Парламентарни избори 2009 г.

Модератори: Don Horhe, Lord

Публикувай отговор

За кого ще гласувате на предстоящите парламентарни избори?

ГЕРБ
19
27%
АТАКА
9
13%
РЗС
0
Няма гласували
Синята коалиция
19
27%
НДСВ
6
8%
БСП
7
10%
ДПС
1
1%
Зелените
6
8%
Други
4
6%

Общо гласове: 71

Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността

Re: Парламентарни избори 2009 г.

Мнение от Дичоу »

То бива да бяха Хитлер или Мусолини...ама те са...Атила Минев...имаха и някакъв Леонард...страшна партия...няма защо...
Да не говорим за (казвам го за 10000 път) бившият областен координатор в Смолян, който преди да стане атакист, беше кандидат депутат на Съюза ВМРО,Софиянски,Мозер...а преди тва искаше да прави помашка партия, а пък преди това кръсти площада в Неделино - НАТО...а сега е в партия, която отрича нашето членство там...
Абе...нямам думи...
Да не говорим за Митко Стоянов, който преди да стане народен представител...ядохме банички един път...(още когато беше БНСар) и ми разправяше...как си правили атаки със скиновете...серяли в буркани и си ги хвърляли по щабовете...
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър
Специалност: полонистика
Курс: четвърти

Мнение от allshallperish »

Дичоу написа: и ми разправяше...как си правили атаки със скиновете...серяли в буркани и си ги хвърляли по щабовете...

Оу, ШИТ :lol: .
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър

Мнение от Дичоу »

allshallperish написа:
Дичоу написа: и ми разправяше...как си правили атаки със скиновете...серяли в буркани и си ги хвърляли по щабовете...

Оу, ШИТ :lol: .
Дааа..това беше като Расате искаше да си намери съдебна регистрация за да се регне за изборите...а ние бяхме горе-доле едиствената младежка-патриотична организация с такава регистрация ( Ние, МО Нова България - Смолян...която я разбиха комунистите...друга тема)....та се изсипаха Расате, Стоянов, жената на Расате...и цела армия нещасници...
Та от тогава знам велиииките легенди...Стоянов как е хвърлял на ляво и дясно по улиците молотовки...и са срали в буркани за да им връщат дето некав бидон посрали скиновете и им го хвърлили в щаба на БНС...
В крайна сметка ние им отказахме...и след 2 месеца се появи "Атака"
Аватар
Scorpion
Легендарен флуудър
Специалност: Право

Мнение от Scorpion »

Дичоу написа: Да не говорим за Митко Стоянов, който преди да стане народен представител...ядохме банички един път...(още когато беше БНСар) и ми разправяше...как си правили атаки със скиновете...серяли в буркани и си ги хвърляли по щабовете...
БНС, Атака - Same shit, different toilet
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
Аватар
G__
Танцуващия с клавиатури

Мнение от G__ »

Ники, направи си една екскурзия до Истанбул и още преди да си излезнал от България може още сега да видиш ползите на страната ни от членстово на Турция в ЕС. Ние сме доста смел народ, щом не ни е страх, а в същото време по-големи и развити страни от нас се страхуват от турците. :lol: Честно казано, на тия утопии как ние ще "укротим" Турция, как ще се спре екскремизма и т.н. може да повярва наистина някой малоумен, нищо лично. Как си представяш, че ние 8те млн, от който 6 са българи, ще укротим 80те млн турци ??? И само не ми казвай, че ЕС ще ни помага, защото не виждам начин и причина да го прави. Давам ти конкретен пример защо мисля така- супер либералното законодателство на ЕС по отношение вземането на решения едва ли ще може да мобилизира целия ЕС да има единна позиция спрямо Турция като член на ЕС. Толкова време не може да се приеме Лисабонския договор, какво остава за други въпроси. В тоя ред на мили Турция единствено може да се възползва от либерализма на ЕС и да си разиграва коня, както иска.
Както и да е, просто гласувайте за някого. Аз ще гласувам за партия, която показва проблеми, които другите крият. Нормално е да се сипят лайна върху партия, която има коренно различно становище по редица въпроси от всички останали. Особено в България се подразбира от самосебе си.

п.п. Расате, наистина си е лайно. :lol: Той и затова даже беше съден от Сидеров, ако не се лъжа.
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Курс: пети

Мнение от ники »

Ако Турция влезе в ЕС, според моето малоумни мислене, страната ще се развие поооне малко към по-добро, а това би било екстра и за България.
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър

Да, ама на Турция за кво й е притрябвало да влиза в ЕС?
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Аватар
G__
Танцуващия с клавиатури

Мнение от G__ »

Хаха Турция със сигурност ще се развие по-добре, но това ще е за сметка на България и на целия ЕС. :) Просто защото Турция няма да спре само до доброто си икономическо развитие. Не знам дали си чувал за доктрината "Ататюрк". Едно от условията е тя да бъде премахната, за да стане Турция член нз ЕС. Та според тая доктрина на България и Гърция, та дори и на целите Балкани ще й се случат много лоши неща. :lol: Аз лично се съмнявам, че тази доктрина(която е силно актуална и до днес) ще бъде загърбена, но това е мое мнение. :)
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Курс: пети

Мнение от ники »

Не съм запознат с такива подробности. Може и да си прав, но все пак смятам, че представяш нещата твърде крайно и всъщност влизането на Турция в ЕС, ако изобщо има някакво значение за БЪлгария, то е положително.
Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър

Мнение от Дичоу »

