Националният отбор по футбол

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Публикувай отговор
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: пети

Re: Националният отбор по футбол

Мнение от ники »

Еми, значи Мъри е същото "дърво" като тях. Бербатов най-малкото ангажира по двама защитници при атака. Ти може да мразиш и него и Мартин Петров, ама те сигурно имат сборно едно 50% от головете на националния през последните години. То добре че са те. Какви юноши да използваме в националния? Да си правим някакви малоумни експерименти и да падаме с по 100 гола от шведи, чехи, сърби и т.н. Не, мерси.
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър
Специалност: полонистика
Курс: четвърти

Мнение от allshallperish »

Според мене е безсмислено да се коментира вече вчерашния мач.
Играха вече. Нещата не могат да се променят, и колкото и всеки
да си вади некви доводи защо това, защо онова, никой няма да ви
чуе, като че ли Мъри ще чуе некви дето не се занимават.
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: пети

Мнение от ники »

Момиче, просто обсъждаме. Ако няма какво да кажеш, остави ни да си поспорим малко. Аз имам позиция, Джуди си има позиция и просто обсъждаме мача, треньора, играчите и така.
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър
Специалност: полонистика
Курс: четвърти

Мнение от allshallperish »

Еми прав си, аз си казах мнението, мача беше
силен първото полувреме, след тва стана боза.
Точка.
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Митака
Форумно зомби

Мнение от Митака »

Абе чета тук как от Б започнали да викат българи,а ние сме отговаряли с юнаци...а я кажете кой първо викаше сектор Б и кой започна всичко?
Долу хората вляво в Г били цесекари.....поредните с извинение "лайна".Хора,които не разбират поне да не се обаждат.....долу вдясно-Ботев,долу вляво-ЦСКА.
Имало семкари.....къде?Долу в сектора ли?
Нямало такива и в Б.....вчера приятел,който беше в Б ми каза,че имало такива и там,а зад него имало ТУРЦИ!!!
И това ми го каза един толкова запален леФскар!!!
Ама а де.....Б са велики....запалиха седалките....ама видиш ли не били седалки,а картоните от хореото....абе 5-6 минути ли горят тези картони?Нещо много дълго време....
Да не говорим за самото редени на хореото....в Г бяхме готови с нашата част около 1 часа,а момчетата от Б стояха почти до 3 и нещо :shock:
А да не говорим за почитаемия Гугутката,който дойде при нас и ни каза,че се справяме по-добре от тях :shock:
Да не говорим също за момчетата от Б,които докато редихме хореото викаха....само леФски,обичаме те :shock:
Ама така е....вие разбирате много повече от футбол
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
O|OeHukc
Легендарен флуудър
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от O|OeHukc »

"Ама така е....вие разбирате много повече от футбол"

Мто това не беше хич с връзка с поста ти! Ти не каза нищо за мача, ти се изказа за фенството! :wink:

Такам, сега изгледах мача и на компа, та видях го от всимките му възможни страни. Според мен най-голямата грешка на Мъри бе да върне Бербо назад, видя се , че със Стенли си пречиха, но въпреки това и двамата играха добре. Освен тях отличава Тинката, заради желанието и борбата. Другите бях средно и под средното си ниво, а просто някоя от тях са си слаби. В този мач няма какво да сме недоволни от защитата! Мто от едно положение стана гол, и то, положение при, което Берба трябаше да пази Дън, но Гардероба му се измъкна! По време на мача Мъри направи доста грешки, това пак казвам е според мен. Не трябваше да вади Марто, но ако се е контузил нещо, е разбираемо. Валери същото, вместо него можеше да изкара някой халф или просто да дръпнеше Берба напред!

Както и да е. На 5 септ. надеждите или ще се увеличат, или ще спрат!
Митака
Форумно зомби

Мнение от Митака »

Ами това искам да ти кажа бе.....аман от разбирачи.....в България всеки разбира от футбол,политика и жени.Който може да играе по-добре от футболистите да слиза и да почва.Фенът е този,който подкрепя отбора,а не се прави на футболен аналитик и на голям разбирач!!!
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
O|OeHukc
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от O|OeHukc »

Ахъ, сигурно и мен ме слагаш като такъв?

