Националният отбор по футбол
Модератори: ники, Methuselah
-
THE_PARASITE
- Легендарен флуудър
Re: Националният отбор по футбол
Аз лично не виждам разлика в представянето на отбора на Станимир Стоилов и този на Пламен Марков. Резултатите са подобни, а играта е все така хаотична. Може би сега има повече "пенсионери" от романтичния период на Мъри с Левски. След Телкийски очаквам в отбора да дойдат Йовов и Гонзо. Щом Захари Сираков и Илиян Стоянов получиха повиквателни, може да очакваме и триумфално завръщане на една от най-големите дупки играли за националния отбор - Ивайло Пвтков.
- Дичоу
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
Аз очаквам и Джони Велинов да викне за вратар...
Наистина не разбирам Мъри...малко не ги домисля нещата...
Наистина не разбирам Мъри...малко не ги домисля нещата...
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
-
O|OeHukc
- Легендарен флуудър
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Що не викне Бодуров? Що не викне, ъъъ как му беше името
Герганчев, легендата!!!???
- JudyRamone
- Легендарен флуудър
- Специалност: Компютърна химия
- Обратна връзка:
Ам извиняввай, ама Мъри колко мачове е имал досега като тренер на назионала?THE_PARASITE написа:Аз лично не виждам разлика в представянето на отбора на Станимир Стоилов и този на Пламен Марков. Резултатите са подобни, а играта е все така хаотична. Може би сега има повече "пенсионери" от романтичния период на Мъри с Левски. След Телкийски очаквам в отбора да дойдат Йовов и Гонзо. Щом Захари Сираков и Илиян Стоянов получиха повиквателни, може да очакваме и триумфално завръщане на една от най-големите дупки играли за националния отбор - Ивайло Пвтков.
нали трябва да се пробва, да се види...
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
http://judysays.wordpress.com
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Мъри си вкарва всичките левскари и това едно, че не води до нещо кой знае колко добро и второ, че дразни всички фенове, които не са левскари, особено цесекарите. Да не говорим за влиянието на Наско Сираков Педерас Педерас.
Е, стиде де, пак ли с тези дележи започваме?
Ми нормално е да се викат играчи на Левски, при положение че това е шампионът на страната за тази година. Освен това в състава попадат и доста от играчите, които играеха съществена роля в най-силната клубна формация на България за последните 20-на години (Левски '06 - '07)
Харесвам много играчи като Тунчев, В. Илиев, Хр. Янев, Т. Янчев и др., но не смятам, че при едно евентуално тяхно присъствие положението щеше да е много по-различно.
1968 - 1999 - 2008 - ?
- ники
- Легендарен флуудър
И аз не казвам, че с играчи на ЦСКА ще е много по-различно, но е изключително дразнещ начинът, по който той най-спокойни си прибира всичките левсраки опитвайки се да реанимира кариерите им. И това става толквоа видно... Просто е дразнещо. Иначе има кого да извика. Не че нашите играчи са от световна класа, но може да викне примерно Иван Иванов или Кирил Котев. Те при всяко положение ще се справят по-добре от Томашич, който е пълна дупка. Защо не вика Камбуров?
На Мъри според мен му е повече от пределно ясно, че никакво търпение няма да бъде проявено към него и че винаги ще бъде поставен до стената вследствие на нашенските романтични представи и схващания, че отборът ни е способен на чудеса и едва ли не, че можем да се равняваме с най-големите. При това положение той, а и всеки друг треньор на отбора ни, е принуден да прави всякакви фокуси с наличните играчи, само и само да успее да уталожи натрупания фенски натиск. Това е най-лесно да се случи, разбира се, с използването на играчи, чиито качества и характер той познава до съвършенство. Тези легионери от Левски са си просто негови деца. Освен това изборът на титуляри е до голяма степен шаблонен - имаме няколко големи имена, които са приливигировани и на всяка цена са на терена. Това се отнася най-вече за нападателната ни формация, където едва ли и най-смелите наши треньори ще пренебрегнат Берба, двамата Петровци, Благой, Божинов. Така там има най-малка възможност за каквито и да било експерименти, а статистиката сочи, че именно атаката най-вече ни изневерява в тези квалификации. От няколко години защитавам позицията, че трябва да последваме примера на съседна Гърция, да си вземем и ние един "Крал Ото'', за когото всякакви типични български постулатчета ще са шепа пепел, и да се започне всичко наново, защото футболен хляб в този отбор има. Така че Мъри си е жертва човечецът на нашенската дейтвителност и е безсилен да промени нещо кардинално.