G__ написа:
п.п. Расате, наистина си е лайно. :lol: Той и затова даже беше съден от Сидеров, ако не се лъжа.
Баце...Расате създаде атака...и ги вкара в парламента...моля ти се...не говори за неща които са ти безкрайно неизвестни...
Без местните структури на БНС, Атака нямаше да може да мобилизира нищо за единия си месец съществуване...
М.Стоянов трябваше да е топлата връзка м/у Расате и Волен...ама се изметна...и така се осраха нещата...
Не може да не си спомняш как в първите дни на парламента Расате беше НЕИЗМЕННО до Волен...на всякъде...и даже на яките и саката носиха значки IYI...
Последно промяна от Дичоу на 06 Юни 2009, 14:54, променено общо 1 път.
Аватар
Bushmen
Драскач
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от Bushmen »

G__ написа:Ники, направи си една екскурзия до Истанбул и още преди да си излезнал от България може още сега да видиш ползите на страната ни от членстово на Турция в ЕС. Ние сме доста смел народ, щом не ни е страх, а в същото време по-големи и развити страни от нас се страхуват от турците. :lol: Честно казано, на тия утопии как ние ще "укротим" Турция, как ще се спре екскремизма и т.н. може да повярва наистина някой малоумен, нищо лично. Как си представяш, че ние 8те млн, от който 6 са българи, ще укротим 80те млн турци ??? И само не ми казвай, че ЕС ще ни помага, защото не виждам начин и причина да го прави. Давам ти конкретен пример защо мисля така- супер либералното законодателство на ЕС по отношение вземането на решения едва ли ще може да мобилизира целия ЕС да има единна позиция спрямо Турция като член на ЕС. Толкова време не може да се приеме Лисабонския договор, какво остава за други въпроси. В тоя ред на мили Турция единствено може да се възползва от либерализма на ЕС и да си разиграва коня, както иска.
Както и да е, просто гласувайте за някого. Аз ще гласувам за партия, която показва проблеми, които другите крият. Нормално е да се сипят лайна върху партия, която има коренно различно становище по редица въпроси от всички останали. Особено в България се подразбира от самосебе си.

http://en.wikipedia.org/wiki/Demographics_of_Turkey

В Турция живеят 50 млн турци и 20 млн други народности ( кюрди, арменци и ко - все етноси, с които турците меко казано не се разбират). Не си я представяйте като толкова монолитна страна . Там освен това има огромна опозиция на европейски турци - анадолски турци; прозападно настроени - ултра-религиозно настроени. И като почне да се повтаря ооо тези 80 милиона, 100 милиона турци ще ни погълнат мисля, че знам в самата Турция коя фракция ще победи - как про-западните да го направят като самият Запад се отнася така с тях? Това са мисли на един "малоумен" очевидно.

П.С. - Населението на ЕС е 500 милиона, не мисля, че турците могат да го завземат отвътре
Аватар
SeLby
Вазов

Мнение от SeLby »

Станишев днес се "обажда" за втори път у нас... :lol: :lol: :lol:
Изображение
Аватар
G__
Танцуващия с клавиатури

Мнение от G__ »

Филипе, радвам се, че имаш вяра на официални данни, но аз нямам.(пък и наистина да са 70 млн., то след 10 години гарантирано ще са 80 ;) ) Щом Германия, Франция и редица други ГОЛЕМИ ЕВРОПЕЙСКИ ДЪРЖАВИ се страхуват от Турция, то ние ли сме най-смелите. :shock: И в крайна сметка, ако смяташ, че Турция е джудже, която ще си седи в края на ЕС кротко и мирно, жестоко се лъжеш. Колкото и да надробяваш Турция, (между другото точно за арменци в Турция е малко наивно да говориш) народът на тази ислямска страна е много по-монолитен от която и да е друга европейска, просто защото културата им е такава и това е логично, ако се замислиш. :) Това е голямо предизвикателство и за щастие западните държави не се бият толкова в гърдите, а си признават, че ги е страх от Турция, която би имала най-голям брой евродетутати. Факт, който отново е признат от западни дипломати. :) Поздрави !

Дичо, това което мен ме вълнува е фактът, че Расата се изяви като лайно, а какво е било в миналото, там си остава. Навсякъде има такива хора, просто българите изглежда сме си такива и това че има провалени хора в АТАКА не е типично явление за партията, а и за всички останали.
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Турция няма място в ЕС, защото не е европейска държава в никакъв смисъл на думата! Основата на културата й е исляма, а не християнството и това е общо взето достатъчно обяснение, да не говорим, че си е в Азия. Какви европейски правила ще спазва, като обществото се люшка между военна диктатура и ислямизъм? Абсурдна държава, в която армията е гаранция на светския характер на държавата, но управлява ислямистка партия, която беше забранена от Конституционния съд.
Показаха ми в къщи снимка отпреди 2 седмици от мавзолея на Ататюрк: две забрадени с чадра (!) ханъми слагат гюлово букетче пред саркофага.... Горкият, вероятно се е обърнал вътре в ковчега...
Какво да си говорим повече?
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър

G__ написа:просто българите изглежда сме си такива и това че има провалени хора в АТАКА не е типично явление за партията, а и за всички останали.
Пфф, да ние сме издънката на Европа. Верно че половината свят е тръгнал от нас, ама нищо, провалени да сме.
Второ - аз лично /ще има коментари и за тва/ не съм чула НИ един надежден в тая АТАКА.
Я ми посочи един, двама дето нямат черно минало и не са с шизофрения?
Публикувай отговор

Обратно към “България”