По какъв начин бихте променили България?

Модератори: Don Horhe, Lord

Публикувай отговор
Аватар
Лорд Носферату
Легендарен флуудър
Специалност: Английска филология
Курс: четвърти

Re: По какъв начин бихте променили България?

Мнение от Лорд Носферату »

allshallperish написа: ПП2: Как да се справим с платените гласове на циганите и турците?
Каквото и да предложа, ще ме обявят за расист :Р Ама какво пък. Един "фейс контрол" на входа - да не пуска цигани или поне тия, облечени като прошляци.
Да не се дава право на глас на хора с турски имена. Ама ДПС ще изпищят на умряло, ако ги има :Р
Седмица преди изборите се затварят границите. Никой да не влиза. Няма да съсипе туризма, ама ще спрат да ни возят гласоподаватели.
I'm one lab accident away from being a supervillain.

Изображение

Из История славянобългарска
Димо лекува
Chopin
Да живей словото
Специалност: жираф - редовно
Курс: първи

Мнение от Chopin »

allshallperish, то аз бях ясен, или поне се опитах де :mrgreen: - по-малкото зло определено не значи по-добро, но за момента нямаме друг избор, освен ако НИЕ не направим нещо. Нито месия ще дойде, нито чудо ще стане.
А за гласовете на циганите и рЕзаните също начинът сме ние(пак за съжаление, но няма държава)
Според мен едни живи вериги и наистина голям брой хора, прекъсващи движението по пътищата, по които идват братята турци и гласуват са добра идея..майната му, че държавата ще загуби милиони заради това затавяряне на границата...то и без това говедата за 4 години милиарди крадът.
също така доброволчески групи може да се навъртат около избирателните секции...
и така..може би малко сттранно, но в никакъв случай не е крайно това мое виждане. :D
И в последния миг
Се надигна вълна
И се разнесе крясък
"Напред, земя!"
Facebook
Аватар
Scorpion
Легендарен флуудър
Специалност: Право

Мнение от Scorpion »

allshallperish написа:За ДПС, ясно. Но кое в момента е по- малкото зло? Което всъщност да ни накара да гласуваме? Аз също гласувам (ГЕРБ), но както питах преди малко, по- малкото зло, непременно ли значи по- добро?
Ти не беше ли член на Зелените? А иначе много ясно, че по-малкото зло означава по-добро. егати въпроса.
I won't waste myself on you! http://www.youtube.com/watch?v=7UZLUmx7a34
Аватар
Baggins
Живее, за да пише

Мнение от Baggins »

allshallperish написа:ПП2: Как да се справим с платените гласове на циганите и турците?
Решението се казва образователен ценз - нямаш ли средно образование, не можеш да гласуваш. Съмнявам се обаче да бъде прието подобен закон при сегашното положение.
Така че остава по-лесното. След като те идват с рейсове да гласуват, и ние трябва да излезем всички да гласуваме.
Изображение
Аватар
Scorpion
Легендарен флуудър

Мнение от Scorpion »

Образователният ценз наистина може да се окаже панацея, но понеже някои хора грижливо попиват от учебниците по история колко са лоши консерваторите, не виждам как ще стане...
Аватар
Norwegian Wood
Легендарен флуудър

Мнение от Norwegian Wood »

allshallperish написа: по- малкото зло, непременно ли значи по- добро?
аулеле майко :mrgreen:
no offence, просто пет минути съм се смял на тоя пасаж :flower:

Иначе аз мисля да променя България, като не чета, не уча, по цял ден пия, пуша, спя, играя белот и чат-пат пиша по форуми как ще я променя.
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).
Markov
Танцуващия с клавиатури
Курс: завършил

Мнение от Markov »

Norwegian Wood написа:
allshallperish написа: по- малкото зло, непременно ли значи по- добро?

Иначе аз мисля да променя България, като не чета, не уча, по цял ден пия, пуша, спя, играя белот и чат-пат пиша по форуми как ще я променя.

И е*ане, без тва просто няма как.
Аватар
fluffy cloud
Легендарен флуудър

Мнение от fluffy cloud »

Бих пренасочила националното стопанство към туризма и леката промишленост и затворила най-замърсяващите и нерентабилни предприятия. Бих създала ефективна Държавна Агенция по Туризма, която внимателно да избира кой и как да прави рекламата на България в чужбина, и която да има звено, занимаващо се специално с охраната на културни паметници и находки от иманярски набези. Бих се погрижила да се върнат от миналото огромните масиви от рози, лавандула и други етерични култури и да се популяризират българските козметични продукти.
I wanna fall from the stars straight into your arms
Аватар
Scorpion
Легендарен флуудър

Мнение от Scorpion »

Бих закрил сума министерства, агенции, дирекции и изобщо огромна част от държавната администрация. Колкото по-малко държавна намеса в някои сфери, толкова по-добре.
Аватар
Norwegian Wood
Легендарен флуудър

Мнение от Norwegian Wood »

fluffy cloud написа:Бих пренасочила националното стопанство към туризма и леката промишленост и затворила най-замърсяващите и нерентабилни предприятия. Бих създала ефективна Държавна Агенция по Туризма, която внимателно да избира кой и как да прави рекламата на България в чужбина, и която да има звено, занимаващо се специално с охраната на културни паметници и находки от иманярски набези. Бих се погрижила да се върнат от миналото огромните масиви от рози, лавандула и други етерични култури и да се популяризират българските козметични продукти.
Тази ако не учи в ГГФ, аз си режа нещо. :D
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).
Аватар
Scorpion
Легендарен флуудър

Мнение от Scorpion »

Norwegian Wood написа:
fluffy cloud написа:Бих пренасочила националното стопанство към туризма и леката промишленост и затворила най-замърсяващите и нерентабилни предприятия. Бих създала ефективна Държавна Агенция по Туризма, която внимателно да избира кой и как да прави рекламата на България в чужбина, и която да има звено, занимаващо се специално с охраната на културни паметници и находки от иманярски набези. Бих се погрижила да се върнат от миналото огромните масиви от рози, лавандула и други етерични култури и да се популяризират българските козметични продукти.
Тази ако не учи в ГГФ, аз си режа нещо. :D
Сигурно учи в ГГФ, а още по-сигурно е, че не е учила Икономика, щом чертае планове за пренасочване на националното стопанство...
Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността

Мнение от Дичоу »

Eeeee...стига сега...мисля, че всички я разбрахте...
..темата едва ли е за да се заяждаме, кой по-шити идея е дал...
@fluffy cloud
1up за идеята ти...
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър
Специалност: полонистика

Мнение от allshallperish »

Norwegian, и на кво по- точно се смя? Аз примерно не искам да избирам по- малкото зло, което Е ЗЛО.
Right?
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Аватар
Scorpion
Легендарен флуудър

Мнение от Scorpion »

allshallperish написа:Norwegian, и на кво по- точно се смя? Аз примерно не искам да избирам по- малкото зло, което Е ЗЛО.
Right?
Зло -------------------------------------------------------------------- Добро

Колкото по-малко е злото, толкова по-вдясно сме по тази линия, тоест по-голямо е доброто. Не зная как по-просто да ти го обясня. А и няма политическа партия, която е въплъщение изцяло на доброто. Затова колкото по-малко "зло", толкова по-добре.
Аватар
Bagatur
Легендарен флуудър
Курс: пети

Мнение от Bagatur »

..........
Последно промяна от Bagatur на 01 Ное 2010, 21:35, променено общо 1 път.
Strength and honor.
Публикувай отговор

Обратно към “България”