А между другото и мен археологията много си ме плаши.Дали тва ,че съм редовна при Ралица ще ми помогне на изпита?
Приети История 2008 - тук!!!
Модератор: sientelo
-
ilina_maria
- В началото бе словото
- Специалност: istoriq
- Курс: първи
Re: Приети История 2008 - тук!!!
А какви са изискванията за да си освободен от устен по стара история?
А между другото и мен археологията много си ме плаши.Дали тва ,че съм редовна при Ралица ще ми помогне на изпита?
- usmivka
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Това, че си редовна не ти е от голям плюс. При нас правеше списъци, които на изпита изобщо не погледна. Ако ходиш на упражненията трябва да взимаш участие постоянно за да те запомни и на изпита да минеш по-леко. Но ако се паднеш при нея... Ако си при доцента ... к`вото сабя покаже.ilina_maria написа:А между другото и мен археологията много си ме плаши.Дали тва ,че съм редовна при Ралица ще ми помогне на изпита?
А по ислям аз не преписвах. Писах по една и съща тема и на редовната и на поправителната сесия. На редовната имам 2, а на поправката имам 4. При положение, че съм писала едно и също ... иди му разбери критериите за оценяване !!!
-
ilina_maria
- В началото бе словото
- Специалност: istoriq
А Усмивка можеш ли да ми кажеш от къде да уча по ислям,че той е дал един дълъг списък и не знам коя книга ще ми свърши най-добра работа?
- Kavhan Isbul
- От дъжд на вятър
- Специалност: история
- Курс: трети
- Адрес в галерията на СУ: qoruin
Ами аз по ислям учих основно от лекциите на доц.Павлович и от "кратък справочник за исяма " за заглавието не съм много сигурен но ми помогнаха да изкарам 6
така, че биха ви свършили добра работа . Успех!
Историк пишман газовик
- usmivka
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Този кратък справочник според мен не струва. Аз си го бях преснимала за изпита и четох и от него, но не го използвах на изпита. Както намекнах оценяването на Павлович не е по съдържанието на темата, така че едва ли 6-цата ти се дължи на това, че си учил от - еди къде си.
Бих препоръчала една книга, която мисля, че се казва - История на религиите, но не си спомням авторите. Първата част е по Християнство, а втората по Ислям. Доста е кратко това по ислям, но пак намеквам и натъртвам и наблягамммм - имайки предвид начина му на оценяване изобщо не си давайте зор.
Бих препоръчала една книга, която мисля, че се казва - История на религиите, но не си спомням авторите. Първата част е по Християнство, а втората по Ислям. Доста е кратко това по ислям, но пак намеквам и натъртвам и наблягамммм - имайки предвид начина му на оценяване изобщо не си давайте зор.
- Kavhan Isbul
- От дъжд на вятър
Aбе че оценяването е субективно да субективно е но не се знае никога
какво ще стане поне миналата година нени посече историята, е не позволяваше да се преписва ама успяхме 
Историк пишман газовик
-
Отминал прах
- В началото бе словото
Някой ще сподели ли как протича изпитът при доц.Тепавичаров. Той ни предложи предварителен шанс още преди самата сесия, тъй като има някаква работа към края й, но все още се двуумя дали да се явя по-рано или да уча направо за редовния изпит. Кажете горе-долу каква подготовка би била най-подходяща за него...
- Kavhan Isbul
- От дъжд на вятър
Ами при Тепавичаров никой история горен курс не може да ти каже, защото досега бяхме при Джени Маджаров така че успех изпита е лесен поне според мен! 
Историк пишман газовик
- Reaver
- Да живей словото
- Специалност: История (СУ)
- Курс: втори
Еми Тепавичаров каза , че ако на 8ми не си доволен от оценката , да ходиш на 15... като на 15 и 16ти доколкото знам Мира ще изпитва , докато на 17 и 18 ще е доцента.Аз лично ако на 8ми не се справя отивам на 17ти задължителноОтминал прах написа:Някой ще сподели ли как протича изпитът при доц.Тепавичаров. Той ни предложи предварителен шанс още преди самата сесия, тъй като има някаква работа към края й, но все още се двуумя дали да се явя по-рано или да уча направо за редовния изпит. Кажете горе-долу каква подготовка би била най-подходяща за него...
S.D.M.F.
Бавария написа:Абе т'ва Тери Пратчет е егаси тъпата книга
- usmivka
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Да, изпита е лесен. Но Мира към оценяването прибавя и малко лични пристрастия, като бонус. 
- arvenbg
- В началото бе словото
Някой може ли да ми каже като съм специалност история мога ли да запиша като 2ра специалност МО? и да ги карам двете едновременно ?
- Mira
- Стенограф
- Специалност: ИстЕрия
- Курс: завършил
Да. Само ти трябва успех от 1-ви и 2-ри курс над 5.50
И изкаран кандидатстудентски по език.

А кой му е сайта ?usmivka написа:В сайта на факултета провери ли ?
За Донков - влез в неговия сайт и си изтегли лекциите направо. Конспект не ти трябва, така или иначе това няма научаване. Заемай се с пищовите.
Американски форум - задаваш въпрос и ти отговарят..
Руски форум - задаваш въпрос и на теб ти задават...
Български форум - задаваш въпрос и всички ти обясняват колко си тъп..
Благодаряusmivka написа:http://donkov.hit.bg/
Американски форум - задаваш въпрос и ти отговарят..