Националният отбор по футбол

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Публикувай отговор
Митака
Форумно зомби

Re: Националният отбор по футбол

Мнение от Митака »

Добре бе...ти, Ники, примерно, ако си треньор на националите и някъв 20-годишен пикльо, който се е помислил за голямата работа, ти каже "Еми така центрирам, да. Ако не ти харесва - не ща в мизерното ти отборче" какво би направил? Много ясно, че ше си играе в младежите. Не искам да кажа нищо лошо за качествата на Иван Иванов като защитник, просто е извадил прекаленото самочувствие за толкова млад футболист, който честно казано не е постигнал кой знае какво в кариерата си.
Марио това 100 % си го прочел в Дон Балон!!!
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Аватар
Scarface
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Обратна връзка:

Мнение от Scarface »

И там го имаше наистина, но го видях и по други сайтове. Все пак не съм толкова зле, че Дон Балон да ми е първият източник на информация :o и все пак не знам дали е вярно де, има доста версии по въпроса, но коя е истинската - божа работа :?
Иначе мисля, че Иван Иванов е един от най-подценяваните български защитници и нямам нищо против да го видя отново в мъжкия отбор, но ако си позволява да се дърви на който и да е треньор - кофти за него
I was born to be United, daddy told me when I was just a baby...
Митака
Форумно зомби

Мнение от Митака »

Е ясно,но нали се сещаш,че Илиян Стоянов гледа цял полусезон мачове на Левски на видео,когато точно начело на отбора бяха Мъри и Сираков.А не беше ли Топузаков изваден от отбора за 1-2 месеца след скандал отново с тях.....и ето за това казвам,че той толерира играчи с които е работил.Да кофти,че са левскари,но ще отречеш ли това,че има подценяване на качествата на някои футболисти за сметка на други?
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността

Мнение от Дичоу »

За това бях за чужденец...
Понеже когато е ЦСКАр или Лескар...винаги ще има разцепление...
Не искам да изразявам симпатиите си към агитката, която на терена не каза една лоша дума за наставника ни(даже нейния 300-килограмов "водач" беше първия който след назначението му звънна и му пожела успех)...въпреки явно негативното си мнение за него като бивша синя икона.....в ЯВЕН контраст с "Кюрда Стоичков...педерас педерас" което се чуваше от другия сектор от първия мач на Камата като селекционер...
По-горе поздравих Мъри за ненормалния му КЪСМЕТ...който може да се мери дори с Чичо Митко...
Понеже...извинявай...ама по-силна защита имахме дори в оня мач с Малта, когато играхма с 2ма защитника...
Сигурен съм, че ако беше на разположение Мъри щеше да повика Тунчев...но да не повикаш Иван Иванов, Котев...и Вальо си е направо престъпление...не защото са червени, а защото са добри и в прекрасен синхрон...
При тия грешки в защита и явната некадърност на Коловати и (скапания, чужденец, нещастен шиптър...а.к.а:) Томашич....един допуснат гол си е направо "шестица" от ТОТОто.
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
Аватар
Scarface
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Scarface »

Митака написа:Е ясно,но нали се сещаш,че Илиян Стоянов гледа цял полусезон мачове на Левски на видео,когато точно начело на отбора бяха Мъри и Сираков.А не беше ли Топузаков изваден от отбора за 1-2 месеца след скандал отново с тях.....и ето за това казвам,че той толерира играчи с които е работил.Да кофти,че са левскари,но ще отречеш ли това,че има подценяване на качествата на някои футболисти за сметка на други?
Нищо не отричам...естествено, че толерира до някаква степен играчи, с които е работил. Все пак те са били главните изпълнители в двата му най-добри сезона като треньор. И аз бих искал да добавя няколко имена към националния отбор (както вече казах - включително цесекаря Иван Иванов), но приемам, че щом е викнал тези играчи, значи според него ще му свършат работа. Ако не - тогава трябва да се прибегне до рокади. Тунчев се завръща в националния 100% след като се оправи, бъдете сигурни. И аз искам да видя Иван Русия като ляв бек вместо Жиката, да не говориме ако трябва да ги сравнявам с Манолев като десни бекове, но искам и да оставят Мъри да поработи на спокойствие. Поне от няколкото му мача като треньор на националите се вижда, че нещата лека-полека тръгват нагоре.
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: пети

Мнение от ники »