Последно промяна от GBog на 07 Юни 2009, 17:00, променено общо 1 път.
1968 - 1999 - 2008 - ?
- allshallperish
- Легендарен флуудър
- Специалност: полонистика
- Курс: четвърти
Оф, да, вашите играчи не играят в националния, защо тогава целия Г викаше за всички 
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
- ники
- Легендарен флуудър
Не ти разбрах мисълта. Аз казвам, че ми е неприятно по такъв явен анчин да взима клуцо, кьораво и сакато, дето е играло в Левски. Говорете, каквото исакте, ама на мястото на Томашич, Стоянов, Ангелов, Миланов.. могат да се намерят по-добри заместници.allshallperish написа:Оф, да, вашите играчи не играят в националния, защо тогава целия Г викаше за всички
- allshallperish
- Легендарен флуудър
Е, аз от играта на Миланов нищо не видях,де. И тва е вярно. За кво го вкараха.
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
- JudyRamone
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Щото Жиката може да направи много... освен всичко друго е и млад и може да тича повече. Ей начи като почнете с тея тъпи въпроси.. тоя шо не го вкараха, оня що не го вкараха, на мене що не ми го вкараха... и въобще къв е смисълът? То се видя докъде ни докараха предните некадърни треньори, живот и здраве за другите Европейски квалификации може и да сътворим нещо по-добро. Време има, само дето на некои от играчите то почва да изтича вече... каза се веднъж и аз съм съгласна - трябва да се подбират играчи от нашите си школи и от юношите... кво ми дреме, че Барби цепи в Мангалчестър, като тука пет пари не върши.. сега никой тренер не би го махнал, щото нема кой да го замести!! А ако имаше... далеч нямаше да разчитаме на "Миткоо Бербаатов!" 
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
- allshallperish
- Легендарен флуудър
Абе, Жуди, не ги ли чу тия до нас, докато всички
викаха "МИТКО БЕРБАТОВ!", те викаха "30 милиона!"
викаха "МИТКО БЕРБАТОВ!", те викаха "30 милиона!"
- ники
- Легендарен флуудър
Говори глупости. Другите били некадърни треньори. От Мъри се искаше да се спечели мач срещу ирландците - не стана. Не че се съмянявам, че Живко Миланов е по-добър от Бербатов де... Може и да не се забелязва, но Бербатов все пак върши доста работа. Мъри обаче го беше дръпнал едва ли не в халфовата линия. Играчи от нашите школи? Бербатов да не е от школата на Марс? Ако направим и един мач без Бербатов и двамата Петрови, положението ще бъде зле и това е ясно.
- JudyRamone
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Имах предвид от НАСТОЯЩИТЕ юноши.
Не можем да сравняваме Миланов и Барби, то това е ясно.
Конкретно за вчерашния мач Бербатката каква работа свърши? Лично аз си спомням само как правеше некви яки пробиви и в решителния момент на пас към съотборник, той се мъчеше да излъже рояка леприкони, дето го наобикаляха
Всъщност, не е особено ясно дали мач без Бербатов и М. и С.Петров ще е пълна скръб, просто защото още не сме видели такъв вариант
Аз естествено съм супер пристрастна и адски много мразя М.Петров
От Мъри се искало да спечели? Ми и от предишните дървета се искаше да печелят, ама печелиха ли?
Не можем да сравняваме Миланов и Барби, то това е ясно.
Конкретно за вчерашния мач Бербатката каква работа свърши? Лично аз си спомням само как правеше некви яки пробиви и в решителния момент на пас към съотборник, той се мъчеше да излъже рояка леприкони, дето го наобикаляха
Всъщност, не е особено ясно дали мач без Бербатов и М. и С.Петров ще е пълна скръб, просто защото още не сме видели такъв вариант
От Мъри се искало да спечели? Ми и от предишните дървета се искаше да печелят, ама печелиха ли?
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"