[КСК 2009-2010] Кандидатспамърска кампания

Архив на теми от раздел "Студенти"
Публикувай отговор
Аватар
Anna-Molly
Пишеща машина
Курс: първи

Re: [КСК 2009-2010] Кандидатспамърска кампания

Мнение от Anna-Molly »

Scorpion написа:
Anna-Molly написа: И все пак не можах да ги намеря, ама си намерих старите, малко са слабички ама стаат :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Тях съм видял значи.
Ще ти се да си ги видял :drunken: :drunken: :drunken: :drunken:

Днес е денят на голямото изчистване - блогът си доизтрих, майспейса и него го поскрих и файсбука разчистих, ся почвам стаята, че е батак пък може и да открия нещо :girl_dance:
Life's a game but it's not fair... I break the rules so I don't care...
Аватар
Scorpion
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от Scorpion »

Операция "Чисти ръце" провеждаш явно... http://www.vbox7.com/play:2c23ec77&start=196
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
Аватар
xRainx
Стенограф
Специалност: Международни отношения

Мнение от xRainx »

баси, хората к'ви чистки правят. аз си шатнах едни дънки и ги прах ръчно, ама ме домързя после и стаята да мина с прахосмука. ей сега трее..

и огладнявам през 1 час :|
The storm is coming...
Изображение
...let the Lord of Chaos reign.
Аватар
Anna-Molly
Пишеща машина

Мнение от Anna-Molly »

ScionOfStorm написа:баси, хората к'ви чистки правят. аз си шатнах едни дънки и ги прах ръчно, ама ме домързя после и стаята да мина с прахосмука. ей сега трее..

и огладнявам през 1 час :|
Ето кво забравих да направя неска - да ям :Laie_85: многооо съм зле :drunken: :bounce: :bounce:
Аватар
xRainx
Стенограф
Специалност: Международни отношения

Мнение от xRainx »

как се забравя точно това бе, маа му :Д
The storm is coming...
Изображение
...let the Lord of Chaos reign.
Аватар
Etiainen
Легендарен флуудър
Специалност: икономика (+английски)
Курс: семестриално завършил

Мнение от Etiainen »

Абе и аз напоследък почнах да го забравям и ще стане лошо :blackeye:
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.

Моето творчество - Windy Sunset's Creations :D
Аватар
Anichkaa
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Anichkaa »

Аз постоянно го забравям :mrgreen: Мама все ми се кара,ама аз съм твърдоглаво добиче.Имам ли по-важна работа,яденето може да почака :)
Аз се сдобих с шоколад днес :mrgreen: Сега майка ми ме вика по магазините да ходим.Подпитва ме:В Tally Weijl няма ли нови неща :mrgreen: Не съм го посещавала магазина вече седмица :( Последно му хвърлих едно око,докато се размотавах из Бургас в четвъртък :)
А моята чистка я направих в петък.В четвъртък се прибрах и изсипах буквално всичко с главата надолу.Много ме е яд,че и част от кристалите ми се бяха разлели :roll: А са някви италиански и бяха доста скъпички,ама хубави :wink: Поне не са отишли всичките :mrgreen:
Аватар
Anna-Molly
Пишеща машина

Мнение от Anna-Molly »

в твоя магазин (мързи ме да го напиша хах) не съм ходила от многоо време, ама аз мисля тая седмица да мина през На тъмно, щото там си харесах една значка, на която пише All men are bastards :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Аватар
Anichkaa
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Anichkaa »

Брат ми е сигурно всеки ден в На тъмно :mrgreen: Но последния път изневери на черното и си взе някви много яки бели кецове :lol: Маркови били,беше си ги харесал в нета още.Не можело само аз да имам скъпи неща :mrgreen:

Някой обича ли тениииссс?Кажете "да" :) искам да имам с кого да коментирам мачовете тия дни :mrgreen:
Федерер рулззз :lol: Най-добрия.Болеше ме сърцето днеска.Как даде първите два сета на симпатичния немец.Но се справи :wink: :mrgreen:
Аватар
Anna-Molly
Пишеща машина

