Бал, бал, бал......
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
hromatid
- В началото бе словото
Re: Бал, бал, бал......
Да ти кажа,мени за специалностите,които не са класически.В световен мащаб ПРАВОТО,МЕДИЦИНАТА И АРХИТЕКТУРАТА винаги са били класика.Всичко друго е мижи да те лъже.Винаги може след правото да учиш и неква умрела икономика или политилогия,ама хаиде опитай се правото да го вземеш като втора специалност

-
lacuna_coil
- Писаружяк
Ти си много дезориентиран човек.
Веднъж искаш финанси в УНСС, на другия ден искаш във ФМИ, после Право.
Казваш, че много искаш да следваш Право, а после (цитирам те) :

Веднъж искаш финанси в УНСС, на другия ден искаш във ФМИ, после Право.
Казваш, че много искаш да следваш Право, а после (цитирам те) :
иhromatid написа:Аз нямам намерение да кандидатствам в изостаналия ви университет и то точно право.Та нали тази специалност там е на най-ниско ниво.Насочил съм се към УНСС където учат умни и мислещи хора, а не затъпяващи зомбита.
hromatid написа:Единственото, което ме привличаше към СУ беше безспорната му и напълно заслужена репутация на най-престижен ВУЗ в България.Въпреки това имам желание да уча право, но се оказва че не е перспективно.Има толкова много юристи.Смятам,че с финансите ще се реализирам по-лесно.Успех на всички кандидати за СУ.
-
O|OeHukc
- Легендарен флуудър
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Ахъм, брат ми учи като второ правото!
Мани, на мен не ми е за специалности, работи, глупости, парички, кинтички...бръъъъъъъъъъъ
Искам да ида у Софията, да бегам от село, че ме гонят пашите! Я съм като Глаушев!
Аз съм човек в друго измерение или просто имам още едно, а може и доста повече да са! Или пък, дето вика другаря Ницше има Хаос в кратуната!
ПС Учителя си мени мнението спрямо вдъхновението на любовта му към Лики!
Една песен, която е точно като за Хроматид http://vbox7.com/play:87cc6e2d

Мани, на мен не ми е за специалности, работи, глупости, парички, кинтички...бръъъъъъъъъъъ
Искам да ида у Софията, да бегам от село, че ме гонят пашите! Я съм като Глаушев!
Аз съм човек в друго измерение или просто имам още едно, а може и доста повече да са! Или пък, дето вика другаря Ницше има Хаос в кратуната!
ПС Учителя си мени мнението спрямо вдъхновението на любовта му към Лики!
Една песен, която е точно като за Хроматид http://vbox7.com/play:87cc6e2d
- ShadowsInBlue
- Пишеща машина
- Специалност: Право
- Курс: първи
Dimage, от доста време се кьоря на снимката ти и се чудя - това Рейчъл Билсън ли е? О, отговори ми и облекчи терзанията ми!
In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Подготвям се за утре с пълна пара.
Направих симулация на маршрута по навигацийката. Значи ще ме прекара през Младост, Бизнес Парка - оттам магистрала Тракия и ясно - възела за Пазарджик и Батак (именно на последната отсечка не съм бил нито шофер, нито пасажер).
Въпреки че в градски условия курсора се движеше с 200 до 400 км/ч та и 800 км/ч, а извънградско до 1100 и кусур (най-вече по магистралата) успях да видя какво ми предстои. 148 км, трябва да ги смъкна под час и половина. Логично, защото от днес си запази средните ми скорости и ми даде час на пристигане, след което като го извадих от текущия бяха около 2. А средната ми скорост опрелено ще е мнооого по-висока от днес каквото въртях.
Всички баири, планини се виждат на картата.
Днес като въртях към Овча купел и Витоша се виждаше на картатата. Какъвто е профила на реалното "Копито", такова е и на картата.
Подготвям се като момчетата от Световния рали шампионат при разучаване на трасето. Аз аматьорски работи не правя. Много съм се надъхал. За мен пристигане от точка А в точка Б само по себе си не означава нищо.
Важното е да подходиш с професионализъм
Иначе от подготовката ми остава баналната част, която хич не ме кефи - багажа - дрехи, ала бала

