За или против изневярата сте??
Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
против съм, против .то на какво прилича? станат ли вече повече от 2 в една връзка - или вече връзката я няма, или хората правят тройка, без третия да знае и вероятно потъпквайки неговите чувства и достойнство.или си с един човек, или с никой.
обаче има един кофти момент и той е че за една изневяра имат вина и този който изневерява, и този на когото е изневерено.може би защото явно нещо много е липсвало на човека до нас или много го е наранявало за да тръгне към друг , който му дава това от което има нужда или го спасява от това, което го наранява.
това обаче не е оправдание. не е оправдание и нищо друго.по-добре всеки по пътя си и после скок в леглото на други...така е по-човешко.
п.с. : за да бъде избегната изневярата, хората още от малки бебета трябва да си сгодяват един за друг и сластните желания към някой, който не е редно да се наказват с данъци

обаче има един кофти момент и той е че за една изневяра имат вина и този който изневерява, и този на когото е изневерено.може би защото явно нещо много е липсвало на човека до нас или много го е наранявало за да тръгне към друг , който му дава това от което има нужда или го спасява от това, което го наранява.
това обаче не е оправдание. не е оправдание и нищо друго.по-добре всеки по пътя си и после скок в леглото на други...така е по-човешко.
п.с. : за да бъде избегната изневярата, хората още от малки бебета трябва да си сгодяват един за друг и сластните желания към някой, който не е редно да се наказват с данъци
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
алексче, аз мисля че не бих имала силата да кажа като шакира: don't bother, i will not die ...и мисля че бих го натрепала от сърце без да ми пука за достойнство и т.н.... 
http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
- everyday_
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
е прави сте...но да не забравяме, че понякога човешките нужди надделяват над разума и чувствата
...говоря за случай когато половинката е на далече...и става въпрос и за секс без никакви ангажименти, още по-малко чувства (сега само да не ме гилотинирате публично)
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!
- everyday_
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Manchmal braucht man auch Leute,mit denen man schweigen kann!