Как да не ме е яд на Стоилов? Всеки вижда, че защитата ни е изключително зле, а има кого да викне. Не става дума само за Иван Иванов. Защо не вика Котев? Той е в чудесна форма. Дичо спомена и Вальо Илиев. Телкийски според мен направи два безобразно слаби мача. Благой Георгиев също беше слаб. Как да не се дразня като на всеки мач до него се е изтупал Наско Сираков, а Перуката гледа от ложата. Победа срещу Кипър и вече трябва да му се кланяме. Мачът с Ейре беше чист късмет, каквото и да говорите и въпреки "успеха" шансовете ни си остават илюзорни.
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

Как бе. Ами тия с по една загуба дето са...
Просто да забравят за ЮАР :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Изображение
Аватар
Scarface
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Scarface »

ники написа:Как да не ме е яд на Стоилов? Всеки вижда, че защитата ни е изключително зле, а има кого да викне. Не става дума само за Иван Иванов. Защо не вика Котев? Той е в чудесна форма. Дичо спомена и Вальо Илиев. Телкийски според мен направи два безобразно слаби мача. Благой Георгиев също беше слаб. Как да не се дразня като на всеки мач до него се е изтупал Наско Сираков, а Перуката гледа от ложата. Победа срещу Кипър и вече трябва да му се кланяме. Мачът с Ейре беше чист късмет, каквото и да говорите и въпреки "успеха" шансовете ни си остават илюзорни.
Факт е, че шансовете ни се увеличиха. Имам предвид в сравнение с тези при Пламен Марков. За Благо съм съгласен, че поне последните два мача беше слаб. За Вальо Илиев - според мен той не е по-добър защитник от Томашич или Топузаков и това не го казвам в следствие на факта, че съм левскар. Мечо срещу Ирландия не изглеждаше много добре, с изключение на няколко отигравания, но срещу Кипър, а пък и срещу Ирландия, определено беше по-активното ни крило. Така че ако ше си говориме за крилата, то претенциите ни трябва да са най-напред към Благо. Аз си имам нещо като дрийм тийм на България и мисля да го споделя...

-----------------Петков-----------------
Манолев--Топузаков---Тунчев--Иванов

Телкийски-Ангелов-С.Петров-М.Петров

-------Бербатов-------Божинов-------

Тоя състав ше мачка :twisted:
Аватар
ники
Легендарен флуудър

Мнение от ники »

Още нещо се сетих, ама не съм сигурен, дали някой не го сподели преди мен. Защо в състава не беше включен Камбуров?
Аватар
Scarface
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Scarface »

Би трябвало да съм го споделил, но вече не си спомням. И според мен Камбуров трябваше да бъде извикан вместо Макриев, но заради гола на Макриев с/у Кипър съм склонен да не негодувам. Верно, Макриев играе в по-силно първенство, но за българските стандарти Мартин е доказан голмайстор (включително голмайстор на А група в 2 поредни сезона) и според мен в момента определено е нападателя в най-добра форма в България. 7 гола в 5 мача е много добра статистика, макар и в слабото ни първенство. Може би в бъдеще отново няма да попадне в националния отбор, тъй като се предполага, че за следващите ни мачове Бербатов и Карамела ше са здрави.
Аватар
Boromir
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Boromir »

Божинов? За да може тоя дирек да вкара гол (ако преди това не си строши пак нещо, докато си връзва обувките), ще трябват само за него 10-15 чисти положения. Което изисква силна средна линия, а такава нямаме откак Бала и Лече ги събори старостта.
Божинката го не бива, ако зад него няма 5-6 истински футболиста, чиито труд той да опропастява.
Изображение
Аватар
ники
Легендарен флуудър

Мнение от ники »

Пък и боцинов няма изгран мач от ехееееееее.
Аватар
Scarface
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Scarface »

Който каквото иска да говори, за мене Божинов е голям талант, надявам се след двете тежки контузии да тръгне пак нагоре.
O|OeHukc
Легендарен флуудър
Специалност: Минало и съвремие на Югоизточна Европа
Курс: трети
Обратна връзка:

България - Ирландия

Мнение от O|OeHukc »

Видях, че няма такава тема и пускам!

Доста съм се запалил за този мач, направо съм той ми е в кратуната!

Пускам я , очаквам да постнете вашето мнение за мача, как ще завърши и тн, а след него и оценки та даваме на играчите.

Като първо нещо, чудя се дали няма да е по-добре лентата да си остане при Стенли?
Бербатов е най-добрият ни футболист от към технически качества, но характерът му е много женствен, не е за водач на тима! Не може капитан да е играч, който след всеки провал казва, че другите са му виновни, слабо било бг първентството, толкова си можеме и тн. :wink:

България 3-0 Ирландия.... оптимист!!! :mrgreen:
Joker
Легендарен флуудър

Re: България - Ирландия

Мнение от Joker »

Оптимист? Бих казал: фантазьор.... :pirate:
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”