кой е по-силният пол

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Аватар
Berserker
Легендарен флуудър
Специалност: MO, Master
Курс: завършил

Мнение от Berserker »

nefertari написа:
Crematory написа:А на мен, честно казано, хич не ми допада идеята да съм по-силната, ни психически, ни физически...Повече отговорности, повече зор, айде мерси :lol: Гласувам за мъжете.
мда много правилно :lol:
мерси мерси, пък и което си е , си е.......
но и жените си имат силни страни.... едва ли вече иам по-силен пол бтв.....справка Азис.......
Всеки си е уникален, и "силността" си зависи...... иначе Пагански за пореден път е много прав и избива рибата.....
Изображение

Изображение
Аватар
peterdi
Легендарен флуудър
Специалност: ГИСК
Обратна връзка:

Мнение от peterdi »

Хе хе хе

има няколко книжки, с които човек може да коригира или едната слабост, или другата!
НЕ НА АПАТИЯТА
Изображение
Аватар
Malizia
Постоянно присъствие

Мнение от Malizia »

искам само да споделя една мисъл на Уди Алън, която страшно много ми хареса и я намирам за доста сполучлива
" Битката м/у половете е за това жените да върнем на мъжете реброто на Адам!" -но по-скоро да вземем още едно.. :twisted: :P
I live my life and all I know is
Follow your dream and don't let go
No one can live for me
No one can see the things I see
I walk this road no one can tell me how to be
It's my destiny
Sumoto
В началото бе словото

Мнение от Sumoto »

Здравейте,
Мъжете и жените наистина бележат някои невиждани постижения в това да печелят точки в контекста на темата.
Жените са по-силни от физиологична гледан точка-издържат повече на кръвозагуба, на повечето генетично предавани заболяваниа /ако не се лъжа - далтонизъм,хемофилия и още редица други са приоритет на мъжката полвина на човечеството/. Мъжете притежават физическата си сила и което тук според мен е най-важното - достойнство,кураж,чувство за дълг и чест. не че дамите нямат, при мъжете е водещо. повечето мъже /или поне аз давам своя принос/ могат без колебания да отстояват позицията си, да се борят за това което искат, да заявят желанията си, да не се фруцкат очаквайки внимание. мъжът има смелостта и достойнството да покаже намеренията си - да убие,да открадне, да помогне, да защити, да обича. Това го прави по-силен - това че той има куража да срещне предизвикателствата, дори те да го повалят. вероятно за това именно мъже са правили и най-големите простотии в световната история.
за това мъже - бъдете силни, куражлии и носете със себе си доблестта на средновековния рицар, пък макар да нямаме тяхната физика и да крием честните си и добри очи под дебелите диоптрични стъкла на очилата, а когато жените не го оценяват и искат да бъдат силния пол като ни побеждават в тяхната игра - просто си кажете ДИШАЙ!

П.С. : Прочетете книгата на Джером Джером - "Празни мисли на един празен човек" естествено - за четене в празници :)
Всичко може, стига да може.
Ако не може - колкото може!
Аватар
Malizia
Постоянно присъствие

Мнение от Malizia »

Sumoto написа:
Жените са по-силни от физиологична гледан точка-издържат повече на кръвозагуба, на повечето генетично предавани заболяваниа /ако не се лъжа - далтонизъм,хемофилия и още редица други са приоритет на мъжката полвина на човечеството/. Мъжете притежават физическата си сила

съгласна!
могат без колебания да отстояват позицията си, да се борят за това което искат, да заявят желанията си
и жените го правят! разликата е в начините и без да подценявам противоположния пол, бих казала, че го правим много по-добре, защото нашият арсенал е доста по-богат т.е когато не стане по един начин има още няколко, които евентуално да помогнат без да е нужно да си сменяме позицията...
I live my life and all I know is
Follow your dream and don't let go
No one can live for me
No one can see the things I see
I walk this road no one can tell me how to be
It's my destiny
Аватар
begemot_
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от begemot_ »

моля ви се слезте на земята :lol:
Ех, какво да се прави, не всички са студенти по молекулярна биология в СУ :lol:

Изображение
Аватар
десита
В началото бе словото

мъжете са оцелели, защото е имало кой да се грижи за тях

Мнение от десита »

аз пък си мисля че едните са силни, а другите парадират с това да са силни.Опитай те се да сравните ежедневието на средностатистически- жена и мъж.Стажат сутринта:тя прави закуска, той се пъне в тоалетната;докатото той закусва, тя се превежда в приличен външен вид(да не говорим ако има и деца)докато той си търси ключовете за колата , тя набързо натиква дрехите в пералнята.Като се рпиберат от работа той се пльосва на дивана, тя започва да приготвя вечеря,да простира,да пуска прахосмукачка, и т.н.Айде сега ми кажете кой е по-силния пол :lol:
Аватар
begemot_
Стенограф
Обратна връзка:

Мнение от begemot_ »

абе не знам кой е по-силния но в случая който описваш определено мъжете са по-умния :) не е луд който яде баницата а който му я дава :wink:
Ех, какво да се прави, не всички са студенти по молекулярна биология в СУ :lol:

Изображение
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Pimboli написа:Къде ги срещаш тея мъже? :shock:
не питай :lol: повечето в чата :lol: явно имам подход да избирам 8)
Десита - Туиги е права. Мъжът е такъв, какъвто си го възпиташ.
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

както казва баща ми :"както си го опитомиш" :lol:
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
Аватар
fatalno_f
В началото бе словото

Мнение от fatalno_f »

Абсолютно съм съгласна, но лошото е че не всички мъже се подлежат на опитомяване :)
Да се обичате не значи да гледате един в друг а в една и съща посока
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

е тогава няма да се захващаш с неподлежащ на опитомяване :wink:
Crematory
Легендарен флуудър
Специалност: френска филология
Обратна връзка:

Мнение от Crematory »

Ааа, подлежат, стига да не се устеят ,че ги опитомяваш :) Ама да не си издаваме женските тайни :D
Аватар
kokteil_molotow
Легендарен флуудър

Мнение от kokteil_molotow »

мъжете са си по-силни като цяло. за физически-със сигурност, психически, хм....зависи от ситуацията и човека.
НО
ИСТИНАТА Е ЧЕ
без жените около и ДО ТЯХ , мъжете НИКОГА НЯМА ДА РАЗБЕРАТ , ЧЕ СА СИЛНИ , защото няма да има едни такива по-крехки и деликатни същества , с които да се сравнят и на които да е нужна силата им ( защото инстинктивно всички жени търсим точно това в мъжете- силата, на която да се опрем, дори и да не си признаваме).
така че мъжете са силни само заради нуждаещата се природа на жените .
:wink: съединението между двата елемента прави силата :!:
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
Аватар
everyday_
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от everyday_ »

съединението между двата елемента прави силата :!:[/quote]

:) доре казано...но бих добавила и нещо, което някой може да нарече клише по-скоро, отколкото реално нещо - зад всеки преуспял мъж стои една властна жена (или нещо подобно беше)...
а съм и напълно съгласна с това, че един мъж никога няма да разбере, че е силен, ако не стои до него една крехка женица :lol: в крайна сметка, как ще разберем, че черното е черно, ако го нямаше бялото :wink:
Публикувай отговор

Обратно към “Любов, романтика...”