Dilleddon написа:Е най-после намерих форума за география, то още малко изпита ще мине
Я кажете сега коя тема според вас няма да се падне на редовния освен 'Селища' и 'Води'? Аз мисля, че няма да се паднат 'Транспорт' и 'Химическа'
Научи всичките бе, толкова ли е трудно....
Трудничко си е ...И сигурно за стотен път се пита кои теми няма да се паднат на редовния. Никой нищо не знае, хора, а и да знае, едва ли ще тръгне да го споделя с конкуренцията
Така че учете които теми си решите и това е
" Има много хора, които са постигнали съвършенството да четат, без всъщност да четат. Преминават през книгите подобно на водолази, без да поемат и капка вода."
SeLby написа:Очевидно е, че не знае кво е туй нещо "презeрватив".
Сигурно някои от неговите девойки са тия дето са писали на матурата по география тая година, че България е на едно от първите места в света по раждаемост.
Брей тази тема се е раздвижила малко. Що се отнася до темите за изпита изненади винаги стават, така че учете, какво са 14 теми (може би с 1-2 изключение), но все пак са си доста малко като обем.Аз помня март месец само него научих 10 теми за предварителния,ама не влагах много надежди за селища и леко бях изненадан,но нищо пак се справих. От тогава за СУ география не се подготвям,а вие имате над 1 месец, 14 теми нищо не са,така че дори и сега да почнете шанс има.
"Изпуснал съм наg 9000 стрелби в кариерата си. Изгубил съм почти 300 мача. 26 пъти, на мен бяха поверили да направя решителния изстрел и аз пропуснах. Провалях се отново и отново в живота си. И точно затова успях." Майкъл Джордан
Еми сигурно не е трудно да научиш всички ама работа и учене и жена не е лесно аз не съм робот
Въпреки че за около 40 дена научих 7 теми за предварителния и то с не много редовно учене
Ама мисля, че 23 бал няма да ми стигне за специалност География, затова сега пак уча ВСИЧКИ ТЕМИ без 'Лека промишленост'...
П.С. дайте ако някой има вътрешна информация за теми които все пак може да не се паднат
Аве хора я кажете при Оряхово границата ни е пресечена от 220 волтов или kV далекопровод??? Че в учебника ми на Пенин пише волтов, а аз мисля че е kV...
Dilleddon написа:Аве хора я кажете при Оряхово границата ни е пресечена от 220 волтов или kV далекопровод??? Че в учебника ми на Пенин пише волтов, а аз мисля че е kV...
мисля че трябва да е киловолтов ... аз така съм го научила
Dilleddon написа:Аве хора я кажете при Оряхово границата ни е пресечена от 220 волтов или kV далекопровод??? Че в учебника ми на Пенин пише волтов, а аз мисля че е kV...
мисля че трябва да е киловолтов ... аз така съм го научила
Благодаря girl, то и аз така мисля, защото в 'Енергетика' пишеше 110kV, 220kV... и така...
SeLby написа:Мдаа, ХВП, Лека и Химическа пром. са ми най-гадните теми от конспекта, ама се научават някак.
Всичко се научава стига да иска човек, в СУ конспекта поне е лесен. Хвани учи "полезни изкопаеми" да видиш гадна тема
"Изпуснал съм наg 9000 стрелби в кариерата си. Изгубил съм почти 300 мача. 26 пъти, на мен бяха поверили да направя решителния изстрел и аз пропуснах. Провалях се отново и отново в живота си. И точно затова успях." Майкъл Джордан
SeLby написа:Оо, така е.Радвам се, че няма теми като Полезни изкопаеми,Металургия,Машиностроене.А вече и Релеф няма.
Ти как си с подготовката? Не ги ли научи темите вече или преговаряш. Има и 3-ти вариант да караш като мен с знанията от предварителния
Ами общо взето ми остават Население, ХВП и Лека.С другите мисля,че съм окей.Като науча тия три гадни теми ще почна с масовия преговор.
Ще науча и Води за всеки случай.