Български футбол
Модератори: ники, Methuselah
Re: Български футбол
Субекта Билбо явно не знае 
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Да съм казал, че Батков няма изказвания против вас? 
Издребнявате. Ставаше въпрос, че най-просташкото, което е казвал е нещо от типа на "индийска шампионска лига". Няма място да сравнение с "говежд стадион".
Издребнявате. Ставаше въпрос, че най-просташкото, което е казвал е нещо от типа на "индийска шампионска лига". Няма място да сравнение с "говежд стадион".

- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Билбо, това първо, че не е вярно и второ, че Батков има не едно подобно изказвания, не две, не три, ама десетки. Освен това неговите са абсолютно нагли.
- allshallperish
- Легендарен флуудър
- Специалност: полонистика
- Курс: четвърти
Кой ще ходи в събота?
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Много як материал
http://sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2523603
http://sportni.bg/index.phtml?tid=40&oid=2523603
Величко Дихонов написа:разкарайте по най-бързия начин този 300-килограмов шопар и търтей, защото нищо добро не Ви чака. Вашият отбор винаги се е славил с най-интелигентната, миролюбива, толерантна и компетентна публика. Не чакайте повече на Вашия гръб, с Вашите пари, с Вашата любов да го направите половин тон и пак да нямате отбор, защото когато ПФК ЦСКА е много силен каква ще е неговата роля...

Много ми е интересно как ще ни спрат да влезем на стадиона.....
Харесвам Ловеч,като град,но селяните там са МНОЗИНСТВО!!!
И под селяни да не кажете,че защото са от Ловеч,напротив това се дължи на манталитета на самите хора....
Какъв е тоя Дихонов,че да се меси в работите на ЦСКА?
Харесвам Ловеч,като град,но селяните там са МНОЗИНСТВО!!!
И под селяни да не кажете,че защото са от Ловеч,напротив това се дължи на манталитета на самите хора....
Какъв е тоя Дихонов,че да се меси в работите на ЦСКА?
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
А е верно.
Дудучето каква работа върши?
Да не би той да би Ливърпул и Байер Леверкузен? Примерно.

- Дичоу
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
Бе...изведнъж всички много интересни станаха...
6 мача наказание...Ембарго в Ловеч....за какви се мислят тия, бе ????
Тези ограничения могат да имат тежест, само ако има реципрочни и за Литекс...за полицията на Ловеч и като цяло за организаторите...
Не може когато фенове нахлуват на терена...ушев да си бърка в носа...и да го дебне после отвън за да ги счупи от бой...ако това е организация за мач...здраве му кажи...
Чупене на коли...псувни...и в крайна сметка ЦСКА го отнася....егаси случая...
ПИКАЯ НА ушев !!!
6 мача наказание...Ембарго в Ловеч....за какви се мислят тия, бе ????
Тези ограничения могат да имат тежест, само ако има реципрочни и за Литекс...за полицията на Ловеч и като цяло за организаторите...
Не може когато фенове нахлуват на терена...ушев да си бърка в носа...и да го дебне после отвън за да ги счупи от бой...ако това е организация за мач...здраве му кажи...
Чупене на коли...псувни...и в крайна сметка ЦСКА го отнася....егаси случая...
ПИКАЯ НА ушев !!!
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
ахахахах ами тогава дай без фенове да се играе футболът.Бeтон написа:А е верно.
Той е председател на фен-клуб...нищо повече.
Ама явно на разни Дихоновци-Михонвци им пречи нещо
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
Голди вече не е шеф на фен-клуба им.....сега е некакъв с прякор ГугуткатаБeтон написа:Въпросът ми е и към Златин Тепсиев - Голди
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
- Дичоу
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
Голди вече не е никакъв на Левски...
Бетоне, Дучето колкото помага...толкова и пречи...
Аз го признавам за това, че изгони дилърите от сектор Г...където вече няма спринцовки...и хорица, дето да те подпитват "Бате...нещо искаш ли?!" ( не, че в ония времена съм ходил по стадионите...но го знам от по-големите...та и сега съм свидетел, че такива неща няма)
Бетоне, Дучето колкото помага...толкова и пречи...
Аз го признавам за това, че изгони дилърите от сектор Г...където вече няма спринцовки...и хорица, дето да те подпитват "Бате...нещо искаш ли?!" ( не, че в ония времена съм ходил по стадионите...но го знам от по-големите...та и сега съм свидетел, че такива неща няма)
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
- Bushmen
- Драскач
- Специалност: Право
- Курс: втори
- Обратна връзка:
За първи път от 1-2 години реших да отида на стадион да гледам мач, с надеждата, че няма да се разочароваам. Лееко съм скептичен, но пък дано ме изненадат приятно. Нещо като последно забавление преди сесията...allshallperish написа:Кой ще ходи в събота?
Иначе сме с едни колеги от правото в сектор В ( още не съм си взел билета от този, който ги купи, нз точно къде)
- pink floyd
- Пишеща машина
- Специалност: право
Внимавайте по мачовете с тия бомби (особено Левски, понеже и вие хвърляте)!
Оня ден (Ботев - Вихрен) една титанична падна в сектора и рани някоко човека, повреди уредбата и проби дупка в пода на вишката!! Голям ефект имат взривовете, ама не искам после да почваме мача с минута мълчание, баси. На един пич цялото му лице беше в кръв.
Оня ден (Ботев - Вихрен) една титанична падна в сектора и рани някоко човека, повреди уредбата и проби дупка в пода на вишката!! Голям ефект имат взривовете, ама не искам после да почваме мача с минута мълчание, баси. На един пич цялото му лице беше в кръв.
Айде нещо взето от един друг форум за тези "утайки","наркомани" и "олигофрени",както ги наричат

