Атака са толкова срещу Лисабонския договор, колкото ирландците, чешкият президент и т.н. - колкото повече от половин ЕС. Имат мнение и отношение.
Парламентарни избори 2009 г.
Re: Парламентарни избори 2009 г.
Не си прав Дичоу!
Атака са толкова срещу Лисабонския договор, колкото ирландците, чешкият президент и т.н. - колкото повече от половин ЕС. Имат мнение и отношение.
Не го виждам двуполюсно, просто за това говори обективният поглед върху "Атака" и лидера й. Колкото до изказванията, че тя щяла да защитава българския интерес в ЕС, Слави Бинев и Димитър Стоянов, заедно с празните приказки от централата ще го зашитават толкова, колкото и кандидатите на БСП.Joker написа:Виждаш доста двуполюсно света. Мислех си, че е по-шарен и разнообразен, затова и привлекателен.
Knights of the Cross
- Дичоу
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
Всеки политик представя света двуполюсно...черно-бяло...добро-зло...и т.н...
Кое точно те учудва Joker?
Кое точно те учудва Joker?
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
АТАКА - бюлетина номер 5. Да кажем "НЕ" на анадолците в ЕС.
- Bushmen
- Драскач
- Специалност: Право
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Атака и позиция? Хаха, боже, видяхте как миналия парламент 50% от групата на Атака как се отдели от тях и се оказаха педофили, агенти на ДС и т.н. ( кой знае Волен какъв е). Уцелили са ниша - супер популисткия национализъм и я експлоатират. За разлика от вас, те не си вярват, а просто се въползват от тия 10-12%, които биха гласували по такива подбуди. Относно Турция в ЕС - рано и е, но се замислете - какво искате? Напредничав съсед, влязъл в ЕС, който спазва законите и правилата на демократичната общност или ислямска република ала Иран. Защото постоянното заяждане с тях колко са назадничави, колко са зле не мисля, че им дава мотивация да вървят напред и просто в един момент ще им омръзне, ще гръмне държавата и Иран ще ни се струва бял кахър пред турския проблем
- ники
- Легендарен флуудър
- Курс: пети
През фара ми е за анадолците. Какво толкова общо имат турците с нашето присъствие в ЕС? Как изобщо това може да е основание да се гласува за тая партия?shaho написа:АТАКА - бюлетина номер 5. Да кажем "НЕ" на анадолците в ЕС.
- Scorpion
- Легендарен флуудър
- Курс: четвърти
Волен ще се окаже педал и агент на Гестапо...Bushmen написа:Атака и позиция? Хаха, боже, видяхте как миналия парламент 50% от групата на Атака как се отдели от тях и се оказаха педофили, агенти на ДС и т.н. ( кой знае Волен какъв е). Уцелили са ниша - супер популисткия национализъм и я експлоатират. За разлика от вас, те не си вярват, а просто се въползват от тия 10-12%, които биха гласували по такива подбуди. Относно Турция в ЕС - рано и е, но се замислете - какво искате? Напредничав съсед, влязъл в ЕС, който спазва законите и правилата на демократичната общност или ислямска република ала Иран. Защото постоянното заяждане с тях колко са назадничави, колко са зле не мисля, че им дава мотивация да вървят напред и просто в един момент ще им омръзне, ще гръмне държавата и Иран ще ни се струва бял кахър пред турския проблем
За членството на Турция в ЕС те подкрепям: при това положение ще се "опитомят" - ще им се налага да се подчиняват на Общностното право, ще има по-големи перспективи за диалог и по-лесно ще се тушират мюсюлманските изцепки.
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
- allshallperish
- Легендарен флуудър
- Специалност: полонистика
Мене ми стана мн смешно, когато Воленчо се изказваше, че битката между тях и ГЕРБ ще е за първото място... Пфф...смешник, кой освен мн тъпи възрастни хора ще гласува за тия ненормалници. Срам за Радой Ралин.
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
- ники
- Легендарен флуудър
Е, как кой? Жокер нали за тях ще гласува. Пък и около Воленчо винаги има група фанатизирани подрастващи нацистчета, които в строг ред и с пълно гърло крещят "Волен, Волен, Волен" Понякога им се смея, ама друг път направо се чудя, как изобщо е възможно това.allshallperish написа:Мене ми стана мн смешно, когато Воленчо се изказваше, че битката между тях и ГЕРБ ще е за първото място... Пфф...смешник, кой освен мн тъпи възрастни хора ще гласува за тия ненормалници. Срам за Радой Ралин.
- allshallperish
- Легендарен флуудър
Ааа, да, нацистчетата, също. Бившия ми приятел преди гласува за тях (миналата или по- миналата), ама той е малоумен, оправадам го
.
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Много малко познавате когото и да било от АТАКА, за да говорите.
Аз не съм нацист, не се смятам за лумпен, само на 19 години съм и ще гласувам за АТАКА, защото не виждам друга алтернатива, а трябва да се гласува.
Имат трески за дялане, но поне има ясни позиции, а не говорят като повечето политици, така че винаги да си остават отворена вратичка да постъшят така или иначе.
Филипе, относно Турция- аз лично не я искам в ЕС, защото просто не може да си представиш какво би означавало това за цяло Европа, да не говорим за България. Нищо лично, може тая държава да има по-специален статут към ЕС, но страна-член... това вече означава много неща, които уважаваните ни политици нямат интерес да съобщават на нас.
Филипе, относно Турция- аз лично не я искам в ЕС, защото просто не може да си представиш какво би означавало това за цяло Европа, да не говорим за България. Нищо лично, може тая държава да има по-специален статут към ЕС, но страна-член... това вече означава много неща, които уважаваните ни политици нямат интерес да съобщават на нас.
- allshallperish
- Легендарен флуудър
То и Хитлер така е тръгнал...
Как е тръгнал по-точно ? Асоциации с Хитлер, Мусолини и т.н. са толкова нелепи и некадърни, колкото и журналистите, които ги създадоха.allshallperish написа:То и Хитлер така е тръгнал...
- allshallperish
- Легендарен флуудър
Хахаха... човек, погледни му отношението, колко е агресивен... Да не говорим за другите в тая партия. Май и на тебе са ти промили мозъка, не се засягай.
- ники
- Легендарен флуудър
Влизането на Турция в ЕС би било изгодно за България. Най-малкото, че така ще им бъдат наложени редица правила за опитомяване, както някой много хубаво се беше изразил преди мен.G__ написа:Много малко познавате когото и да било от АТАКА, за да говорите.Аз не съм нацист, не се смятам за лумпен, само на 19 години съм и ще гласувам за АТАКА, защото не виждам друга алтернатива, а трябва да се гласува.
Имат трески за дялане, но поне има ясни позиции, а не говорят като повечето политици, така че винаги да си остават отворена вратичка да постъшят така или иначе.
Иначе ти може и да не си нацист, но групата младежи, които редовно стоят около Волен и скандират името му, определено се имат за нещо подобно.