Бал, бал, бал......

Архив от КСК 2009-2010. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
hromatid
В началото бе словото

Re: Бал, бал, бал......

Мнение от hromatid »

Да ти кажа,мени за специалностите,които не са класически.В световен мащаб ПРАВОТО,МЕДИЦИНАТА И АРХИТЕКТУРАТА винаги са били класика.Всичко друго е мижи да те лъже.Винаги може след правото да учиш и неква умрела икономика или политилогия,ама хаиде опитай се правото да го вземеш като втора специалност :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
lacuna_coil
Писаружяк

Мнение от lacuna_coil »

Ти си много дезориентиран човек.
Веднъж искаш финанси в УНСС, на другия ден искаш във ФМИ, после Право.
Казваш, че много искаш да следваш Право, а после (цитирам те) :
hromatid написа:Аз нямам намерение да кандидатствам в изостаналия ви университет и то точно право.Та нали тази специалност там е на най-ниско ниво.Насочил съм се към УНСС където учат умни и мислещи хора, а не затъпяващи зомбита. :pukeright:
и
hromatid написа:Единственото, което ме привличаше към СУ беше безспорната му и напълно заслужена репутация на най-престижен ВУЗ в България.Въпреки това имам желание да уча право, но се оказва че не е перспективно.Има толкова много юристи.Смятам,че с финансите ще се реализирам по-лесно.Успех на всички кандидати за СУ. :D

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
O|OeHukc
Легендарен флуудър
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от O|OeHukc »

Ахъм, брат ми учи като второ правото! :mrgreen:

Мани, на мен не ми е за специалности, работи, глупости, парички, кинтички...бръъъъъъъъъъъ :mrgreen:

Искам да ида у Софията, да бегам от село, че ме гонят пашите! Я съм като Глаушев! :mrgreen:

Аз съм човек в друго измерение или просто имам още едно, а може и доста повече да са! Или пък, дето вика другаря Ницше има Хаос в кратуната! :mrgreen:

ПС Учителя си мени мнението спрямо вдъхновението на любовта му към Лики!
Една песен, която е точно като за Хроматид http://vbox7.com/play:87cc6e2d :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :cheers:
Аватар
ShadowsInBlue
Пишеща машина
Специалност: Право
Курс: първи

Мнение от ShadowsInBlue »

Dimage, от доста време се кьоря на снимката ти и се чудя - това Рейчъл Билсън ли е? О, отговори ми и облекчи терзанията ми!
In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

Подготвям се за утре с пълна пара.
Направих симулация на маршрута по навигацийката. Значи ще ме прекара през Младост, Бизнес Парка - оттам магистрала Тракия и ясно - възела за Пазарджик и Батак (именно на последната отсечка не съм бил нито шофер, нито пасажер).
Въпреки че в градски условия курсора се движеше с 200 до 400 км/ч та и 800 км/ч, а извънградско до 1100 и кусур (най-вече по магистралата) успях да видя какво ми предстои. 148 км, трябва да ги смъкна под час и половина. Логично, защото от днес си запази средните ми скорости и ми даде час на пристигане, след което като го извадих от текущия бяха около 2. А средната ми скорост опрелено ще е мнооого по-висока от днес каквото въртях.
Всички баири, планини се виждат на картата.

Днес като въртях към Овча купел и Витоша се виждаше на картатата. Какъвто е профила на реалното "Копито", такова е и на картата.

Подготвям се като момчетата от Световния рали шампионат при разучаване на трасето. Аз аматьорски работи не правя. Много съм се надъхал. За мен пристигане от точка А в точка Б само по себе си не означава нищо.
Важното е да подходиш с професионализъм :!: :!: :!:

Иначе от подготовката ми остава баналната част, която хич не ме кефи - багажа - дрехи, ала бала :pukeleft: :pukeleft: :pukeleft: :pukeleft:
Изображение
Аватар
ShadowsInBlue
Пишеща машина

dimage написа: OMG :shock: :shock: Това на аватара ми имаш предвид, нали? Това съм аз... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
:shock: Тогава значи си мнооого хубава... и приличаш на Рейчъл Билсън :mrgreen: Което е комплимент... тя е сладка!
In the beginning the Universe was created. This has made a lot of people very angry and has been widely regarded as a bad move.
Аватар
Scorpion
Легендарен флуудър
Курс: четвърти

Мнение от Scorpion »

ShadowsInBlue, от доста време се кьоря на аватара ти и се чудя - това Anna-Molly ли е? О, отговори ми и облекчи терзанията ми!
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
Аватар
Anna-Molly
Пишеща машина

Мнение от Anna-Molly »

Scorpion написа:ShadowsInBlue, от доста време се кьоря на аватара ти и се чудя - това Anna-Molly ли е? О, отговори ми и облекчи терзанията ми!
Да бе, чак аз се чудя дали съм аз, такава прилика :mrgreen: makes me wonder :drunken:
Life's a game but it's not fair... I break the rules so I don't care...
Аватар
ShadowsInBlue
Пишеща машина

Anna Molly, не помниш ли - от последния път, когато ядохме сладолед те нарисувах :mrgreen: .. което ми напомня - къде ми е сладоледа, дето ми обеща а?

Скорпионче мило, не ме иронизирай :evil: А, гуд ту хев ю бек :mrgreen:
Аватар
WickedWitch
Форумозавър Рекс

Мнение от WickedWitch »

Започвам да се плаша от бъдещите колеги в специалността Право - справка Хроматид :?
Колежките..те вече са друго нещо :Р
Don't worry, I can be a bitch enough for both of us.
Аватар
ShadowsInBlue
Пишеща машина

WickedWitch написа:Започвам да се плаша от бъдещите колеги в специалността Право - справка Хроматид :?
Колежките..те вече са друго нещо :Р
Колежките ще се пазим взаимно. Ще сформираме дружество на анти-хроматидките. Ще ходим на групички до тоалетната... Ще пием кафе заедно... Ще ядем сладолед... Аххх как искам да вляза :drunken:
Аватар
Scorpion
Легендарен флуудър
Курс: четвърти

Мнение от Scorpion »

WickedWitch написа:Започвам да се плаша от бъдещите колеги в специалността Право - справка Хроматид :?
Друг трябва да се плаши, ти бъди спокойна...
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
Аватар
Anna-Molly
Пишеща машина

Мнение от Anna-Molly »

Scorpion написа:

...и все пак си мисля, че тоя, който трябва да се плаши, има от кой да бъде пазен :roll: :roll: :roll:
Life's a game but it's not fair... I break the rules so I don't care...
Аватар
Amberglow
Паисий

Мнение от Amberglow »

Anna-Molly написа:
Scorpion написа:

...и все пак си мисля, че тоя, който трябва да се плаши, има от кой да бъде пазен :roll: :roll: :roll:
ще предлагаме уроци по карате ?
Take my ego for a ride,
  • 'Cause there's nobody by my side.
O|OeHukc
Легендарен флуудър
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Обратна връзка:

Мнение от O|OeHukc »

Обявявам се за ПЖХ(пазител на жените от хроматидовци)!!!! :mrgreen:

Очаквам и други мъже да членуват в бригадата ПЖХ, а и да са дейни в работата! :mrgreen:
Заключено

Обратно към “КСК 2009-2010”