Нарочно пиша по няколко пъти "според мен", да се знае, че така го виждам пък не претендирам да е правилно и не чакам потвърждения, но не ми пречат на другите коментарите! Та всеки преви анализи на мач, малко или много, не е ли така?
Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността

Мнение от Дичоу »

Митака написа:Ами това искам да ти кажа бе.....аман от разбирачи.....в България всеки разбира от футбол,политика и жени.Който може да играе по-добре от футболистите да слиза и да почва.Фенът е този,който подкрепя отбора,а не се прави на футболен аналитик и на голям разбирач!!!
Митак...днеска се сетих пак за хореото на последното дерби...и се замислих наистина колко труд се хвърля в това...и отново ЕВАЛА НА СЕКТОР Г...
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
Митака
Форумно зомби

Мнение от Митака »

O|OeHukc написа:"Ама така е....вие разбирате много повече от футбол"

Мто това не беше хич с връзка с поста ти! Ти не каза нищо за мача, ти се изказа за фенството! :wink:

Такам, сега изгледах мача и на компа, та видях го от всимките му възможни страни. Според мен най-голямата грешка на Мъри бе да върне Бербо назад, видя се , че със Стенли си пречиха, но въпреки това и двамата играха добре. Освен тях отличава Тинката, заради желанието и борбата. Другите бях средно и под средното си ниво, а просто някоя от тях са си слаби. В този мач няма какво да сме недоволни от защитата! Мто от едно положение стана гол, и то, положение при, което Берба трябаше да пази Дън, но Гардероба му се измъкна! По време на мача Мъри направи доста грешки, това пак казвам е според мен. Не трябваше да вади Марто, но ако се е контузил нещо, е разбираемо. Валери същото, вместо него можеше да изкара някой халф или просто да дръпнеше Берба напред!

Ами то и "специалистите" говорят от свое име.....така като гледам и ти като тях :shock:
Като разбираш толкова запиши треньорски курс някъде и живот и здраве може да станеш треньор на нац. един ден.Ама до тогава.....по-добре бъди фен и подкрепяй отбора независимо дали играе зле или не...
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
O|OeHukc
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от O|OeHukc »

Братко, аз подкрепям отбора добре, щом при тази икономическа криза :roll: се дигнах от Благоевград първо да взема билети, после да отида на мач, а по време на мача да не спра с виковете и песните!

Не искам да ставам тренер, малко съм деформиран около футболно отношение, щото тренирах 3-4 години, та и от там ми идва желанието да коментирам, пък и сигурно и Football Manager ми е повлиял! :lol:

Не мога да не изкоментирам, другото е , че не твърдя, че съм разбирач!
Добре де, това е все едно да прочетеш книга и някой, ако те пита как беше, ти да отговориш: "Е как, не мога да коментирам, да не съм литературен критик!"
Добре е да имаш мнение, но да знаеш кога е в сила, кога не, та да не се нервираш! :wink:
Митака
Форумно зомби

Мнение от Митака »

Ами добре бе....питат те....хареса ли ти мача....или хареса ли ти България в този мач...ти отговаряш: Да или Не,а не да разясняваш каква била играта и кой трябвало да играе....
"Ама така е....вие разбирате много повече от футбол"

Мто това не беше хич с връзка с поста ти! Ти не каза нищо за мача, ти се изказа за фенството!

Цесекар съм и този национален отбор не ми харесва,но го подкрепям въпреки всичко!!!
А за "хора",като този Ефрем......има само една дума....смърт

http://donbalon.eu/exclusive2005.html

П.С Дичка.....за този мач поклон пред всички....не само пред Г
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
O|OeHukc
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от O|OeHukc »

ХАхахахах мто за да го четеш Ефремчо трябва да си егати мазохиста!!! :lol:

Не съм цесекар, не съм лефскар, не съм от нито един клубен тим и този национален отбор не ми харесва напълно, но мисля си, има място на Световното! :)

"Ами добре бе....питат те....хареса ли ти мача....или хареса ли ти България в този мач...ти отговаряш: Да или Не,а не да разясняваш каква била играта и кой трябвало да играе...."

Аха, това е доста ограничено! А представи си на всичко да отговаряш съмо с "да" и "не"! :shock:
Аватар
JudyRamone
Легендарен флуудър
Специалност: Компютърна химия
Обратна връзка:

Мнение от JudyRamone »

Митаак, да си имаме уважението! Аз отдавна съм казала, че съм крайно пристрастна :)
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
Обратна връзка:

Мнение от O|OeHukc »

Нищо лично, но много ми е смешно като се почне "Мъри Стоилов" и после от другия сектор "Митко Бербатов". И така всеки мач. Добре де , има още играчи, що само за един пеят и за тренера? :?
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”