Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!
Amberglow написа:А ние знаеш ли колко сме заети? Между Стефан и Александър, между слънце и буря и пак намираме време да говорим за теб.
Това е- жените са мултифункционални, с всичко се справят .
Вие говорите за един, аз имам на много от вас да отговарям. Има разлика
Amberglow написа:А ние знаеш ли колко сме заети? Между Стефан и Александър, между слънце и буря и пак намираме време да говорим за теб.
Това е- жените са мултифункционални, с всичко се справят .
Вие говорите за един, аз имам на много от вас да отговарям. Има разлика
Аз се махам тогава - една по малко
Life's a game but it's not fair... I break the rules so I don't care...
http://sueta-studios.com/?page=school
Заповядай! Цените обаче са малко високички, а и сигурно местоположението няма да ти е удобно.
Иначе са големи професионалисти, около половин година вече посещавам Жоро и ко. и съм много доволна
Don't worry, I can be a bitch enough for both of us.
Мен ме правиха в едно в една уличка близо до нас. Това помага ли? Ама Стрелбище едва ли ти върши работа. Иначе мен добре ме докараха, после и добре ме пооръсиха
In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.
Бавария написа:В краен случай ще мога да ти посоча една бръснарница,
там се стрижа аз за 2 лв.
Паднах от смях
Берберина да не е с фаса в единия край на устата и задната врата на бръснарницата да води към двора му. И в случай, че "Парадния вход" не е отворен, да виси бележка на велпапе "Бръснеме отзад"
Бавария написа:В краен случай ще мога да ти посоча една бръснарница,
там се стрижа аз за 2 лв.
Паднах от смях
Берберина да не е с фаса в единия край на устата и задната врата на бръснарницата да води към двора му. И в случай, че "Парадния вход" не е отворен, да виси бележка на велпапе "Бръснеме отзад"
Бръснеме отзад? Къде ходите вие, бре
Иначе dimage, ако Стрелбище те устройва мога да потърся телефон, ала бала.
In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.