Парламентарни избори 2009 г.

Модератори: Don Horhe, Lord

Публикувай отговор

За кого ще гласувате на предстоящите парламентарни избори?

ГЕРБ
19
27%
АТАКА
9
13%
РЗС
0
Няма гласували
Синята коалиция
19
27%
НДСВ
6
8%
БСП
7
10%
ДПС
1
1%
Зелените
6
8%
Други
4
6%

Общо гласове: 71

Joker
Легендарен флуудър

Re: Парламентарни избори 2009 г.

Мнение от Joker »

Тях винаги ги е имало във всеки изборен орган. Обикновено са мнозинство...Това дава възможност на изборния орган да свърши някаква работа.
Представяш ли си през цялото време да има само това, което слугинажът се опитва да ни внуши, че е ценно: сблъсък на силни воли и характери! :mrgreen:
Аватар
proUSA
Легендарен флуудър
Специалност: Журналистика
Курс: втори

Мнение от proUSA »

Е добре де, при това положение не ти ли се ходи в неделя за гъби?
Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността

Мнение от Дичоу »

Никакви гъби...аз даже ще трябва да ги отразявам...(Ох, мамо, как ще ги нахлепя червените :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: )
Както каза неква кифла от Студентски град в анкетата по НТВ вчера... "Истествено, чи ша гласувам...щото иначе са получава разпилян глас..." :cherry:
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
Аватар
proUSA
Легендарен флуудър

Мнение от proUSA »

Горкото дете, та тя не е разбрала още на коя планета живее....
Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър

Мнение от Дичоу »

Дааа...същата нарече РЗС -> Ред законност и дисциплина :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Аватар
proUSA
Легендарен флуудър

Мнение от proUSA »

Интересно дали знае какви избори се провеждат в момента. Да не би да си мисли, че трябва да гласува за Студентски съвет.
Аватар
Moriarty
Вазов

Мнение от Moriarty »

Joker написа:Мориарти, с теб май ще вземем отново едното място от Доган, за да вкараме някой от нашите чукове в Европарламента...
"чукове" хахахах харесва ми... после ще разправят, че атакистите не отчитат "гафовете" на партията...
Ubi concordia, ibi victoria!
Аватар
Scorpion
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от Scorpion »

Атака в Европейския парламент = Бай Ганьо тръгна по Европа
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
Аватар
proUSA
Легендарен флуудър

Мнение от proUSA »

Павел Чернев Евродепутат :)
Аватар
G__
Танцуващия с клавиатури

Мнение от G__ »

Scorpion написа:Атака в Европейския парламент = Бай Ганьо тръгна по Европа
Мога да те уверя от личен опит, че АТАКА са единствената партия (българска), която процедираше демократично и по европейски, когато водеше групи на посещение в ЕП. Всички останали партии водиха партийни членове. ДПС дори заведе Юксел Кадриев. :) И тъй като изборите са европейски мене ме вълнуват честно казано повече общоевропейските въпроси, отколкото националните ни в случая. Та в тоя ред на мисли единствено АТАКА засяга конктрено проблема за Турция в ЕС, така както правят повечето партии в останалите страни-членки. Защото, ако не си наясно, ще ти кажа, че това е един от топ проблемите на ЕС в тази изборна кампания. И това, ако е ганьовщина, нека си остане такава. :lol:
Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър

Мнение от Дичоу »

