Пхахахаха, Бербатов Манекена ли бе? И кво като е бил по крилото? В тоя мачTHE_PARASITE написа:JudyRamone написа:Ее, тия коментари бяха ебавкиДичоу написа:Хич...
Просто като чета жени, които коментират впечатления от футболна среща... какво дагоеа да кажа
Оня с банана...оня в ляво без зъбите дето направи онова...и тоя с куклата...
Нема...кой кво играл...как, защо какво...говеда, чорбари...
Имам чувството, че ходите там да си борйкате мажаги...![]()
Моят коментар е кратичък: Сравнително скучен мач, много добра игра на Мечо, който през цялото време до смяната си вършеше чудеса; издразних се на смяната му с Велизар Димитров ,който уж майстор на дузпи, пък нищо не направиИндивидуалната игра на Бербо тоя път не донесе каквото трябваше, Мартин Петров тича, тича и накрая го смениха - много слаба игра - и не си обяснявам защо нямаше втори, трети гол, при положение, че особено второто полувреме въобще не играха пред нашата врата, с изключение на 1-2 пробива на един от ирландския отбор, не му знам името.
Колкото до мястото, на което бях - когато сектор Б пяха "Мъри Стоилов" се видя и един човек в Г, който правеше същотобеше ПЪЛНО с хора, люпещи семки (ще ме прощавате ама в Б аз такова нещо не съм виждала) - ок, може на такова място из сектора да сме били, ама... да не говорим, че имаше хора с джапанки и момичета с полички
Тва си е до човек, де. Ма после не ми разправяйте кви били и феновете на Левски, ясно? Но пък от друга страна имах възможността да наблюдавам Б отстрани и гледайки и слушайки какво се случва там, настръхвах почти до болка. И вече знам колко огромна е разликата между двата сектора... У дома си е най-сладко...
Джуди, с всяка твоя публикация осъзнавам, че не разбираш от футбол. Виж, за случващото се наоколо ти давам отличен шест. Най-добрият на терена (и за двата отбора) - Стилиян Петров. Не виждам какво толкова е направил Телкийски, освен гола. Той една топка не успя да центрира. Този "гениален треньор" Мъри Стоилов беше върнал Бербатов в халфовата линия и макар да не му беше удобно от това, той се справи с нелеката задача да организира играта на отбора, само че нямаше кой да вкара гол. Много слаб мач на Станислав Ангелов, Илиян Стоянов и слаб Кишишев (въпреки, че той игра на неудобен за него пост, но показа желание). Мисля, че е несериозно играчи като Миланов и Макриев да играят в националния. Мисля, че Велизар Димитров се включи добре в мача, но нямаше време да влезе в ритъм. Иначе мачът като цяло си беше биткаджийски. Като игра ги надиграхме, но като тактика и ефективност ирландците ни победиха и заслужено взеха точка.
П.С. Нищо лично, Джуди. Поне за семколюбците сме на едно мнение.
никой не направи нищо особено, така че не ми почвай с фразата "Имахме
добри голови попадения, ама..." . И не, мачът не беше биткаджийски - ирландците
лежаха, а ние бавихме, не знам за чий... ама последните 20 мин толко псувни
изядоха от сектор Г, че ми е трудно да опиша...