Направих симулация на маршрута по навигацийката. Значи ще ме прекара през Младост, Бизнес Парка - оттам магистрала Тракия и ясно - възела за Пазарджик и Батак (именно на последната отсечка не съм бил нито шофер, нито пасажер).
Въпреки че в градски условия курсора се движеше с 200 до 400 км/ч та и 800 км/ч, а извънградско до 1100 и кусур (най-вече по магистралата) успях да видя какво ми предстои. 148 км, трябва да ги смъкна под час и половина. Логично, защото от днес си запази средните ми скорости и ми даде час на пристигане, след което като го извадих от текущия бяха около 2. А средната ми скорост опрелено ще е мнооого по-висока от днес каквото въртях.
Всички баири, планини се виждат на картата.
Днес като въртях към Овча купел и Витоша се виждаше на картатата. Какъвто е профила на реалното "Копито", такова е и на картата.
Подготвям се като момчетата от Световния рали шампионат при разучаване на трасето. Аз аматьорски работи не правя. Много съм се надъхал. За мен пристигане от точка А в точка Б само по себе си не означава нищо.
Важното е да подходиш с професионализъм
Иначе от подготовката ми остава баналната част, която хич не ме кефи - багажа - дрехи, ала бала

- ShadowsInBlue
- Пишеща машина
dimage написа: OMG![]()
Това на аватара ми имаш предвид, нали? Това съм аз...
![]()
![]()
In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.
- Scorpion
- Легендарен флуудър
- Курс: четвърти
ShadowsInBlue, от доста време се кьоря на аватара ти и се чудя - това Anna-Molly ли е? О, отговори ми и облекчи терзанията ми!
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
- Anna-Molly
- Пишеща машина
Да бе, чак аз се чудя дали съм аз, такава приликаScorpion написа:ShadowsInBlue, от доста време се кьоря на аватара ти и се чудя - това Anna-Molly ли е? О, отговори ми и облекчи терзанията ми!
Life's a game but it's not fair... I break the rules so I don't care...
- ShadowsInBlue
- Пишеща машина
Anna Molly, не помниш ли - от последния път, когато ядохме сладолед те нарисувах
.. което ми напомня - къде ми е сладоледа, дето ми обеща а?
Скорпионче мило, не ме иронизирай
А, гуд ту хев ю бек 
Скорпионче мило, не ме иронизирай
- WickedWitch
- Форумозавър Рекс
Започвам да се плаша от бъдещите колеги в специалността Право - справка Хроматид
Колежките..те вече са друго нещо :Р
Don't worry, I can be a bitch enough for both of us.
- ShadowsInBlue
- Пишеща машина
Колежките ще се пазим взаимно. Ще сформираме дружество на анти-хроматидките. Ще ходим на групички до тоалетната... Ще пием кафе заедно... Ще ядем сладолед... Аххх как искам да влязаWickedWitch написа:Започвам да се плаша от бъдещите колеги в специалността Право - справка Хроматид![]()
- Scorpion
- Легендарен флуудър
- Курс: четвърти
Друг трябва да се плаши, ти бъди спокойна...WickedWitch написа:Започвам да се плаша от бъдещите колеги в специалността Право - справка Хроматид![]()
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
- Anna-Molly
- Пишеща машина
Scorpion написа:Друг трябва да се плаши, ти бъди спокойна...WickedWitch написа:Започвам да се плаша от бъдещите колеги в специалността Право - справка Хроматид![]()
...и все пак си мисля, че тоя, който трябва да се плаши, има от кой да бъде пазен
Life's a game but it's not fair... I break the rules so I don't care...
ще предлагаме уроци по карате ?Anna-Molly написа:Scorpion написа:Друг трябва да се плаши, ти бъди спокойна...WickedWitch написа:Започвам да се плаша от бъдещите колеги в специалността Право - справка Хроматид![]()
...и все пак си мисля, че тоя, който трябва да се плаши, има от кой да бъде пазен![]()
![]()
Take my ego for a ride,
- 'Cause there's nobody by my side.
-
O|OeHukc
- Легендарен флуудър
- Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
- Обратна връзка:
Обявявам се за ПЖХ(пазител на жените от хроматидовци)!!!!
Очаквам и други мъже да членуват в бригадата ПЖХ, а и да са дейни в работата!
Очаквам и други мъже да членуват в бригадата ПЖХ, а и да са дейни в работата!