Guano Apes в София

Модератори: Ангел, Ice_Spirit

Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Guano Apes в София

Мнение от pora_e_priqtel »

Абе наистина ли няма отделна тема за концерта? :shock:

Я аз да споделя малко впечатления:
Guano Apes разцепиха мрака в "Универсиада"

Героите са уморени, но си струваше! Концертът на Guano Apes в столичната зала "Универсиада" напълно задоволи високите ми очаквания, а ако се съди по реакцията на публиката, навярно дори е надминал техните. Нямам никаква представа колко хора са посетили събитието, но залата беше пълна. И под "пълна" разбирам на терена пред сцената човек да не може да се обърне, без да цапардоса другарчето по носа.

Имаше време и за това. На Guano Apes, като на Guano Apes. Предвид спомените ми от печално известната дискотека "Индиго", в която под звуците на Lords of the Boards няколко хиляди души скачаха почти в синхрон върху зловещо проскърцващата метална конструкция, заплашвайки да изпреварят събитията и да сътворят още по-голяма трагедия от тази, която се разигра по-късно, не бях изненадан от дивото пого, което съпровождаше Open Your Eyes, Big in Japan и разбира се гореспоменатата Lords of the Boards, която музикантите оставиха за финал.

Няколко думи за организацията: ако искате един съвет от мен, не правете концерт на популярна група с диви фенове в "Универсиада"! Първо съоръжението е с доста малък капацитет, освен това е силно непрепоръчително за астматици (добре, че не съм такъв), поради лошата вентилация и разгорещените страсти, които се материализираха в обилни струйки пот, хвърчащи на всички страни. И аз бях там, и аз дадох своя принос. Но пък бирата беше евтина и относително леснодостъпна, освен това имаше гардероб - нещо, с което концертите по стадионите не могат да се похвалят, което обаче не ми пречи да ги предпочитам.

Подгряха ни момчетата от Fyeld с около половинчасов сет. Хедлайнърите излязоха двайсетина минути след тях и изнесоха стегната програма от около час и двайсетина минути с два биса. А, да! Щях да забравя да спомена, че този концерт беше първият на групата от доста годинки насам. Guano Apes се разделха през 2005 г. за беда на мнозината си верни фенове. Можем само да се чувстваме поласкани, че бандата реши да се събере отново именно в България, в началото на своето турне. По свой начин чаровната Сандра Насик пък може да се чувства поласкана от отривистата реакция на мъжката част от публиката, когато тя ни призова да покажем юначна космата гръд и да свалим фанелките си. Няколко от последните полетяха към нея, но аз лично бих я посъветвал, преди да си ги прибере в сандъка с милите спомени, да ги изпере.

Изпълнението беше изключително добро, Сандра пее страхотно на живо. Декорът беше глупав, но вярвам, че всички, които бяхме снощи в "Универсиада", сме склонни да простим този пропуск на организаторите. Какво мога да кажа в заключение? Билет за концерт на любима група: 50 лв. Студена бира в залата: 2 лв. Да получиш няколко лакти в носа и да раздадеш още толкова на фона на Lords of the Boards - безценно!
Pisobella
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Re: Guano Apes в София

Мнение от Pisobella »

Ех, било е хубаво :/ Ама скъпо.
Изображение
"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
Аватар
Scarface
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Scarface »

Честно казано тоя концерт имаше доста убито рекламно покритие, учудва ме, че цялата зала е била пълна...
I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

Според мен това се дължи изцяло на популярността на групата и мълвата в интернет. Аз също за първи път видях плакати на Гуано ейпс едва в деня на концерта.
Pisobella
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Pisobella »

Аз не съм виждала плакат. Ама то се разпространява от дума на дума.
Иначе ме учудва, че нямаше реклама, нищо. Много зле - а тва е доста известна група. И малката зала беше зле като за тази група.

Както и да е - който е бил му завиждам : ) На третият път може и мен да ме огрее :lol: :lol:
Изображение
"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността

Мнение от Дичоу »

До колкото се сетих...събитията след концерта...и по-специално...афтъра в "Строежа" са били наистина яки...
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
Аватар
Scarface
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Scarface »

pora_e_priqtel написа:Според мен това се дължи изцяло на популярността на групата и мълвата в интернет. Аз също за първи път видях плакати на Гуано ейпс едва в деня на концерта.
Плакатите са едно на ръка. Нямаше дори спот по Z-Rock, което не знам как да си го обясня :shock: ако не влизах в нета май нямаше изобщо да разбера :roll:
Аватар
HeyGod
Легендарен флуудър

Мнение от HeyGod »

Scarface написа:
pora_e_priqtel написа:Според мен това се дължи изцяло на популярността на групата и мълвата в интернет. Аз също за първи път видях плакати на Гуано ейпс едва в деня на концерта.
Плакатите са едно на ръка. Нямаше дори спот по Z-Rock, което не знам как да си го обясня :shock: ако не влизах в нета май нямаше изобщо да разбера :roll:
Ти колко часа на ден слушаш Z-rock,че твърдиш,че е нямало рекламно покритие.
Точно по Z-rock повтаряха през 30 - 40 минути как Сандра идва в България,дори мисля,че раздаваха билети за събитието.
Слушай по-често ;)
А иначе който се интересува винаги ще научи.
Все едно да кажете,че не се знае за Foreigner и Marillion и дори общият билет,който подаряват от Z-rock.
Pick your moment and make the right play...
Изображение

"[02:21:01] Blood Countess каза:недей,че ще те напляскам!!" Влюбен съм!!!
Аватар
Scarface
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Scarface »

Добре де, грешката може да е моя, може да не е било Z-Rock, но беше някоя от рок радио станциите :roll:
Публикувай отговор

Обратно към “Музика и Концерти”