. Или сме толерантни към всички, или започваме масово избиване...
Затова от гледна точка на това да не дискриминираме тези "реални" гейове, които допуснах, че съществуват, е добре да сме толерантни към тях.
Когато обаче сме твърде толерантни към тях се пявяват останали гейвое, които просто смятат че е "куул" да си такъв.
Та, аз си давам сметка, че вероятно не съм съвсем прав, но позицията на хора като мен се явява като противовес на твърде голямата обществена толерантност. Ти спомена варианта детето ми да е гей. Е, аз не искам то да се превърне във втория тип гейове и затова демонстрирам своята нетолерантност към грйовете.
Според мен това с гейовете е временна мода и в обществото постепенно нещата ще си се балансират и регулират от само себе си. Лошото е, че за момента тенденцията е към нарастване броя на гейовете, а това не ми ахресва
А@ блек лейди. Ами и аз си мечтая за тройка, обаче това е нещо, което бих пробвал. Няма да се оженя за две жени и с тях да направим едно такова семейство. Предполагам долавяш разликата. Сексуалните желания трябва да си останат сексуални, а не да прерастват в някакъв социален проблем.