Бал, бал, бал......
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Re: Бал, бал, бал......
Абе мисля, че сме предубедени..
Хроматид може да е симпатичен млад човек, ала-бала ...
Take my ego for a ride,
- 'Cause there's nobody by my side.
- Anna-Molly
- Пишеща машина
- Курс: първи
Не, ще почваме високо и гласно да говорим за пазаруване и обувкиAmberglow написа:ще предлагаме уроци по карате ?Anna-Molly написа:Scorpion написа:Друг трябва да се плаши, ти бъди спокойна...WickedWitch написа:Започвам да се плаша от бъдещите колеги в специалността Право - справка Хроматид![]()
...и все пак си мисля, че тоя, който трябва да се плаши, има от кой да бъде пазен![]()
![]()
Много як аватар, между другото
Life's a game but it's not fair... I break the rules so I don't care...
- ShadowsInBlue
- Пишеща машина
- Специалност: Право
Така си мислеше и Ева за Хитлер!!!Amberglow написа:Абе мисля, че сме предубедени..
In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.
а, мерси- и аз си го харесвамAnna-Molly написа:Не, ще почваме високо и гласно да говорим за пазаруване и обувкиAmberglow написа:ще предлагаме уроци по карате ?Anna-Molly написа:Scorpion написа:Друг трябва да се плаши, ти бъди спокойна...WickedWitch написа:Започвам да се плаша от бъдещите колеги в специалността Право - справка Хроматид![]()
...и все пак си мисля, че тоя, който трябва да се плаши, има от кой да бъде пазен![]()
![]()
те ще избягат
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Много як аватар, между другото
По-лесно е да говориш за мъже, отколкото за обувки- гарантирано бягат ... Или за ..кхъм, размери, много се възмущават ;/
Take my ego for a ride,
- Anna-Molly
- Пишеща машина
Тва щото повече са все на минус в тва отношение, за тва се възмущаватAmberglow написа:а, мерси- и аз си го харесвамAnna-Molly написа:Не, ще почваме високо и гласно да говорим за пазаруване и обувкиAmberglow написа:ще предлагаме уроци по карате ?Anna-Molly написа:Scorpion написа:Друг трябва да се плаши, ти бъди спокойна...WickedWitch написа:Започвам да се плаша от бъдещите колеги в специалността Право - справка Хроматид![]()
![]()
те ще избягат
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Много як аватар, между другото![]()
По-лесно е да говориш за мъже, отколкото за обувки- гарантирано бягат ... Или за ..кхъм, размери, много се възмущават ;/
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Ама зубри като за световно.Amberglow написа:Хроматид може да е симпатичен млад човек, ала-бала ...

- Scorpion
- Легендарен флуудър
- Курс: четвърти
Amberglow, много як подпис между другото... Откъде ли ми е познат? 
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
Ти ми виж балончето в скайп, то е по-яко дажеScorpion написа:Amberglow, много як подпис между другото... Откъде ли ми е познат?
П.П Днес зациклих на две песни и ти си доста виновен.
Take my ego for a ride,
- Scorpion
- Легендарен флуудър
Anna-Molly и тя яко е зациклила - буквално и преносно.Amberglow написа: П.П Днес зациклих на две песни и ти си доста виновен.
- Anna-Molly
- Пишеща машина
Scorpion написа:Anna-Molly и тя яко е зациклила - буквално и преносно.Amberglow написа: П.П Днес зациклих на две песни и ти си доста виновен.
Хах, ах ти, я ми обясни кое ми е буквалното и кое ми е преносното зацикляне
тя на какво? Ти иначе си доста осведомен... а уж учиш .. явно само за пред някои хора, тцтцScorpion написа:Anna-Molly и тя яко е зациклила - буквално и преносно.Amberglow написа: П.П Днес зациклих на две песни и ти си доста виновен.
Take my ego for a ride,
- Scorpion
- Легендарен флуудър
White trash, red trashAnna-Molly написа: Хах, ах ти, я ми обясни кое ми е буквалното и кое ми е преносното зацикляне
- Anna-Molly
- Пишеща машина
Ти си........просто не мога да го изразя с думи..... що не си ми наблизо да ти обясня .....Scorpion написа:White trash, red trashAnna-Molly написа: Хах, ах ти, я ми обясни кое ми е буквалното и кое ми е преносното зацикляне
ехоооо, сложете си червена точка, 18+ ала-бала ..много моля, тук има малки деца, има хроматид..съобразявайте сеAnna-Molly написа:Ти си........просто не мога да го изразя с думи..... що не си ми наблизо да ти обясня .....Scorpion написа:White trash, red trashAnna-Molly написа: Хах, ах ти, я ми обясни кое ми е буквалното и кое ми е преносното зацикляне
Take my ego for a ride,
- Scorpion
- Легендарен флуудър
Веднага захапа обаче... Не съм ти избирал аз аватара, к'во съм виновен...Anna-Molly написа:Ти си........просто не мога да го изразя с думи..... що не си ми наблизо да ти обясня .....Scorpion написа:White trash, red trashAnna-Molly написа: Хах, ах ти, я ми обясни кое ми е буквалното и кое ми е преносното зацикляне
P.S. Червената точка е на Бояна аватара.