Танас дойде ли? Епа, нема го още!
Ке дойде, ке дойде он на 16 юли ке дойде, макиа му трън!!!
Смисъл?Green`L.K. написа:
Не, аз влязох каквото исках. Просто ми стана забавна грешката на момичето и реших да иронизирам малко.ilia_n написа:ники,ти 6те се явяваш ли пак?аз до колкото помня не бе6е изкарал ло6а оценка...ники написа:Пък аз си мисля, че за Нова история, ама преди Руско-турскатаLa_Contessa написа:И аз си мисля за Нова история..може би нещо след Руско-турската война...
По абсолютно същия начин протича и при менraindrop написа:
Отварям темите..прочитам един-два реда, решавам,че съм гладна - отивам да ям, след малко ми се слуша музика, после пък поглеждам през прозореца какво слънчице е пекнало и най-накрая решавам,че трябва да изляза на разходка.Та в края на деня знам..едно голяяяямо нищо!
Затова трябвало да учите повече през зимата и сега само да преговаряте.Amberglow написа:По абсолютно същия начин протича и при менraindrop написа:
Отварям темите..прочитам един-два реда, решавам,че съм гладна - отивам да ям, след малко ми се слуша музика, после пък поглеждам през прозореца какво слънчице е пекнало и най-накрая решавам,че трябва да изляза на разходка.Та в края на деня знам..едно голяяяямо нищо!
Зимата имах изпит по немски. (:Scorpion написа:Затова трябвало да учите повече през зимата и сега само да преговаряте.Amberglow написа:По абсолютно същия начин протича и при менraindrop написа:
Зимата имах изпит по немски. (:Amberglow написа:
Затова трябвало да учите повече през зимата и сега само да преговаряте.