ти къде живееш?Дичоу написа:Бай да уей...още се чуват армейски песни по Студ.Град.
и аз ги слушам тия
Модератори: ники, Methuselah
ти къде живееш?Дичоу написа:Бай да уей...още се чуват армейски песни по Студ.Град.
а тва къде?fak написа:а тия бяха пред нас
Ее, тия коментари бяха ебавкиДичоу написа:Хич...
Просто като чета жени, които коментират впечатления от футболна среща... какво дагоеа да кажа
Оня с банана...оня в ляво без зъбите дето направи онова...и тоя с куклата...
Нема...кой кво играл...как, защо какво...говеда, чорбари...
Имам чувството, че ходите там да си борйкате мажаги...
Естествено, не съм казала, че мнението ми е обективноДичоу написа:Джуди..и аз мога да ти говоря така за мачовете с мамалигата и жабарите, на които бях във Б, който беше значително по-празен и мълчалив от отсрещния...
Въпрос на сууупер див субективизъм е това...
А до хората със семките и джапанките...просто това беше мача, в който куцо и сакато отиде...СИГУРЕН съм и ти го ГАРАНТИРАМ, че тези хора са както в Г така и в Б, защото билетите там са значително по-евтини...
Само един въпрос имам: Сектор "Г" освирка ли Мечо като вкара гола?
Не...нали...
А Вили на мача с мамалигите "Б" го направиха на нищо, за това, че вкара за Българския национален отбор по футбол...

Всъщност не са били седалкиallshallperish написа:Абе и в Г си беше добре, стига да нямаше селянии, ама както Дичоу
вика - куцо и сакато се беше сбрало на тоя мач, то и ние седяхме
сбутано, а бяхме най- горе... Всички си се забавляваха... Мене
ме издразни като запалиха седалки в Б, супер тъпо... И ония пожарникари
се сетиха след 10мин сиг, ако не и повече да идат да видят кво става...
Както и тва, че мятаха бомбички, също беше тъпо. Аре са ще пусна снимки.
За съжаление това е така. Хубавото е обаче е, че виждам, че най-сетне си дойдохме на думата.SeLby написа:Да си го кажем направо - не заслужаваме да бъдем на световно първенство с тази игра.Нито пък Ейре, разбира се.За ЮАР ще заминат 13 отбора от Европа.Това трябва да са най-добрите 13.Ние не попадаме и в топ 20 на Европа,ако питате мен.За жалост това са ни възможностите към момента.Ще чакаме по-добри времена.
JudyRamone написа:Ее, тия коментари бяха ебавкиДичоу написа:Хич...
Просто като чета жени, които коментират впечатления от футболна среща... какво дагоеа да кажа
Оня с банана...оня в ляво без зъбите дето направи онова...и тоя с куклата...
Нема...кой кво играл...как, защо какво...говеда, чорбари...
Имам чувството, че ходите там да си борйкате мажаги...![]()
Моят коментар е кратичък: Сравнително скучен мач, много добра игра на Мечо, който през цялото време до смяната си вършеше чудеса; издразних се на смяната му с Велизар Димитров ,който уж майстор на дузпи, пък нищо не направиИндивидуалната игра на Бербо тоя път не донесе каквото трябваше, Мартин Петров тича, тича и накрая го смениха - много слаба игра - и не си обяснявам защо нямаше втори, трети гол, при положение, че особено второто полувреме въобще не играха пред нашата врата, с изключение на 1-2 пробива на един от ирландския отбор, не му знам името.
Колкото до мястото, на което бях - когато сектор Б пяха "Мъри Стоилов" се видя и един човек в Г, който правеше същотобеше ПЪЛНО с хора, люпещи семки (ще ме прощавате ама в Б аз такова нещо не съм виждала) - ок, може на такова място из сектора да сме били, ама... да не говорим, че имаше хора с джапанки и момичета с полички
Тва си е до човек, де. Ма после не ми разправяйте кви били и феновете на Левски, ясно? Но пък от друга страна имах възможността да наблюдавам Б отстрани и гледайки и слушайки какво се случва там, настръхвах почти до болка. И вече знам колко огромна е разликата между двата сектора... У дома си е най-сладко...