Norwegian Wood написа:Присмял се хърбел на щърбел...JudyRamone написа:Аре ти да млъкваш вече, а!? егаси устатата вятърна мелница !!Master_of_Sin написа:ппхаха леко бе човеко! къде е Хитлер, къде е Кунева?
Ти пък кво се заяждаш напоследък?
Norwegian Wood написа:Присмял се хърбел на щърбел...JudyRamone написа:Аре ти да млъкваш вече, а!? егаси устатата вятърна мелница !!Master_of_Sin написа:ппхаха леко бе човеко! къде е Хитлер, къде е Кунева?

Признавам, че не съм общувала лично с Кунева. Предполагам, че това се отнася за повечето гласоподаватели.Norwegian Wood написа:ми много хубаво; човек може и за баба си да гласува, без да е чел във вестника, че е много умна...Solveig написа:Mоите съображения не са плод на промит от медиите мозък. ю
Ми то оставаше и да не те отказва...Solveig написа:Признавам, че не съм общувала лично с Кунева. Предполагам, че това се отнася за повечето гласоподаватели.Norwegian Wood написа:ми много хубаво; човек може и за баба си да гласува, без да е чел във вестника, че е много умна...Solveig написа:Mоите съображения не са плод на промит от медиите мозък. ю
/Последната страница ме отказва от по-нататъшно писане в този раздел./
Шепот написа:Как се печелят депутатски места в БГ: http://www.novinar.net/?act=news&act1=d ... 0%B2%D0%B0
В Смолян НЯМА мини и миньори...в СмолянСКО е имаЛО, но отдавна НЯМА...Това ме кара да мисля, че подобни твърдения са по-скоро съчинени, от колкото лежащи на реални доказателства...По думите на Огнян Минчев пък това ново явление се наблюдава в Кюстендилско, Перник, Смолян и Кърджали, където има мини.
Joker написа:
Наздраве, че празнуваме резултата на Острова.![]()
Labour is third and that`s the news! Conservative victory with a strong UKIP rush.
Labour looses even Scotland! Waiting for a Torry cabinet! Cameron for MP! Better dead than red!