Доста истина,нали?Сещате се кои са те. Тези с маските, нинджите, отритнатите, боклуците на обществото. Да - тези същите, които скачат да бият добрите пазители на реда, които не са корумпирани и не бият деца, нито пък помагат за отвличането им от България. Отделно същите дегенерати си позволяват да ходят пред Либийското посолство преди, пред Полското сега пък и издигат някакви противни лозунги от типа „България е нашата родина и ние никога няма да я предадем" и „Държавата гние, а главният проблем сме ние". Всички медии ги заклеймиха. Всички политици ги плюха. Всички лидери на протести платени от опозицията се разграничиха от тях и ги обвиниха, че са провалили протеста им. Протест, който щеше да мине мирно и тихо, с танцуващи хипари, ядосани бабички и някой и друг появил се за да спечели 10 гласа повече дебелогъз политик.
Да загърбим всякаква ирония и да си го кажем право в очите. Без тези хора нашата нация не би давала признаци на живот. Овчедушието на Българина, толкова полезно за мазните костюмари назоваващи се негови управляващи, започва да се пропуква. Новото поколение реакционни Българи не търпи някой да се гаври с него и родината му. Не търпи простащини от рода на "in vivo". Не търпи неморалността на съдебна власт, полиция, жандармерия и всички кукли на изпълнителната власт. Не иска да живее като родителите си - коне с капаци. Иска своето Европейско бъдеще. Иска своят свободен живот. И - пукнете се от яд еничари - тези „наркомани", „лумпени", „боклуци" обичат своята родина. Обичат България.
Искам да поздравя всички момчета - тъй грешно наречени футболни хулигани - от ЦСКА, Левски, Локомотив ПД, Ботев и всички Български футболни клубове. Искам да им кажа да продължават в същия дух. Заради себе си и заради всички други на които не им стиска. Поклон пред това, което момчетата от ЦСКА направиха пред либийското посолство и за трансперантите на всеки техен мач. Поклон пред феновете на Левски за това което правят сега пред полското посолство. Поклон за всички, които бяха на протеста от 14 Януари, който ще остане в историята. Вие сте надеждата за своята родина и своят народ. Вие сте надеждата ни, че сме живи, а не просто поредното консуматорско, изкуствено, манипулирано общество.
Можем да се обзаложим кои ще са в първите в бойните редици ако не дай си Боже, България се нуждае от въоръжена защита. Няма да са г-дата и г-жите заклеймяващи футболните фенове като утайка на обществото. Там ще са тези момчета. Тези лумпени и тези наркомани бранейки децата на плюещите ги.
Кой днеска ще да брани
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов
народната ни чест
от нашите тирани,
от българите с фес?
Ст. Стамболов