1-Радката беше бита карта тогава, никой не се учуди, че капитанската лента отиде при Стенли.
2-Хм, а къде беше голямата звезда Бербатов в тези мачове, защо беше толкова безличен! А това, което Стенли направи бе в момент когато мачът бе свършил вече!
3-Да, напусна както Стоичков го напусна преди време, но после се върна, ако не си спомняш Всевишни! Но, Стенли не изпусна нито един мач, а с Албания, ако пак не си спомняш направи единственото положение в мача!
4-Да, възползва се от медиите, не беше ли обратното, Всевишни, медиите се възползваха от него и случая със Стоичков, не се ли чудиш защо от тогава не е говорил пред медиите, а Всевишни??
Така, аз нямам нищо против Берба, освен че ми е градски и че познавам майка му, също го уважавам като футболист, радвам му се! На финалът с Челси за Карлинг къп бях настръхнал целият! Не съм поредния Бербохейтър, просто мисля логично, та той няма лидерски качества, къде ги забеляза?
Не може капитанът постоянно да се оплаква, да тича по 2км на мач! Може да е добър футболист, но характера му е ЖЕНСКИ!