Коя книга четете в момента? Част втора.
- bubbly_water
- Легендарен флуудър
- Специалност: културология
- Курс: първи
Re: Коя книга четете в момента? Част втора.
м днеска прочетох на Бегбеде "Мемоари на един откачен младеж".. ем става.... може да пробвам още някоя негова... иначе обмислям да се просветя малко със 100 думи за 100 философи на някакъв човек, събрал интересни факти за философите
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
-
O|OeHukc
- Легендарен флуудър
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Добра ли е? Аз само "99 франка" съм чел! Като нея ли е! Смисъл оригинална, брутална, перверзна, избухлива, зашематена, объркана, честна, истинска ... и всички други синоними!!bubbly_water написа:м днеска прочетох на Бегбеде "Мемоари на един откачен младеж".. ем става.... може да пробвам още някоя негова... иначе обмислям да се просветя малко със 100 думи за 100 философи на някакъв човек, събрал интересни факти за философите
- bubbly_water
- Легендарен флуудър
е, аз само тази съм чела, защото слушах суперлативи за автора, но определено е по-малко извратена от Парушев..... като цяло бива, но не съм готова да сипя суперлативи все още
В края на краищата това е векът на книжната кърпичка. Изсекваш носа си в един човек, смачкваш го, пускаш водата, посягаш към друг, изсекваш се, смачкваш, пускаш водата. Всеки иска да смачка другия.
-
O|OeHukc
- Легендарен флуудър
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Аха, ем на мен 99франка страшно много ми хареса, та, препоръчвам ти я!
Парушев не го знам, не съм го чел?
Парушев не го знам, не съм го чел?
- bubbly_water
- Легендарен флуудър
извратеняк е той 
Кое на Парушев (аз изгризках "Project Dostoevsky")bubbly_water написа:е, аз само тази съм чела, защото слушах суперлативи за автора, но определено е по-малко извратена от Парушев..... като цяло бива, но не съм готова да сипя суперлативи все още
9.99, както е по-известна на български е най-добрата книга на Бегбеде. Windows on the world e твърде сериозна, дори малко тежка.
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
"Златните паяци" на Рекс Стаут - миналата седмица си я намерих из кашончетата, но едва вчера я подхванах.
На Бегбеде съм му хвърлила око и аз, ама шумотевицата около него ми идва твърде комерсиална-ала-Коелю, та се чудя още. Иначе след спектакъла на Заро ("Екстази", другия още не съм го гледала) съм склонна да опитам.
На Бегбеде съм му хвърлила око и аз, ама шумотевицата около него ми идва твърде комерсиална-ала-Коелю, та се чудя още. Иначе след спектакъла на Заро ("Екстази", другия още не съм го гледала) съм склонна да опитам.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
Елицо, бой. Ще ми сравнява тя Кухельо с Бегбеде, амаха!

you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
Днес ми доставиха (най-после, цепеняци!) "The plague of the dead - the Morningstar Strain".
Зверски забавна - най-приятно пропиляната лекция днес беше, докато си четях книгата под чина
И препратките към истински вируси, щамове и епидемии са адекватни и на място, авторът добре си е написал домашното. Очертава се гладиаторски уикенд с тая книга, ауууу.
Много обичам зомби-жанра. Треперя от кеф при описания на унищожение и масова погибел, вдъхновяващо е.
Зверски забавна - най-приятно пропиляната лекция днес беше, докато си четях книгата под чина
И препратките към истински вируси, щамове и епидемии са адекватни и на място, авторът добре си е написал домашното. Очертава се гладиаторски уикенд с тая книга, ауууу.
Много обичам зомби-жанра. Треперя от кеф при описания на унищожение и масова погибел, вдъхновяващо е.

- ^PrincessA^
- Легендарен флуудър
- Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
- Курс: завършил
- Обратна връзка:
'Закуска в Тифани'.
И още мъча 'Бялата крепсот' и 'Томичукалата'
И още мъча 'Бялата крепсот' и 'Томичукалата'

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Амели Нотомб - " Метафизика на тръбите " 
" Има много хора, които са постигнали съвършенството да четат, без всъщност да четат. Преминават през книгите подобно на водолази, без да поемат и капка вода."
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
^ Ооооo? Не съм чувала това заглавие
На какъв език е?! (Мила твърди, че не е издавана на български!)
Добре дошла в клуба на фенките на Амели Нотомб!

Добре дошла в клуба на фенките на Амели Нотомб!
- deichevster
- Да живей словото
- Специалност: Инженеръ
Terry Pratchett - Carpe Jugulum
Сигурно за трети път вече.
Сигурно за трети път вече.
Хомосексуализмът в крайна сметка модерен ли е,или модераторски...
Благодаря, добре заварили.MERCES_LETIFER написа:^ Ооооo? Не съм чувала това заглавиеНа какъв език е?! (Мила твърди, че не е издавана на български!)
Добре дошла в клуба на фенките на Амели Нотомб!![]()
![]()
" Има много хора, които са постигнали съвършенството да четат, без всъщност да четат. Преминават през книгите подобно на водолази, без да поемат и капка вода."