tinglit написа:Проф. Бойчев каза, че ще са готови на 6.07 (когато е редовната дата за изпита).
Хахах ще ги проверява 2 месеца? Не завиждам на хората от провинцията, които ще искат да се приберат след края на сесията и ще трябва да чакат Бойчев
tinglit написа:Проф. Бойчев каза, че ще са готови на 6.07 (когато е редовната дата за изпита).
не точно =) проф. Бойчев каза,че ще ги нанесе в книжките на 6.07, а Кьосев каза,че ще можем да ги разберем до 10тина дни (т.е. днес или утре трябва да се появят някъде около методическия), за да може хората, които искат да се явят на 6ти юли пак =)tinglit написа:Проф. Бойчев каза, че ще са готови на 6.07 (когато е редовната дата за изпита).
Ебал си е майката с извинение. Цели два часа учене и така да се разочаровамsellena_ написа:Отзиви от колоквиума по ОИТ днес?
доколкото знам по принцип си прави упражненията в 267 и почти винаги е там по цял ден, но мисля,че днес няма - май бяха само сряда и четвъртъкnikinho написа:Гл. ас. Тони Конджов утре дали ще е в СУ, или във вторник евентуално, че ми трябва заверка ? И някои знае ли къде му е кабинетът (ако има такъв въобще) ?