Защо съм за "Зелените", а не за "Сините"

Модератори: Don Horhe, Lord

Публикувай отговор
keen
В началото бе словото

Re: Защо съм за "Зелените", а не за "Сините"

Мнение от keen »

Освен откровения спам, най-неадекватните коментари тук са на "Дичоу" и особено много на "Scorpion".

Хайде да видим защо:
Дичоу написа:...нямат отговори на горепосочените важни въпроси...
Първо - на кои въпроси?
Второ - ако вече си наясно кои са въпросите, ти попита ли ги за отговорите?

Scorpion написа:Тия енти (Зелените) никой не може да ме убеди, че изобщо разбират от държавно управление.
- А кой може да те убеди и по какъв начин?
Посочи критериите. Другото са празни приказки.
Scorpion написа:Членувайте си в неправителствени организации и т'ва е. Как може да реализираш управление въз основа на екологична платформа? :shock:
- Какво имаш против "екологичната платформа"? Нима си пропуснал да се образоваш, че именно тази платформа стои в основата на политическата концепция за "устойчиво развитие"?
Scorpion написа:Техните идеи са за учредителен акт на неправителствена организация, а не за устав на политическа партия.
- Боравиш с понятията толкова нашироко, че си заличил техния смисъл :)
Имаш желание да критикуваш, но за целта ти липсват много познания по темата. В устава на една партия е заложена рамката от цели и задачи, а идеите получават развитие в партийните програми. А съдът явно е преценил, че уставът на ЗЕЛЕНИТЕ е напълно изряден за регистрация на партията, което нямаше да е така, ако беше структуриран като такъв за неправителствена организация.
Аватар
JudyRamone
Легендарен флуудър
Специалност: Компютърна химия
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от JudyRamone »

кийн ти сигурно си от най-тъмно зелените, а :wink:
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
Обратна връзка:

Мнение от Pisobella »

Не ми се чете цялата тема.
Принципно ги подкрепях, докато не разбрах, че са против ядрената енергетика.

И една петиция повече няма да подпиша, и на една дейност от тия зелени повече няма да отида.
Изображение
"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
Аватар
Шепот
Стенограф
Специалност: Книгоиздаване
Обратна връзка:

Мнение от Шепот »

Pisobella, да разбирам ли, че няма да подпишеш примерно петиция за спирането на незаконни строежи на ски писти от фирма с регистрация на Канарските острови във Витоша, защото част от хората, които организират петицията, са против ядрената енергия? Да разбирам ли, че няма да подпишеш петиция срещу строенето на бетонни комплесни в защитената територия на природния парк Странджа, защото част от хората, които организират петицията, са против ядрената енергия?
Да кажеш, че няма да подкрепиш партията "Зелените" по тая причина разбирам, но "и една петиция повече няма да подпиша" е малко вповече. Ако е петиция против ядрената енергия (аз още не съм виждала такива, но) разбирам, но ако е петиция за спиране на бетонирането на Рилските езера??

JudyRamone, keen задава логични въпроси, нещо лошо има ли в това?
Последно промяна от Шепот на 07 Юни 2009, 11:41, променено общо 1 път.
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър
Специалност: полонистика
Курс: четвърти

Мнение от allshallperish »

JudyRamone написа:кийн ти сигурно си от най-тъмно зелените, а :wink:
И то от баш тъмните.
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Аватар
Шепот
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от Шепот »

И какво му е тъмното?
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър

Еми кво, явно си е вътрешен човека, щом така обяснява :D ,
то си личи. Ти не се обиждай Шрек, и ти си зелен.
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Аватар
Шепот
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от Шепот »

:lol:
Шрек рулззз^^ :l:s
Pisobella
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Pisobella »

Шепот, смятам, че ми знаеш мнението за тия неща :) Ще застана зад благородни каузи, но честно да си кажа вече не са ми толкова присърце - тоест не самите каузи, самите организатори. В интерес на истината бях скептично настроена към тая партия, но въпреки това смятах, че стоят зад идеи, които аз също подкрепям. Оказа се, че това не е така. Или поне не съвсем ;) В интерес на истината позицията им против ядрената енергетика мен адски ме разочарова.

Надали реално ще остана безпристрастна относно природата. Но просто вече ще им гледам с друго око на всяка една организирана проява и т.н. :) Може би наистина се изказах малко крайно все пак.

