А кво искаш, да изиграе едно хоро и да пусне фойерверките ли??Norwegian Wood написа:Както Костов, когато се ядоса 2001, че не ги презибраха.allshallperish написа:А, че ще има подкрепа за тях ще има, ама тва е щото хората не са светнати![]()
Защо съм за "Зелените", а не за "Сините"
- JudyRamone
- Легендарен флуудър
- Специалност: Компютърна химия
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Re: Защо съм за "Зелените", а не за "Сините"
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
http://judysays.wordpress.com
- Norwegian Wood
- Легендарен флуудър
Не, просто тогава, афектиран от загубата, беше направил доста груби изказвания за българския избирател, които логично му снижиха рейтинга.
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).
- JudyRamone
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Глупости... тва е същото с "лошия човешки материал". Еми лош е, майка им да еба на всичките !!!!!!!!!!!1
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Това прекрасно словосъчетание - подходящо за всяка една ситуация, за всяко едно изречение, за всяка една емоция. Любимо
Амин!
Амин!

"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
Помислих, че говориш за въпроси, а не за "въпроси", затова съм се "объркал".Дичоу написа:keen ,
Относно "горепосочените въпроси"...изглежда трябва да четеш къде е посочено по-горе...не виждам нищо ненормално да вдигнеш малко поглед и да прочетеш както ти е указано:
Дичоу написа:...има криза...има конфликт с ЕС...има редица неща за които тези избори ще са съдбоносни...
Все едно, да започнем от първия "въпрос":
- Въпросната т.нар. криза е предизвикана от деформация в съвременната икономическа парадигма. Това е голям и постоянен дефект, който се получава при изкривяване на пазара при неадекватна интерпретация на информацията и нейното укриване и спекулиране с нея. Това не е реална криза, каквато би се предизвикала от природен катаклизъм. Реална криза можем да очакваме като резултат от климатичните промени. Примерно.Дичоу написа:...има криза...
Втори "въпрос":
- Конфликтът дори не е един. ЗЕЛЕНИТЕ сигнализират отдавна за злоупотребите с еврофондовете, неработещата съдебна система и потресаващите корупционни практики в администрацията.Дичоу написа:...има конфликт с ЕС...
Трети "въпрос":
- Всички избори са съдоносни. А политическите избори имат давност четири години. Много хора ще си отидат за това време. Но какво точно имаш предвид с този "въпрос"?Дичоу написа:...има редица неща за които тези избори ще са съдбоносни...
- Не ти искам гласа. Онзи ден на хепънинга на ЗЕЛЕНИТЕ сред публиката имаше такива, които направиха страшен боклук - и техния глас не ща.Дичоу написа:Нямаш моят глас, защото не знаеш как да си го поискаш...
Това, което искам, е да има повече разсъдливост у хората около мен.
@Pisobella, лично отношение към ядрената енергетика ли имаш?
Визирам това:
Много хора в цивилизована Европа имат лично отношение към ядрената енергетика. Затова са против нея.Pisobella написа:Не ми се чете цялата тема.
Принципно ги подкрепях, докато не разбрах, че са против ядрената енергетика.
Ти по какви причини си "ЗА"?
-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ако имам лично отношение към ядрената енергетика и съм "за" това май ме поставя в графата НЕцивилизован човек от НЕцивилизована Европа ?Много хора в цивилизована Европа имат лично отношение към ядрената енергетика. Затова са против нея.
И под лично отношение не съм убедена какво точно визираш.
Виждам много положителни неща в ядрената енергетика. И на това да се развива в България.
Реално не ми се спори, не ми се убеждава и не ми се занимава - просто споделих какво не ми харесва.

Писобела, значи и теб измамиха Зелените? 
-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
С кое? : )Joker написа:Писобела, значи и теб измамиха Зелените?
Съвсем съм пребозила и май ми трябват повечко обяснения

Ами дето си им подписваба подписките, пък те били.... 
-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ами аз съм подкрепяла инициативите по горите и тн - конкретни идеи които одобрявам
Не се чувствам излъгана

- Да очакваш лична професионална реализация в хипотетичен АЕЦ примерно.Pisobella написа: И под лично отношение не съм убедена какво точно визираш.
Има ли такова нещо? Защото реакцията ти беше прекалено категорична и поляризирана - от типа "всичко или нищо".
- Дичоу
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
На против...просто нямаш капацитета за да го спечелиш...keen написа: - Не ти искам гласа.
Изглежда нямаш капацитета за да спечелиш и останалите 99,5 % от гласувалите днес...или и тях не искаш...така ли?
Честито, 0.5 % са стабилен вот...не го казвам с ирония...той отговаря на несериозната Ви политика (или липсата на каквато и да е политика)...Тези 0.5% които взеха "зелените", а не взеха "сините"...защото такава е темата...общо взето предопредели влизането в Европарламента на Метин Казак вместо Петя Ставрева на пример...
Нека хората, чийто глас искаш...ликуват...но нека и останалите 99.5% от гласувалите Ви държат отговорни...Вас и всички мини-пишман-джудже партийки, които откраднаха гласове от истинските опозиционни движения...
Имайте топки да се държите арогантно по форуми и "хепънинги"...но имайте мъжеството да си признаете опасната игра в политическата действителност...
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Честно казано не виждам какво общо има с мнението ми това дали очаквам някаква професионална реализация в АЕЦ или не. Само хора, които се очакват да работят в някакво ..предприятие ли трябва да го подкрепят?- Да очакваш лична професионална реализация в хипотетичен АЕЦ примерно.
Има ли такова нещо? Защото реакцията ти беше прекалено категорична и поляризирана - от типа "всичко или нищо".
А тук съвсем се обърквам, защото според мнението ти тези хора с личното отношение са хора, които работят за/в АЕЦ и всичките са против АЕЦ поради това.
Не мисля, че това има някакво реално значение в случая относно позицията ми
Смятам че мога да си направя изводи относно ядрената енергетика - независимо дали работя там или не - за това одобрявам ли я или не и т.н.

- JudyRamone
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Пак ми се прииска да се оженимДичоу написа:На против...просто нямаш капацитета за да го спечелиш...keen написа: - Не ти искам гласа.
Изглежда нямаш капацитета за да спечелиш и останалите 99,5 % от гласувалите днес...или и тях не искаш...така ли?
Честито, 0.5 % са стабилен вот...не го казвам с ирония...той отговаря на несериозната Ви политика (или липсата на каквато и да е политика)...Тези 0.5% които взеха "зелените", а не взеха "сините"...защото такава е темата...общо взето предопредели влизането в Европарламента на Метин Казак вместо Петя Ставрева на пример...
Нека хората, чийто глас искаш...ликуват...но нека и останалите 99.5% от гласувалите Ви държат отговорни...Вас и всички мини-пишман-джудже партийки, които откраднаха гласове от истинските опозиционни движения...
Имайте топки да се държите арогантно по форуми и "хепънинги"...но имайте мъжеството да си признаете опасната игра в политическата действителност...
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
- Norwegian Wood
- Легендарен флуудър
Е, стига,, отговорни ни държат...Дичоу написа:На против...просто нямаш капацитета за да го спечелиш...keen написа: - Не ти искам гласа.
А аз да ви държа ли отговорни, че ще издигнете за министър-председател мутра?
Демокрация, човек, кой за каквото си иска.
ед: Писо Бела, подпиши се в на "Атака" някоя подписка, да не ти се сърди Жокера. ;р
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).