[FLOOD] Какво ви направи щастливи днес? vol.6
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Re: [FLOOD] Какво ви направи щастливи днес? vol.6
първо - не ми бе-кай,
второ - аз му се радвам
второ - аз му се радвам
Don't look back, 'cause you know what you might see
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
Оценките ми на матурите
Особено по литература...такива глупости бях писала за Алеко ( темата беше коментар на "Разни хора, разни идеали", а аз говорих за граждани на света и източна философия
), даже като излязаха тазгодишните бисери ги прегледах, да няма случайно някой мой
И по френски съм се справила добре
А и напоследък взеха да ми се случват хубави неща. Мисля, че въпреки всичко, все още има някаква надежда да се случи най-хубавото
А и напоследък взеха да ми се случват хубави неща. Мисля, че въпреки всичко, все още има някаква надежда да се случи най-хубавото
" Има много хора, които са постигнали съвършенството да четат, без всъщност да четат. Преминават през книгите подобно на водолази, без да поемат и капка вода."
Съвсем случайно попаднах на едно мнение, писано от мене във един форум , от 2006...
Бех забравила и за форума и за тва дето съм коментирала...
Бе.. изненадващо си е
Бех забравила и за форума и за тва дето съм коментирала...
Бе.. изненадващо си е
la douleur exquise
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Едно тестче във фейсбук, което ми напомни, че имам книга да пиша за старото даскало... 
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

- proUSA
- Легендарен флуудър
- Специалност: Журналистика
- Курс: втори
т.е си писателка
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Шшшшт, не ме издавай. Под прикритие съм.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.

Петък вечер, нищо за правене, любима музика и Лафройг куортър каск. Нека ми е зле 

- proUSA
- Легендарен флуудър
аз няма да те издам, но ти трябва да издадеш нещо
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Народа го е казал - "Мазни хора, мазни педали"kirrara написа:Оценките ми на матуритеОсобено по литература...такива глупости бях писала за Алеко ( темата беше коментар на "Разни хора, разни идеали", а аз говорих за граждани на света и източна философия
![]()
), даже като излязаха тазгодишните бисери ги прегледах, да няма случайно някой мой
![]()
![]()
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
- proUSA
- Легендарен флуудър
аз не бях "хванат" от такива чудесии, като матури, е те това ме прави и днес щастлив
- JudyRamone
- Легендарен флуудър
- Специалност: Компютърна химия
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Нищо.[FLOOD] Какво ви направи щастливи днес? vol.6
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
http://judysays.wordpress.com
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Любимият колега ми вика "прасковка", много сладко.
Забележка - питах дали има предвид, че съм обличка и космата, ама вика, че не било това.
Забележка - питах дали има предвид, че съм обличка и космата, ама вика, че не било това.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Абе, хора, що не се радвате на живота!
На мен ей сега един ирландец ми вика, че много ме харесвал. Много бяха забавни, леко подпийнали, но не в настроение за поразии. А зад тях (бяха групичка от 9-10 души) върви една орда полицаи.
Пък момчетата си вървят съвсем мирно и тихо.
А в едно кафене до нас седнали двама ирландци на една маса, на съседната - наш фен със знамето, вързано около врата. И покрай тях - трима полицаи.
По темата - наспах се хубаво, макар следобед да сънувах кошмари, и ходих на куклен театър.
А сега похапвам ягодки. Су-пер!
На мен ей сега един ирландец ми вика, че много ме харесвал. Много бяха забавни, леко подпийнали, но не в настроение за поразии. А зад тях (бяха групичка от 9-10 души) върви една орда полицаи.
А в едно кафене до нас седнали двама ирландци на една маса, на съседната - наш фен със знамето, вързано около врата. И покрай тях - трима полицаи.
По темата - наспах се хубаво, макар следобед да сънувах кошмари, и ходих на куклен театър.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
Аааа! Бях на Черни връх! И ядох меденка! И се возих на лифт! Иииииии имам страхотни снимки и просто съм скапана. А изгорях така зверски на потник, че си е таковало таковата

you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
от: Кристо Андонов а.к.а. - Аз...Мислех да вкарам и аз една плеяда хорица в Европарламента, без да си имам партия, просто сега е модно да си пускаме някакви хора там. Но моя списък няма да е пълен с анонимковци, а само с бележити българи, които заслужават да ни представляват на евро-ниво. И такива, с които ще сме горди, че сме пратили. Ето я и Седемнайсеторката на Блейк:
1. Иван "Батето" Славков - трябва да е депутат, защото разбира от всичко и се разбира добре с чужденците.
2. Азис - за да ни се махне от главата най-после, че тука само ни прецаква работите
3. Део - трябва да крънка пари за болни деца и от Еврокомисията, какво по-добро призвание за него от евро-депутат? Ще е очите и ушите на Биг Брадър в Европа...
4. Христо Стойчков - полиглот, известна личност, бивш футболист на еврошампиона Барселона - няма как да не го обикнат. И да внесе български псувни в парламента
5. Краси Аврамов - къде сте видели парламент без циркаджия? Нека и ние дадем нещо на европа, те и без друго се кефят на Краси...
6. Коко Динев - имам идея той да се ожени и съответно забремени известни евро-певачки - Гери Халиуел (Англия), Шиниъд О'Конър (Ирландия), Милене Фермер (Франция) и ако може - Тициано Феро (Италия)
7. Слави Трифонов - някой трябва да изхвърли боклука и от евро-парламента...
8. Миро от Каризма - дет има един лаф "На всяка манджа МИРОдия..."
9. Иван и Андрей - те ще са 1 кандидат, под името Иваниандрей, без тях нищо не може да стане... трябва да са там... да продуцират...
10. Митьо Пищова - той ще пристигне в Страсбург по река Рейн с личната си яхта с джЪкузи...
11. Милен Цветков - будната съвест на Европа!!!
12. Данчо Лечков - кмет на Брюксел, ще помогне на ФК Брюксел да спечели Шампионската Лига...
13. Георги "Гонзо" Иванов - най-накрая да се сбъдне мечтата му да пробие в Европа
14. Гергана (или Галена/Преслава/Екстра Нина/други) - специален подарък от България за Берлускони
15. Александър "Сашо" Томов - все някой трябва да оправи финансовата криза с алтернативни методи...
16. Константин "Тити" Папазов - много успешен дипломат при преговори. Изобщо не е конфликтен и не се пали лесно...
17. Лили Иванова - време и е да направи едно евро-турне и тя. Последна е в списъка, не за друго, а защото ще надживее всичките преди нея и пак ще се докопа до парламента...
Сега ще попитате и за еврокомисар от България? Нека да е някой в областта на търговията и митническата дейност... ммм мисля си за Бай Ганьо...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...