Националният отбор по футбол

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Публикувай отговор
O|OeHukc
Легендарен флуудър
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Курс: трети
Обратна връзка:

Re: България - Ирландия

Мнение от O|OeHukc »

Аха, е то няма разлика бе Жокер! :mrgreen:

Ако искаш и психар ме наричай, ама като ги разбием друго ще кажеш! :mrgreen:
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

Пиши в БГ футбола. Стига са се роили тука темите.

Създаваш излишни предпоставки за гълтане на сперми, "пикая на ушев"...

защото така или иначе и Бразилия да играят, всичко се свежда до Левски и ЦСКА.
Изображение
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Абе нямам против, не ме разбирай погрешно, но.... :Hyron_03:
O|OeHukc
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от O|OeHukc »

Бeтон написа:Пиши в БГ футбола. Стига са се роили тука темите.

Създаваш излишни предпоставки за гълтане на сперми, "пикая на ушев"...

защото така или иначе и Бразилия да играят, всичко се свежда до Левски и ЦСКА.
Видях темата за БГ футбола и точно заради тъпотиите , които там сте написали направих тази!

Не съм от нито един клубен отбор, не го разбирам това деление! Окси, ясно, пишете тук, но само по-темата!!!

Между другото се очаква през този сезон Стенли да е капитан на Вила, странно ще е да имаме българин капитан на водещ отбор в Премиершип, а да не е на националния отбор. :wink:
Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността

Мнение от Дичоу »

O|OeHukc написа: Между другото се очаква през този сезон Стенли да е капитан на Вила, странно ще е да имаме българин капитан на водещ отбор в Премиершип, а да не е на националния отбор. :wink:
Няма нищо странно... Стенли и биографията му показват редица проявления на липса на каквато и да е лоялност...просто за да говоря за тях...трябва да намеся клубния футбол, от който толкова бягате в тази тема...
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

Намесвай спокойно каквото си искаш.... Всъщност, прав си, за съжаление.... :(
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

Иска ми се да бием, ама не го виждам как ще стане. Макар че Ейре не са особено силен отбор.
Абе... късмет ако има. То отдавна тоз отбор нашият на друго освен на късмет не разчита :lol:
Изображение
Joker
Легендарен флуудър

Мнение от Joker »

На силния и Господ помага... :wink:
O|OeHukc
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от O|OeHukc »

Дичоу написа:Няма нищо странно... Стенли и биографията му показват редица проявления на липса на каквато и да е лоялност...просто за да говоря за тях...трябва да намеся клубния футбол, от който толкова бягате в тази тема...
Дай пример, Величави!!!

Абе хора вие чисто ги отписвате нашите, направо ви се чудя! В момента отборът е най-силният ни след 94-та. Аз лично очаквам да се класираме, дори да стигнем максимум до 1/4 финал на Световното. :D
Аватар
GBog
Драскач

Мнение от GBog »

O|OeHukc написа: Аз лично очаквам да се класираме, дори да стигнем максимум до 1/4 финал на Световното. :D

Леле, откъде я вадиш тая смелост, че при мен, да си призная, е нулева :D То няма лошо в това, ама дай да го караме без мускули. :wink: Сегашният ни отбор е посредствен, но все пак можем да се надяваме да достигнем до баражите главно поради факта, че групата ни е сравнително слаба (с изключение на Италия, разбира се). Там обаче ще е истинската ни Голгота като гледам какви отбори се задават, а едно евентуално класиране на финалите според мен е максимумът, на който можем да се надяваме.

Прогноза: България 2-1 Ейре :P
1968 - 1999 - 2008 - ?
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър
Специалност: полонистика
Курс: четвърти

Мнение от allshallperish »

В най- лошия случай искам равен :cheers:
Кой ще идва, аз съм във В.
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
O|OeHukc
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от O|OeHukc »

И аз съм във В.

Оня ден си взех билет и свършиха точно след мен! :mrgreen:

Иначе ще съм най-крайният 28, на 8 ред! :mrgreen:

ПС Никаква Голгота, изобщо не е посредствен отбора! Абе, вие хора гледате ли футбол, та какво повече от наште са другите, с изключение на водещите сили!
Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността

Мнение от Дичоу »

O|OeHukc написа:
Дичоу написа:Няма нищо странно... Стенли и биографията му показват редица проявления на липса на каквато и да е лоялност...просто за да говоря за тях...трябва да намеся клубния футбол, от който толкова бягате в тази тема...
Дай пример, Величави!!!
Давам ти, НЕвеличави!!! (щом си избрал тази форма на обръщение)
1) Пренебрегнаха Радо Кишишев за капитанската лента и я дадоха на Стенли...Радо се разсърди...ОК...Стенли не направи нищо по въпроса...
2) На европейското в Португалия...абсолютно НЕкапитански остави до края на мача съотборниците си с човек по-малко...и то в най-важния ни мач - този с Дания...като ги лиши и от присъствието си в мача на честта с Италия...
3) Капитанът НАПУСНА националния отбор и се отказа от него в ключов момент от квалификациите заради скандал с Камата...скандал изпълнен с обвинения, които така и не се доказаха...все пак се върна...за да омацотим мача с Албания и да уволни Стоичков...
4) Влизайки в остра медийна война с най-великия футболист на България реши да се възползва от медийното превъзходство на ФК Левски...и заяви, че ЦСКА му е дала всичко, но вътрешно в себе си е Левскар...
В крайна сметка не получи разбиране и от червени и от сини... по този начин зачеркна възможността...някога да бъде запомнен като легендарен футболист на армейците... също така получи известна доза медиен и запалянковски присмех като отиде да направи няколко показни тренировки с Левски...

Не казвам ,че е лош футболист...НЕ Е, той е добър...просто не притежава лидерските и капитански качества на Берба на пример...който въпреки всички лайна които се изсипват в/у него...когато играе за национала...въпреки всичко...си трае...и излиза всеки мач...
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър
Специалност: полонистика
Курс: четвърти

Мнение от allshallperish »

Дичката ги разбира нещата
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Аватар
GBog
Драскач

Мнение от GBog »

Ти май много бързо забравяш или не искаш да си спомниш мрачните ни слабости, искристализирали през есен '08, които все още блуждаят като призрак и само чакат да се появят при удобен случай. Не смятам, че дори и Мъри може да конпенсира и заличи всичко това. Първо, на нашия отбор му липсва някаква поне елементарна физиономия и стил на игра. То това си е от десетилетия, но все пак... Второ, трябва с огорчение да признаем, че нашите играчи не носят в себе си истинския боен характер и непримиримост, каквито поне имат редица "невелики сили'' като Гърция, Турция, Русия или даже Румъния. Не, ние сме под средното европейско ниво и равенствата ни като гости на Швейцария и Ирландия и победата тук над Кипър не могат да ме убедят в обратното... Съставът ни като цяло не е компактен, лиспват възможности за каквото и да било качествено взаимозаменяване, особено в защита. Звездите, на които всички ние се радваме толкова много, непрекъснато падат жертви на големите очаквания и се предстаяват незадоволително в решителните сблъсъци. Това едва ли е някаква инцидентна тенденция, а вече е дълговременна традиция.

Разбира се, не съм някакъв черногледец, а само се опитвам да си дам сметка на какво ниво сме и да си спестя фенската болка при евентуално фиаско. Въпреки всичко това смятам, че имаме по силни козове в ръката в сравнение с ирландците и очаквам победа в събота, а защо не и достигане до бараж.
1968 - 1999 - 2008 - ?
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”