Националният отбор по футбол

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Публикувай отговор
O|OeHukc
Легендарен флуудър
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Курс: трети
Обратна връзка:

Re: България - Ирландия

Мнение от O|OeHukc »

Добре Всевишни!

1-Радката беше бита карта тогава, никой не се учуди, че капитанската лента отиде при Стенли.

2-Хм, а къде беше голямата звезда Бербатов в тези мачове, защо беше толкова безличен! А това, което Стенли направи бе в момент когато мачът бе свършил вече!

3-Да, напусна както Стоичков го напусна преди време, но после се върна, ако не си спомняш Всевишни! Но, Стенли не изпусна нито един мач, а с Албания, ако пак не си спомняш направи единственото положение в мача!

4-Да, възползва се от медиите, не беше ли обратното, Всевишни, медиите се възползваха от него и случая със Стоичков, не се ли чудиш защо от тогава не е говорил пред медиите, а Всевишни??

Така, аз нямам нищо против Берба, освен че ми е градски и че познавам майка му, също го уважавам като футболист, радвам му се! На финалът с Челси за Карлинг къп бях настръхнал целият! Не съм поредния Бербохейтър, просто мисля логично, та той няма лидерски качества, къде ги забеляза?
Не може капитанът постоянно да се оплаква, да тича по 2км на мач! Може да е добър футболист, но характера му е ЖЕНСКИ! :wink:
Аватар
Scarface
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Обратна връзка:

Мнение от Scarface »

Тея неща за Стенли според мен са пълни глупости. Лидерските качества ги има и още как, Бербатов също ги има, така че на мене ми е все тая кой от двамата ше бъде капитан.
За мача : и във втория мач няма да разполагаме с най-доброто, което имаме, но все пак завръщането на Бербатов, Божинов и Марто е огромен плюс в сравнение с първия мач. Остава само Пелето да се оправи и всички ток :drunken: всички футболисти, които отидоха с контузии на лагера на Ейре, са вече здрави.
Аз честно казано си мисля, че ако Мъри успее да надъха достатъчно играчите (а според мен той обикновено го прави) можеме да ги смачкаме. Ирландците не са нищо особено, имат само един Роби Кийн и като цяло с нищо не са по-добри като единици от нашите, дори напротив. Според мен офанзивните ни футболисти са много над дефанзивните на Ирландия, което всъщност си е фактор. Джон О'Шей (сори, Джон) направо не го виждам как може да спре Марто. Прекалено тромав е, така че очаквам срещу Марто в дясната страна на защитата да сложат някой друг, по-нетромав.
Като цяло съм оптимист за мача...да не давам точни резултати, но мисля, че ако се раздадем съвсем спокойно можем да ги бием с 2-3 на 0 :wink:

P.S. във "В" съм и аз
I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...
Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността

Мнение от Дичоу »

Бе...дано да мачкаме...не защото ще се класираме...ей така за чест и достойнство...
В крайна сметка това е мача на сезона...
Аз пък...съм или на място с бира или в прес-ложата...нъцки
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
Аватар
Scarface
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Обратна връзка:

Мнение от Scarface »

Хвалиш ли ми се? :lol:
I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...
O|OeHukc
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от O|OeHukc »

Еееее браво бе Скарфейс, така трябва, най-после един оптимист като мен!!! :cheers: :mrgreen: :)

Дам, май не трябваше да вкарвам въпроса за лентата, тъй като не е толкова важно кой ще я носи, важно е да върви на момчетата!

Еее събрахме се ние все във В-то, така е това е най-готиния сектор! :mrgreen:

На мача с Италия бях в сектор А! Няма повече да се повтори да отида там! То не бяха викове : "Ае сядайте, нищо интересно няма да стане!". Егати пенсионерския сектор, накрая даже ще се степаха некакви старци.. :mrgreen:
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър
Специалност: полонистика
Курс: четвърти

Мнение от allshallperish »

Е, аз на Кипър бях в Г, и там беше шоу :mrgreen:
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
O|OeHukc
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Re: Националният отбор по футбол

Мнение от O|OeHukc »

Мда, добре я преместихте в тази тема!Как не я видях, сори! :D
Аватар
^PrincessA^
Легендарен флуудър
Специалност: МП Трудови пазари и развитие на човешките ресурси
Курс: завършил
Обратна връзка:

Мнение от ^PrincessA^ »

Споко, тва ни е работата :wink:
Изображение

"It's better to burn out than to fade away." (Kurt Cobain)
Аватар
pink floyd
Пишеща машина
Специалност: право

Мнение от pink floyd »

Момчетата на терена си знаят работата, дайте да видим трибуните. Ми ние нямаме една песен бе, хора! 4000 ирландци щели да се изсипят, а освен с "УУУУ" и едно "Българи - юнаци", няма с какво да ги надвикаме. Хубаво, стадионът ще е пълен, ама баби атмосфера не правят..
---
Не знам, залогът при националите е голям, обаче с това се изчерпва тръпката. Няма заряд.
Пък Г и Б като вземат всеки да си пее своите песни - няма такава тъпотия..
---
Ако все пак се чудите какво да бучите - тон дава сектор Г долу вляво :rr:
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

pink floyd написа:"УУУУ"
Класика и запазена марка по българските стадиони и зали. Не знам на друго място в света да се вика У
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Изображение
Аватар
pink floyd
Пишеща машина

Мнение от pink floyd »

Според мен е супер нещастно - ирландците (примерно) като направят някакъв як синхрон, ние понеже сме безсилни и веднага: "ууу, майка ви ***"
Българска история - като не можеш нещо, гледаш да развалиш чуждото и се смяташ за голямата работа.
Ай стига песимизъм, обаче 30 000 души могат да направят чудеса, ние обаче не можем почти нищо.. Представете си и момчетата долу колко ще са надъхани, ако хиляди пеят като един (в тази връзка да си кажа разбирането за "хореография" - шалове и оглушително пеене 90 мин+пиротехника по желание. Разните там транспаранти и ленти са ала-бала).
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: пети

Мнение от ники »

pink floyd написа:Представете си и момчетата долу колко ще са надъхани, ако хиляди пеят като един (в тази връзка да си кажа разбирането за "хореография" - шалове и оглушително пеене 90 мин+пиротехника по желание. Разните там транспаранти и ленти са ала-бала).
Да бе, много ще се надъхат. Бербатов играе пред много повече зрители, които наистина не млъкват и ще се надъха от 5 000, дето викат на стадиона. Казвам 5000, защото останалите просто мълчат.

Иначе и за транспарантите не съм съгласен. Много са колоритни. Имам два любими от агитката: "егаси тъпия гол" и "К*р за телевизионните зрители" :lol:
Аватар
pink floyd
Пишеща машина

Мнение от pink floyd »

ники написа:Иначе и за транспарантите не съм съгласен. Много са колоритни. Имам два любими от агитката: "егаси тъпия гол" и "К*р за телевизионните зрители" :lol:
:) :) :)
--
Разправя се, че на вас ви дават да вкарвате спрейове контрабанда и да реагирате дирекшън на събитията с някой чаршаф :roll:
---
Ми Бербо може да не се впечатлява, ама Жоро Вратарчето примерно..Пък остави тях, нали ние трябва да си правим шоу ;)
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: пети

Мнение от ники »

Май няма да е Гошо Вратарчето, ами Рибарков(иванков)
Митака
Форумно зомби

Мнение от Митака »

Хореография ще ИМА!!!
http://www.armeici1948.com//index.php?p ... ews_id=490
Ако все пак се чудите какво да бучите - тон дава сектор Г долу вляво
Зависи от къде гледаш пич :wink:
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?