И може част от хората в партията да са против едно, други за - аз обаче няма как да знам, при положение, че заедно застават зад идеите си. Така че за мен цялата партия става 'черна' с една такава позиция. :)
Изображение
Аватар
JudyRamone
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от JudyRamone »

Лошото е, че зад тези цели "Да спасим", "Да предпазим", "Да предотвратим" стоят конкретно определени политически/правителствени организации, които казват7 "Щом подкрепяте НАШИТЕ каузи, значи сте ОТ НАС", което е адски глупаво. С всичко се спекулира... затова хората си мислят, че ако дадат подписа си в някоя петиция, гласът им отива не за самата кауза, а за хората, стояшщи зад нея. И са прави донякъде :|
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
Обратна връзка:

Мнение от Pisobella »

Ами всъщност, точно това ми е мисълта. :)
Затова казах, че повече няма да подкрепя нито една тяхна инициатива. Дали наистина ще го направя - не знам. Съмнявам се да остана съвсем безучастна, защото природата ми е много присърце и ми е много болно да виждам как се унищожава всичко.
Но в момента, както казах, съм достатъчно разочарована, че да нямам желание да подкрепям зелената партия в начинанието й. Защото подкрепяйки тях, подкрепям и идея, която аз изобщо не одобрявам. Така че съм пас - без мен.

Както и да е. Нямам желанието да убеждавам никой в нищо. Просто споделих мнение :) Не желая спорове и разгорещени дискусии - не виждам и смисъл.
Изображение
Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността

Мнение от Дичоу »

keen ,
Относно "горепосочените въпроси"...изглежда трябва да четеш къде е посочено по-горе...не виждам нищо ненормално да вдигнеш малко поглед и да прочетеш както ти е указано:
Дичоу написа:...има криза...има конфликт с ЕС...има редица неща за които тези избори ще са съдбоносни...
Сигурно 20 пъти съм писал във всичките Ви 2000 теми защо нямате моя глас...
Още повече след коментарите Ви (на теб и другите "партийци") е ясно, че няма да имате подкрепа от избирателите и поради арогантното си държание и пълно неумение за водене на кампания...
Веднъж искате да се подписвам/дарявам пари/гласувам за каузата Ви...в следващия момент...някакви "партийци" тука идват и раздават етикетите...кой коментира адекватно и кой не...НЯМАШ ТАЗИ ПРИВИЛЕГИЯ, ДРАГИ...
Нямаш моят глас, защото не знаеш как да си го поискаш...как да ме убедиш...Елементарното Ви присъствие в този форум показва, че нямате и кадровия потенциал (или както казва един друг политик..."добър човешки мат'рял") за да сте нещо в политиката...
А като сте нищо в политиката....бъдете си арогантни колкото си искате...
Кервана си върви...
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър

А, че ще има подкрепа за тях ще има, ама тва е щото хората не са светнати... Пфф
вече ме е яд, че съм станала член на времето, бахти. Дано са ме изключили.
Аватар
JudyRamone
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от JudyRamone »

Pisobella написа:Ами всъщност, точно това ми е мисълта. :)
Затова казах, че повече няма да подкрепя нито една тяхна инициатива. Дали наистина ще го направя - не знам. Съмнявам се да остана съвсем безучастна, защото природата ми е много присърце и ми е много болно да виждам как се унищожава всичко.
Но в момента, както казах, съм достатъчно разочарована, че да нямам желание да подкрепям зелената партия в начинанието й. Защото подкрепяйки тях, подкрепям и идея, която аз изобщо не одобрявам. Така че съм пас - без мен.

Както и да е. Нямам желанието да убеждавам никой в нищо. Просто споделих мнение :) Не желая спорове и разгорещени дискусии - не виждам и смисъл.
Разбирам и те подкрепям в мнението ти :)
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
Легендарен флуудър

Мнение от Norwegian Wood »

allshallperish написа:А, че ще има подкрепа за тях ще има, ама тва е щото хората не са светнати
Ц-ц-ц... къде го прочете това, че аз нещо не го виждам?
ед: иначе наистина е така; мнозинството винаги греши и не е нужно човек да е чел Киркегор и Волтер, за да го знае, но, когато един политик в демократична страна каже нещо такова, губи много популярност. Както Костов, когато се ядоса 2001, че не ги презибраха. :D
И да, някак си, като сравня крупният недостатък на "Зелените", че били против ядрената енергетика с разочарованието си от другите партии, някак си ядрената енергетика ми натежава.
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).
Публикувай отговор

Обратно към “България”