G__ написа:
Мога да те уверя от личен опит, че АТАКА са единствената партия (българска), която процедираше демократично и по европейски, когато водеше групи на посещение в ЕП. Всички останали партии водиха партийни членове. ДПС дори заведе Юксел Кадриев. :) И тъй като изборите са европейски мене ме вълнуват честно казано повече общоевропейските въпроси, отколкото националните ни в случая. Та в тоя ред на мисли единствено АТАКА засяга конктрено проблема за Турция в ЕС, така както правят повечето партии в останалите страни-членки. Защото, ако не си наясно, ще ти кажа, че това е един от топ проблемите на ЕС в тази изборна кампания. И това, ако е ганьовщина, нека си остане такава. :lol:
За Турция...отговорът е от лесен по-лесен: Просто това е единствения проблем на ЕС към който Атака може да има отношение, което да е в унисон с политическата и идентичност. В крайна сметка партия, която е против членството ни в НАТО и е със сериозни резерви за членството ни в ЕС е трудно да има икономическа програма за ЕС, мнение за Лисабонския договор и т.н.
А членството на Турция в ЕС е въпрос към който водещите партии имат отношение, просто не градят кампанията си около него...
За воденето на партийни членове в ЕП мога да напиша книга...която ще копира "Бай Ганьо"...за Атака не знам...знам при нас какво посиране падна...и как ГЕРБ се превърна в туристическа агенция...и направо скара всички партийни структури коой да отиде с коя група...и "ама защо мен ме няма в списъка" и т.н...Просто една от големите посировки, които ме накараха дооста да преразгледам мнението си относно съпартийците ми...
Аватар
Scorpion
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от Scorpion »

Атака би използвала възможността за поставяне на проблема за Турция в какъвто и да е контекст, а не само във връзка с Европейския съюз. Така че не виждам кое му е европейското на това, което прави Атака по въпроса. По-скоро е мярка с националистически предтекст.
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
Аватар
G__
Танцуващия с клавиатури

Мнение от G__ »

Дичоу написа:
G__ написа:
За Турция...отговорът е от лесен по-лесен: Просто това е единствения проблем на ЕС към който Атака може да има отношение, което да е в унисон с политическата и идентичност. В крайна сметка партия, която е против членството ни в НАТО и е със сериозни резерви за членството ни в ЕС е трудно да има икономическа програма за ЕС, мнение за Лисабонския договор и т.н.
А членството на Турция в ЕС е въпрос към който водещите партии имат отношение, просто не градят кампанията си около него...
За воденето на партийни членове в ЕП мога да напиша книга...която ще копира "Бай Ганьо"...за Атака не знам...знам при нас какво посиране падна...и как ГЕРБ се превърна в туристическа агенция...и направо скара всички партийни структури коой да отиде с коя група...и "ама защо мен ме няма в списъка" и т.н...Просто една от големите посировки, които ме накараха дооста да преразгледам мнението си относно съпартийците ми...
Точно по тая причина АТАКА заведе студенти в ЕП, а не партийни членове. Просто партийния елемент тука не е толкова опорочаващо силен, както при повечето (може би всички) български партии. Тази партия има и виждания за Лисабонския договор и външната политика на ЕС, които по принцип са много актуално и в другите части на ЕС, но в момента не искам да споря.

Скорпион, решенията на ЕС са решения и за България. Ние като страна, която най-добре познава Турция, трябва да имаме определяща позиция по този въпрос в ЕС. Това е и общоевропейската проблематика, от която уверявам те, силно се вълнува и останалата част от ЕС. (ако не ми вярваш и говориш чужд език- гледай/чети чуждите медии и какво говорят за европейските избори). АТАКА се вълнува от този проблем, така както го правят и повечето партии в ЕС и затова казвам, че тя дискутира общоевропейски проблем. За жалост останалите партии поставят жаланието си за по-добре представяне на нац. избори пред варианта наистина да разрешават европейски проблеми. Жалкото в случая е, че тези партии като отидат със свои представители в ЕП няма да играят като отбор що се отнася до позицията ни относно Турция, а отново ще разиграват тяснопартийните интереси, както направиха пред очите ми с тия "екскурзии" до Брюксел.
Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър

Мнение от Дичоу »

Няма как да "играят в отбор" поради простата причина, че всички партии, които дават сериозни индикации, че ще влезнат в европарламента...са "ЗА" Турция в ЕС...
Аватар
G__
Танцуващия с клавиатури

Мнение от G__ »

Дичоу написа:Няма как да "играят в отбор" поради простата причина, че всички партии, които дават сериозни индикации, че ще влезнат в европарламента...са "ЗА" Турция в ЕС...
Именно това имах предвид. За радост ( може би съжаление, че другите пак трябва да ни спасяват) повечето стари демокрации в Европа също са против Турция, така че моята надежда е не само в АТАКА, а и в останалите държави-членки. :)
Публикувай отговор

Обратно към “България”