Мнение от Anna-Molly »

Anichkaa написа:Брат ми е сигурно всеки ден в На тъмно :mrgreen: Но последния път изневери на черното и си взе някви много яки бели кецове :lol: Маркови били,беше си ги харесал в нета още.Не можело само аз да имам скъпи неща :mrgreen:

Някой обича ли тениииссс?Кажете "да" :) искам да имам с кого да коментирам мачовете тия дни :mrgreen:
Федерер рулззз :lol: Най-добрия.Болеше ме сърцето днеска.Как даде първите два сета на симпатичния немец.Но се справи :wink: :mrgreen:
Аз съм тренирала 7 години, ама ся съм на инДжекции в левия глезен иначе с удоволствие :drunken:
Аватар
Anichkaa
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Anichkaa »

На кои кортове си тренирала?Гребната или Лалута :roll:
Аватар
Anna-Molly
Пишеща машина

Мнение от Anna-Molly »

Anichkaa написа:На кои кортове си тренирала?Гребната или Лалута :roll:
И на двете, първо на Гребната и после на Лаута :P Ти тренирала ли си ?
Аватар
Anichkaa
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Anichkaa »

Точно тенис не съм.Но много обичам да гледам,може да потренирам лятото,а след това да посоча и тениса като спорт.Иначе имам доста познати и приятели,които са тренирали или играят за удоволствие.Може да се сетиш за Мерилин.Тренираше на гребната доста дълго време.Спря преди 7-8 години.Иначе е естествено руса,с огромна коса :mrgreen: Колкото нас,завърши Английската.Антон-88 набор,също Английската завърши.Преди тренираше на Лаута,страхотен играч,предлагаха му и да стане професионалист,сега играе за удоволствие на гребната.Много е красив,висок,с черна коса,слабичък и страшно силни крака :wink: .Коко-88,Лиляната,не го биваше за играч.Висок,едър арменец.Иии...Андрей.Не знам дали е играл на Лаута,но сега за удоволствие много ходи на Гребната.Той е 89.Останалите са малки,едва ли ги знаеш :roll: Ти не че и тези ще ги знаеш сигурно,но да питам :mrgreen:
Аватар
Anna-Molly
Пишеща машина

Мнение от Anna-Molly »

Anichkaa написа:Точно тенис не съм.Но много обичам да гледам,може да потренирам лятото,а след това да посоча и тениса като спорт.Иначе имам доста познати и приятели,които са тренирали или играят за удоволствие.Може да се сетиш за Мерилин.Тренираше на гребната доста дълго време.Спря преди 7-8 години.Иначе е естествено руса,с огромна коса :mrgreen: Колкото нас,завърши Английската.Антон-88 набор,също Английската завърши.Преди тренираше на Лаута,страхотен играч,предлагаха му и да стане професионалист,сега играе за удоволствие на гребната.Много е красив,висок,с черна коса,слабичък и страшно силни крака :wink: .Коко-88,Лиляната,не го биваше за играч.Висок,едър арменец.Иии...Андрей.Не знам дали е играл на Лаута,но сега за удоволствие много ходи на Гребната.Той е 89.Останалите са малки,едва ли ги знаеш :roll: Ти не че и тези ще ги знаеш сигурно,но да питам :mrgreen:
Ми Мерилин я знам,да. За другите може и ад ги знам, ама само по имена немога да се сетя :) Ама е хубаво,че ти харесва, много готин спорт си е. И аз, ако станем студенти, ще пиша тенис, дано само ми мине крака :cry:
Аватар
Anichkaa
Танцуващия с клавиатури

Мнение от Anichkaa »

Пак намерихме познати :mrgreen: Иначе с Мерилин съм била 8 години(от предучилищната),но "обичта" ни просто прилива :twisted: Винаги тръгва да ме прегръща,като ме види,а после говори,че не ме харесва :mrgreen: Аз поне не се правя на много любвеобилна :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Студенти - АРХИВ”