Защо съм за "Зелените", а не за "Сините"

Модератори: Don Horhe, Lord

Публикувай отговор
Аватар
Scorpion
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: четвърти

Re: Защо съм за "Зелените", а не за "Сините"

Мнение от Scorpion »

Norwegian Wood написа:Последните два поста са еманация на натрупаната през вековете човешка мъдрост и проницателност... :P
А партията на Зелените е еманация на субституцията на политическата идеология с екология...
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
Аватар
Norwegian Wood
Легендарен флуудър

Мнение от Norwegian Wood »

А традиционните политически партии - шайка мошеници, дърпани от бившите тайни служби, които се дерат: "Само ние можем, само ние знаем..."
ед: алшалпер, защо тогава си член? :D
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).
Аватар
Tommy
Плиний Стари

Мнение от Tommy »

Norwegian wood: При цялото ми уважение съм напълно съгласен с Дичоу - вие не разбирате и половината от нещата, които говорите и възможните последствия на глупостите, които наричате "смислени" и "програма". Партия "Зелените" е много подходяща за гражданско движение например, но отм политика, само като хвърлих бегъ поглед на постовете ти - оставете я, не е за яас, или поне не на този етап. Ако питаш защо толкова категорично - постовете ти освен от клишета, са пълни и с натрапени лъжи и откровени глупости, обаче "Зелените" са си "зелени" кратуни все пак, простено ви е... :)
Knights of the Cross
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър
Специалност: полонистика

Мнение от allshallperish »

ЗАщо съм член ли... От любов към природата в един дъждовен ден...
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Аватар
Norwegian Wood
Легендарен флуудър

Мнение от Norwegian Wood »

Томи, три неща:
1. Когато говориш за "Зелените", няма нужда да ми казваш "вие", не изхождам от позицията на партиен член, разясняващ партийните позиции по тоя и оня въпрос; не съм член на партията и не й представям становищата.
Да си правиш изводи за евентуалната политика на "Зелените" от моите постове е, да кажем, неправилно.
2. Много те моля, кажи ми кое в постовете ми е натрапена лъжа, недей само да ги квалифицираш. Казано хем насериозно, хем на шега, искам да се образовам малко, да ме изведеш от заблудата. :D
3. Това, че именно ти казваш на когото и да било, че в постовете му има клишета, е доста парадоксално. Но пък невинаги те са лошо нещо. :D
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).
Аватар
G__
Танцуващия с клавиатури

Мнение от G__ »

Защо навсякъде всички гледате да оплюете нещата, които не са кауза за вас. Защо Зелените например да нямат място в парламента ? По Конституция всеки има това право и вие форумците сте последните хорица, които можете да кажете кой може и кой не може. Партиите представят различни обществени интереси. Не е задължително всички партии да са тип ГЕРБ, БСП, НДСВ и т.н., които разбират от всичко и са компетентни по всички въпроси. По света отдавна съществуват партии, които изразяват строго определени ценности и са компетентни в определени насоки(в случая със зелените-екологията) и в това няма нищо лошо. В крайна сметка една партия отразява част от обществото, а еколозите изглежда са се формирали като такава. Пожелавам им успех.
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър

Да, ама въпроса е, че ние нямаме нормално управление кво остава за екологична платформа да ни управлява. Тва имаха предвид с тия изказвания. Като се замисля верно си е. На нас само тва ни остава.. да си оправим. В държавите за които ти говориш едва ли всичко също да им е наред, но мисля, че всички са на по- добро положение от нас.
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Аватар
Scorpion
Легендарен флуудър

Мнение от Scorpion »

Техните идеи са за учредителен акт на неправителствена организация, а не за устав на политическа партия.
Аватар
G__
Танцуващия с клавиатури

Мнение от G__ »

Мога да ви кажа, че зелените правилно са се ориентирали към правителствения сектор, защото в България, ако си поредната неправителствена организация нищо няма да постигнеш поради ред причини.... Именно защото не ни е било нормално управлението, хора като зелените имат желание да са в парламента. Не съм за тях, но алтернативите наистина са изключително малко, поне за мен. allshallperish, ти какво предлагаш, да си остане ненормалното управление на страната ни ? Според мене единствения път е по-силни граждански организации, дори това да означава те да са част от парламента.
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър

G__ написа:Мога да ви кажа, че зелените правилно са се ориентирали към правителствения сектор, защото в България, ако си поредната неправителствена организация нищо няма да постигнеш поради ред причини.... Именно защото не ни е било нормално управлението, хора като зелените имат желание да са в парламента. Не съм за тях, но алтернативите наистина са изключително малко, поне за мен. allshallperish, ти какво предлагаш, да си остане ненормалното управление на страната ни ? Според мене единствения път е по-силни граждански организации, дори това да означава те да са част от парламента.
Виж, аз съм на твоето мнение, и все пак ни трябва нещо, което не да се е наложило предишните години, а поне да има някакъв опит в управлението. Аз нямам против Зелените, просто смятам, че на тоя етап има др. които трябва да се наложат... И, да, изборът е ограничен.
Аватар
stonesoul
Пишете, о, братя

Мнение от stonesoul »

Аз също ще гласувам за зелените.
Виж, аз съм на твоето мнение, и все пак ни трябва нещо, което не да се е наложило предишните години, а поне да има някакъв опит в управлението. Аз нямам против Зелените, просто смятам, че на тоя етап има др. които трябва да се наложат... И, да, изборът е ограничен.
Със зелените не стои въпросът дали ще управляват, а дали изобщо ще вкарат някакви депутати, надявам се да минат 2% на евроизборите поне за да им върнат депозита от 50к, но едва ли ще стане и това. А като гледам как върви събирането на депозита за парламентарните избори и какъв е срокът, май няма и да ги съберат, за да участват.
Изображение
camel
Легендарен флуудър
Специалност: Публична администрация
Обратна връзка:

Мнение от camel »

След Зелените идват Розовите - "за розов живот". :mrgreen:
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
:notworthy:

- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър

camel написа:След Зелените идват Розовите - "за розов живот". :mrgreen:
Пази Боже :|
Аватар
Scorpion
Легендарен флуудър

Мнение от Scorpion »

След Розовите идва новият партиен лидер - Judy Ramone, с лозунга: "Кой не е у лево, с назе у Кафево!"
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър

Scorpion написа:След Розовите идва новият партиен лидер - Judy Ramone, с лозунга: "Кой не е у лево, с назе у Кафево!"
Пък, ако управлява тя, аз ше съм й у партията.
Публикувай отговор

Обратно към “България”